Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Nedgravningsspot

Nedgravningsspot er diskret og stilren udendørs belysning, der gør det nemt og praktisk at lyse eksempelvis carporten eller haven op. Er du på udkig efter billige nedgravningsspot i Skandinavisk design, så kan du her på siden finde vores moderne udvalg af spots til nedgravning fra danske Nordlux. Hos WATTOO.DK finder du kun den bedste udendørs belysning til de laveste priser.

   

   

De fleste af os har stiftet bekendtskab med udendørs belysning i forskellige afskygninger; eksempelvis i form af udendørs væglamper eller skotlamper. Men der findes et moderne udvalg af mange andre forskellige typer af udendørs belysning – og særligt belysning til haven. Et godt eksempel er de nedgravningsspot du finder her på siden, der i samspil med havelamper kan skabe en helt særlig stemning. Nedgravningsspot er nemme at montere, og så udnytter de typisk de energibesparende LED-pærer.

Moderne og billige spot til nedgravning

Fælles for alle de nedgravningsspot du finder her på siden, er det store fokus på kvalitet og moderne design. Hos WATTOO.DK søger vi altid at finde den bedste udendørs belysning fra producenter, der har øje for innovation og tidstypisk design. Men derudover har vi naturligvis også stor fokus på prisen, da vi tror på, at godt design ikke behøver koste dig en formue. Du finder derfor altid et moderne udvalg af nedgravningsspot til de laveste priser, når du handler med os.

Spots til nedgravning kommer i mange forskellige udformninger, og de passer perfekt til haven eller indkørslen. Nedgravningsspot er nemlig typisk meget diskrete, og leverer et flot og behageligt lys. I samspil med andre former for udendørs belysning får du hurtigt skabt en helt særlig stemning, der spreder hygger helt op på terrassen eller altanen.

Nedgravningsspot med LED-pærer

De energieffektive og miljøvenlig LED-pærer er blevet meget udbredt i den indendørs belysning – men har længe været en etableret del af den udendørs belysning. Og det er der en ganske særlig grund til; nemlig at LED-pærerne sparer dig for rigtigt mange penge, selv når den udendørs belysning er tændt i lang tid ad gangen.

En LED-pære holder typisk væsentligt længere end en almindelig glødepære eller halogenpære, og er derudover mere energibesparende. Det er en stor fordel i forbindelse med udendørs belysning, da dine nedgravningsspot eller havelamper typisk vil være tændt i lange perioder ad gangen – eksempelvis om natten eller om aftenen. Med LED-pærerne kan du med god samvittighed lade den udendørs belysning stå tændt, uden at skulle bekymre dig om elregningen.

Ikke nok med at den udendørs belysning skaber en hyggelig stemning i haven eller indkørslen om aftenen, så har belysningen også en præventiv effekt over ubudne gæster. Oplyste arealer er nemlig væsentligt mindre tiltrækkende overfor eksempel indbrudstyve, og det kan du udnytte med udendørs nedgravningsspot og havelamper.

Hos WATTOO.DK finder du kun de bedste produkter på markedet, og vi holder os til producenter, der er anerkendte for deres design og funktionalitet. I forbindelse med udendørs nedgravningsspot finder du eksempelvis moderne og minimalistisk design fra danske Nordlux, der er kendt for deres rene linjer og store fokus på energivenlige produkter. Nordlux er ydermere en af de producenter, der har stor fokus på udnyttelse af de moderne LED-pærer.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Udendørslamper

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter