Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Pex rør og fittings

Pex rør er populær samt fleksibel rørføring, der kan bruges til mange forskellige opgaver og installationer – og som er særligt anvendelige i forbindelse med gulvvarme og brugsvand. Er du på udkig efter et stort sortiment af alt inden for pex, så er du kommet til den helt rette side. Her finder du nemlig vores brede sortiment fra anerkendte producenter som blandt andet Uponor, Roth og Wavin.

Pex rør og fittings bruges i de fleste private boliger og virksomheder, da det er den foretrukne måde at installere blandt andet brugsvand og gulvvarme på. Endvidere bruges pex også typisk i forbindelse med køleanlæg, gasinstallationer og meget andet. Sagt på en anden måde, så er pex rør og fittings utroligt anvendelige til både private boliger og erhverv. Men da pex rør og fittings kan bruges til så mange forskellige formål, så er det særligt vigtigt at tjekke godkendelserne på rørene og fittings, da det er din sikkerhed for, hvorvidt de må bruges til eksempelvis brugsvand, varme eller gas. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis et stort og moderne udvalg af billige pex rør og fittings, uanset til hvilket formål du ønsker dem.

Køb dine billige pex rør og fittings på nettet

De fleste af os får brug for billige pex rør og fittings før eller siden – for de bruges som bekendt i mange forskellige sammenhænge. Det er således også vigtigt, at de kommer i god kvalitet; da de er ansvarlige for sikker levering af eksempelvis vand og varme. Hos WATTOO.DK garanterer vi for kvaliteten af vores udvalg, og du finder kun pex fra de bedste og mest anerkendte producenter på markedet. Det er dog ikke ensbetydende med at vores priser er urimelige – tværtimod. Vi skærer nemlig alle de dyre mellemled væk, så du kan finde billige pex produkter i god kvalitet.

Når du kigger efter nye pex rør, så finder du, at de typisk kommer i flere forskellige varianter – alt efter hvilket formål de skal bruges til. Pex rør i rulle eller lige stykker, er de mest almindelige pex rør. Pex rør i rulle kan nemt tilpasses til netop de længder du ønsker, og så har du et væld af muligheder i forhold til dimensioner. Hos WATTOO.DK finder du eksempelvis billige pex rør i rulle med diameter fra 10 – 32 millimeter. Endvidere forhandler vi pex rør i rulle i op til 600 meters længde.

Pex rør-i-rør er ganske almindelige pex rør – dog med udenpå liggende tomrør, der gør det muligt at trække et nyt rør, såfremt der opstår rørskade. Endvidere er det nemt med pex rør-i-rør, at lede vand fra et eventuelt brud væk fra huset eller virksomheden, og til et sted hvor det ikke gør stor skade.

Slutteligt så finder du også moderne og billige pex rør med isolering her på siden. Pex rør med isolering sparer dig for tid og penge, da producenten af rørene allerede har sørget for god og holdbar isolering. Skal du eksempelvis bruge dine pex rør til brugsvand eller varme, er de pre-isolerede pex rør en effektiv og billig løsning.

Se alle produkter i kategorien VVS - Rør & fittings

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter