Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Vaske

Du bruger din håndvask i badeværelset eller køkkenet hver dag – og sikkert også flere gange om dagen. Det er derfor også vigtigt, at din håndvask passer til rummets størrelse, er produceret af gode materialer og ser pæn ud. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af moderne håndvaske til badeværelset, køkkenet eller bryggerset; og vi forhandler kun vaske fra kendte og kvalitetsbevidste producenter.

Det kan dog være noget af en opgave, at finde den helt rigtige håndvask – og der er rigtigt mange forskellige modeller at vælge imellem. Vi vil dog gerne give dig nogle gode råd med på vejen, så i det følgende får du en guide til, hvordan du vælger den perfekte håndvask.

Guide til køb af håndvaske

Håndvasken er et centralt element på badeværelset eller i køkkenet, og det er næppe noget, som du udskifter ret tit. Det kan derfor godt svare sig, at gøre nogle grundige overvejelser inden købet af den nye håndvask – hvis du altså ikke vil stå tilbage med stor ærgrelse.

Der findes som udgangspunkt tre forskellige typer af håndvaske; navnlig væghængte vaske, indbyggede vaske og fritstående vaske. Det er naturligvis helt op til dig, hvilken model du synes bedst om – men der er naturligvis forskellige fordele ved alle typerne, som du bør gøre dig bevidst om.

En af de største fordele ved de væghængte håndvaske er, at de er meget nemme at montere – og at du som udgangspunkt har stor frihed til at placere den, hvor du vil. Ligeledes kan du i mange tilfælde helt selv vælge størrelsen på din nye håndvask, da du ikke er afhængig af at skulle tilpasse størrelsen til et møbel.

De indbyggede håndvaske er modsat de væghængte modeller knap så fleksible i forhold til størrelse eller placering, da de er tilpasset det møbel, som de skal monteres i. Til gengæld kan du holde samme stil over hele badeværelset, og du kan udvælge dit håndvaskarmatur, brusehovedet og meget andet efter din håndvask med tilhørende møbel. Kan du godt lide ensartet stil og minimalistisk design, så er en indbygget vask ideel.

Tænk også på håndvaskens størrelse

Vi har allerede været lidt inde på det, men det fortjener alligevel et afsnit for sig selv; nemlig størrelsen på din håndvask til badeværelset eller køkkenvask. Størrelsen har nemlig stor betydning for både design, pris og funktion.

De fleste kendte producenter af håndvaske og køkkenvaske som Duravit, Ifö og Megatherm laver moderne og flotte håndvaske i mange forskellige størrelser; så du er som udgangspunkt ikke begrænset til netop ét mærke selvom du vælger en større eller mindre model. Til gengæld er der stor forskel på funktionen af håndvasken.

På gæstebadeværelset kan det givetvis godt betale sig at købe en mindre og billigere håndvask, da den ikke skal bruges så meget. Derimod kan det være rigtigt smart, at investere i en noget større håndvask (såfremt pladsen er til det) på dit primære badeværelse. Særligt for større børnefamilier kan det være praktisk med en stor håndvask, da flere familiemedlemmer således kan benytte sig af vasken på samme tid.

Se alle produkter i kategorien VVS

Fremragende

Baseret på 3129 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

13.12

Stort udvalg og gode priser.

Stort udvalg og gode priser.

Kent

13.12

Alt klappede på kort tid

Alt klappede på kort tid

Gunnar Jepsen

13.12

hurtig og smertefri handel og levering

hurtig og smertefri handel og levering, de kan anbefales

Tommy Friis Jensen

13.12

Fantastisk informationsniveau i forløb

Varen perfekt og helt fantastisk information i hele ekspeditionsforløbet

Jesper

13.12

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds - ikke noget at klage over

ARNE JESPERSEN