Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Kabelkanaler

Her finder du vores store udvalg af kabelkanaler, formdele og tilbehør til fremføring af f.eks. installationskabler eller datakabler.

Hvis du har et bestemt mærke eller serie af kanaler du altid bruger, har vi gjort det nemt at finde dem ved at opdele kanalerne i kategorier. Først efter producent og derefter serie. Du finder de forskellige producenter, som f.eks. Rehau og OBO Bettermann længere nede.

Hvis du bare skal bruge en kanal med en bestemt størrelse og det er lige meget hvem der er producent, har vi også lavet kategorien 'Alle kabelkanaler'. Her finder du samtlige kabelkanaler og kan hurtigt, via vores filtrering, vælge præcise den størrelse kanal du er ude efter.

Moderne og billige kabelkanaler gør det nemmere at arrangere og gemme dine ledninger eller kabler af vejen. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af forskellige kabelkanaler, der gør kabel- og ledningshåndteringen meget nemmere i boligen eller virksomheden. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste og mest kvalitetsbevidste producenter, og du finder derfor primært kabelkanaler fra Rehau, OBO Bettermann og Tehalit her på siden.

Kabelkaneler bliver efterhånden brugt i de fleste moderne boliger og virksomheder, da det er en elegant måde at føre blandt andet installationskabler, installationsledninger og datakabler på. Endvidere er de fleste moderne kabelkanaler meget diskrete, således at du knap bemærker dem i hverdagen; i modsætningen til det store kabelrod, der ofte hører sig til flere forskellige elektroniske installationer og elektronisk udstyr. Hvis du er på jagt efter nye kabelkanaler til en god pris, så er du kommet til den helt rette side – for her har vi samlet vores brede udvalg.

Billige kabelkanaler fra de bedste producenter

Hos WATTOO.DK sætter vi en ære i kunne tilbyde kabelkanaler af høj kvalitet til en lav pris – for vi tror nemlig ikke på, at god kvalitet skal koste en formue. Ved at fokusere på at forhandle de bedste aftaler hjem, og skære de dyre mellemled væk, kan vi kontinuerligt tilbyde billige kabelkanaler fra de bedste producenter på markedet. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores produkter, ligesom vi ved, at du heller ikke gør.

Der findes efterhånden et meget stort udvalg af forskellige kabelkanaler, der passer til forskellige forhold, indretninger og monteringer. Her på siden finder du i de fleste tilfælde lige præcis den model, du søger – uanset om du mangler kabelkanaler med bund, kabelkanaler med låg eller noget helt tredje. Når du er på udkig efter nye kanaler til dine kabler, så er det altid en god ide at tage mål på forhånd, således at du kan sammensætte præcist den ’pakke’ af kabelkanaler, der passer perfekt til din bolig eller virksomhed. Endvidere kan du hos WATTOO.DK også finde kabelkanaler i flere forskellige farver som eksempelvis hvid, grå og lysegrå – således at du kan indpasse kanalerne bedst muligt til din bolig eller virksomhed.

Vi har gjort det nemt at finde de rigtige kanaler til dine kabler

Hvis du har et bestemt mærke eller serie af kanaler du altid bruger, har vi gjort det nemt at finde dem ved at opdele kanalerne i kategorier. Først efter producent og derefter serie. Du finder de forskellige producenter, som eksempelvis Rehau og OBO Bettermann i kategorierne oven for.

Hvis du bare skal bruge en kanal med en bestemt størrelse, og det er lige meget hvem der er producent, har vi også lavet kategorien 'Alle kabelkanaler'. Her finder du samtlige kabelkanaler og kan hurtigt, via vores filtrering, vælge præcise den størrelse kanal du er ude efter. Vi tror nemlig på, at det skal være så nemt som overhovedet muligt at finde de rigtige el artikler. Se også vores moderne udvalg af fodpaneler, der i mange tilfælde udgør en god kombination sammen med kabelkanaler.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Føringsveje

Fremragende

Baseret på 3883 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

13.08

Hurtig,god og billig

Hurtig,god og billig

Anders Hvidager

13.08

gode service

gode service. nem af find ting på net.

jimmy nyatekani

13.08

Dejlig præcis som ønsket

Dejlig præcis som ønsket

Henrik Andersen

13.08

alt perfekt

alt var perfekt

Per Nielsen

12.08

Super fint

Super fint og hurtig levering

Jytte Lindberg Jensen

Skriv til os