Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Tænger

Arbejdet med zink, aluminium og andre typer metalplader kræver det rigtige værktøj, såfremt arbejdet skal udføres på en effektiv og god måde. I den forbindelse kan du derfor hurtigt få brug for professionelle tænger – herunder pladesakse og falsetænger – til at lette arbejdet. Hos WATTOO.DK finder du altid et billigt og stort udvalg af tænger fra de bedste producenter på markedet. Se eksempelvis de mange spændende modeller til lave priser fra BAHCO, FREUND og STUBAI.

Det gode håndværk er typisk ikke kun et resultat af gode evner som håndværker, men også af hvilket værktøj du bruger – og særligt om værktøjet er beregnet til at assistere med løsningen af de opgaver, som du har sat dig for at løse. Det er ligeledes derfor at vi her på siden altid tilbyder et bredt og professionelt udvalg af håndværktøj; uanset om du er på jagt efter en ny hammer, billige diamantklinger eller noget helt tredje. Og det indebærer naturligvis også, at vi har et stort udvalg af tænger til lave priser. Vi er din faste forhandler på nettet, når der skal investeres i nye pladesakse eller falsetænger til arbejdet med eksempelvis zink eller aluminium. Vi forhandler nemlig kun de bedste producenter på markedet, der står som garanter for den høje kvalitet.

Køb billige tænger på nettet fra dansk forhandler

Hos WATTOO.DK er vi tilhængere af at gøre det hele så nemt som muligt – og det betyder således også, at vi hele tiden søger at gøre købet af billigt værktøj på nettet endnu nemmere. Det gør vi ved kun at tilbyde et kvalitetssikret udvalg fra anerkendte producenter, og naturligvis til markedets laveste priser. Men derudover tilbyder vi også altid få hverdages levering på din nye pladesaks eller falsetang, så du kan komme i gang med at bruge værktøjet næsten med det samme. Alt dette og mere til har bevirket, at vi hos WATTOO.DK har været blandt danskernes foretrukne forhandlere af håndværktøj online i mange år.

Der findes mange forskellige typer af tænger, og de er naturligvis egnet til flere forskellige opgaver. Det er endvidere derfor, at du med fordel kan have flere forskellige pladesakse eller falsetænger liggende, således at du er sikker på, at du kan løse enhver type opgave. Uanset hvilken størrelse, model eller udformning der passer til netop dine behov, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig sikkert videre. Vores udvalg inkluderer nemlig pladesakse og tænger i helt små størrelser, og op til større modeller der kan bruges til hårdere metaller.

Her på siden er vi eksperter i professionelt håndværktøj, og vi gør vores ypperste til, at du altid kan finde et moderne og innovativt udvalg. Vi skifter hele tiden ud i sortimentet, så kvaliteten af vores produkter matcher dine høje forventninger. Vi er nemlig godt klar over, at det gode arbejde forudsætter det gode værktøj. Har du spørgsmål til vores billige tænger, hurtige levering eller service – så sidder vi klar til at hjælpe dig hurtigt videre på telefon eller mail. Her skal det være nemt at komme hjem med det rigtige værktøj til den helt rigtige pris.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Håndværktøj

Fremragende

Baseret på 3423 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

17.02

Klart anbefalelsesværdig...

Klart anbefalelsesværdig webshop. Intuitiv og fin hjemmeside med prisstærke varer, samt hurtig lev...

Jesper N.

16.02

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.

E. Berneke

16.02

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Kurt

15.02

Pænt pakket ind og smertefrit leverance.

Pænt pakket ind og smertefrit. Ikke den store sag, men ingen problemer. Spændende nu hvordan till...

Cams

15.02

Super!!!

Super!!!! I er super godt!!!

Kristina