Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tænger

Arbejdet med zink, aluminium og andre typer metalplader kræver det rigtige værktøj, såfremt arbejdet skal udføres på en effektiv og god måde. I den forbindelse kan du derfor hurtigt få brug for professionelle tænger – herunder pladesakse og falsetænger – til at lette arbejdet. Hos WATTOO.DK finder du altid et billigt og stort udvalg af tænger fra de bedste producenter på markedet. Se eksempelvis de mange spændende modeller til lave priser fra BAHCO og FREUND.

Det gode håndværk er typisk ikke kun et resultat af gode evner som håndværker, men også af hvilket værktøj du bruger – og særligt om værktøjet er beregnet til at assistere med løsningen af de opgaver, som du har sat dig for at løse. Det er ligeledes derfor at vi her på siden altid tilbyder et bredt og professionelt udvalg af håndværktøj; uanset om du er på jagt efter en ny hammer, billige diamantklinger eller noget helt tredje. Og det indebærer naturligvis også, at vi har et stort udvalg af tænger til lave priser. Vi er din faste forhandler på nettet, når der skal investeres i nye pladesakse eller falsetænger til arbejdet med eksempelvis zink eller aluminium. Vi forhandler nemlig kun de bedste producenter på markedet, der står som garanter for den høje kvalitet.

Køb billige tænger på nettet fra dansk forhandler

Hos WATTOO.DK er vi tilhængere af at gøre det hele så nemt som muligt – og det betyder således også, at vi hele tiden søger at gøre købet af billigt værktøj på nettet endnu nemmere. Det gør vi ved kun at tilbyde et kvalitetssikret udvalg fra anerkendte producenter, og naturligvis til markedets laveste priser. Men derudover tilbyder vi også altid få hverdages levering på din nye pladesaks eller falsetang, så du kan komme i gang med at bruge værktøjet næsten med det samme. Alt dette og mere til har bevirket, at vi hos WATTOO.DK har været blandt danskernes foretrukne forhandlere af håndværktøj online i mange år.

Der findes mange forskellige typer af tænger, og de er naturligvis egnet til flere forskellige opgaver. Det er endvidere derfor, at du med fordel kan have flere forskellige pladesakse eller falsetænger liggende, således at du er sikker på, at du kan løse enhver type opgave. Uanset hvilken størrelse, model eller udformning der passer til netop dine behov, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig sikkert videre. Vores udvalg inkluderer nemlig pladesakse og tænger i helt små størrelser, og op til større modeller der kan bruges til hårdere metaller.

Her på siden er vi eksperter i professionelt håndværktøj, og vi gør vores ypperste til, at du altid kan finde et moderne og innovativt udvalg. Vi skifter hele tiden ud i sortimentet, så kvaliteten af vores produkter matcher dine høje forventninger. Vi er nemlig godt klar over, at det gode arbejde forudsætter det gode værktøj. Har du spørgsmål til vores billige tænger, hurtige levering eller service – så sidder vi klar til at hjælpe dig hurtigt videre på telefon eller mail. Her skal det være nemt at komme hjem med det rigtige værktøj til den helt rigtige pris.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Håndværktøj

Skriv til os