Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Gulvvarme

Gulvvarme er en effektiv og elegant løsning, når der skal installeres varme i boligen. Med gulvvarme får du behageligt varme gulve, og meget små temperaturvariationer i dine forskellige rum og værelser. Er du på udkig efter moderne gulvvarme til en lav pris, så finder du her på siden vores brede udvalg af alt hvad du skal bruge til din gulvvarme. Se eksempelvis vores store udvalg fra Roth og Uponor.

Gulvvarme er et utroligt populært, effektivt og energivenligt alternativ til almindelige radiatorer og ikke mindst el radiatorer. Gulvvarme er måske lidt mere krævende at installere i boligen end radiatorer – men til gengæld får du rigtigt meget glæde ved gulvvarmen, så snart det hele er på plads. Gulvvarme giver dig tilmed en lang række fordele over almindelige radiatorer, som eksempelvis mere jævn varme, effektiv modvirkning af fodkulde og ikke mindst større frihed til at indrette og møblere din bolig. Vil du gerne vide endnu mere om de mange fordele ved gulvvarme, og hvorfor du kan spare penge ved at købe din gulvvarme på nettet – så skal du blot læse med i det følgende afsnit.

Køb billig gulvvarme på nettet

Der kan være mange penge at spare, ved at købe din gulvvarme på nettet – og det gør sig i høj grad også gældende for de produkter du finder her på siden. Hos WATTOO.DK går vi nemlig op i at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og du kan derfor altid forvente at finde billige gulvvarme her på siden. Vi skærer alle dyre omkostninger væk, og kan således tilbyde de bedste producenter af gulvvarme til utroligt lave priser.

De fleste boliger har traditionelt set været opvarmet af radiatorer, men de senere år er gulvvarme blevet mere og mere populært. Gulvvarme er både effektiv som opvarmningsform og mild ved din elregning – hvorfor rigtigt mange har fået øjnene op for gulvvarme. Særligt er billig gulvvarme også et solidt alternativ til badeværelset, hvor mange finder det varme underlag meget behageligt. Men det er langt fra den eneste fordel, for gulvvarme på badeværelset medvirker eksempelvis også til hurtigere tørring af overflader samt gulv.

Her på siden har vi samlet alle de produkter, som relaterer sig til gulvvarme – og du kan derfor hurtigt spore dig ind på, hvad det er du har brug for. Udover de mest gængse komponenter som gulvvarmerør, blandesløjfer og fordelerrør – så finder du også et bredt og billigt udvalg af eksempelvis gulvvarme termostater, telestater og styreenheder.

Det skal du være opmærksom på ved gulvvarme

Der vil altid være nogle ting du skal være opmærksom på, når du vælger at opvarme boligen ved gulvvarme. Særligt er det vigtigt, at din bolig er godt isoleret – da effektiv gulvvarme i højere grad end almindelige radiatorer er afhængig af et solidt og godt isoleret fundament. Er dette ikke tilfældet, så forsvinder varmen blot ned i jorden frem for op i boligen.

Det er ligeledes derfor, at gulvvarme ofte er et rigtigt godt valg i nyere boliger, eller i forbindelse med ny støbning eller isolering af gulv samt vægge. Hvis din bolig er godt isoleret – og fundamentet er i orden – så vil du med fordel kunne benytte dig af gulvvarme, og opnå de mange fordele der følger med.

Se alle produkter i kategorien VVS - Varme & styring

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter