Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Varme & styring

Skal du til at lægge gulvvarme i garagen eller på badeværelset? Eller trænger du til at få skiftet termostaterne ud på din radiatorer? Så er du kommet til den rette side, for her finder du vores brede udvalg af produkter til varme og varmestyring. Hos WATTOO.DK er vi eksperter i salg af VVS artikler, og du finder kun produkter fra de bedste producenter, når du handler med os.

Men vi ved også godt, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige produkter, producenter og kategorier – når VVS installationen skal på plads. I det følgende kan du derfor finde nogle gode råd til dit køb af blandt andet gulvvarme, radiator og termostat.

Gode råd til køb af produkter inden for varme og varmestyring

Der findes mange måder at varme boligen op på, men inden for de senere år, er særligt gulvvarme blevet populært. Det medfører nemlig fordele som; at rummet bliver opvarmet mere jævnt, at du ikke oplever fodkulde og at du ikke skal vedligeholde din varmeinstallation.

Det er dog en forudsætning for effektiv gulvvarme, at dit hus er ordentligt isoleret. Særligt skal du være opmærksom på om dit fundament er i orden, da gulvvarmen ellers blot forsvinder ned i fundamentet – og altså ikke op i badeværelset eller stuen. Typisk skelner man mellem el gulvvarme eller vand gulvvarme; og i de fleste tilfældet vil vand gulvvarme være meget billigere. Det er dog ikke altid, at det kan lade sig gøre.

Vand gulvvarme er nemlig noget dyrere – og er mere besværligt at installere – hvorfor det i nogle tilfælde godt kan svare sig, at installere el gulvvarme i stedet. Dog er det altid værd at kigge på vand gulvvarme frem for el gulvvarme, da de ekstra installationsomkostninger tjener sig selv ind igen på sigt; og fordi el gulvvarme trækker ned på den samlede energimærke beregning, såfremt du en dag skal sælge din bolig.

Find den rigtige radiator

Men der findes jo alternativer til gulvvarme, og her vælger de fleste den klassiske radiator. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af forskellige radiatorer, og der er helt sikkert også en, der passer dig. Ligesom med gulvvarme skelner man typisk mellem el radiatorer og vand radiatorer. I langt de fleste hjem, er det vand radiatorer, der er installeret.

Når du er på udkig efter din nye radiator, så er det altid godt at tænke over, hvor den skal placeres i rummet – for det er naturligvis bestemmende for størrelsen på din radiator. Som udgangspunkt får du det meste ud af din radiator, såfremt den er monteret under et vindue. Her vil der nemlig altid være tilstrømning af kold luft; selv med de bedste energivinduer. Radiatoren hjælper således til, at du ikke mærker kuldenedfaldet i resten af rummet.

Før i tiden var der ikke ret mange forskellige radiatorer at vælge imellem – og de havde alle mere eller mindre samme størrelse og design. Men sådan er det bestemt ikke i dag, og vi forhandler forskellige designserier fra kendte producenter som Rio, Eurorad og Purmo, der tillader dig til at tilpasse din radiator specifikt til din bolig.

Husk termostaterne

Uanset om du har købt dig en ny radiator, eller allerede har nogle velfungerende radiatorer installeret derhjemme – så gør de ikke så megen nytte uden termostaterne. En radiatortermostat giver dig nemlig muligheden for at styre din rumtemperatur, og det er jo netop dét, der er meningen med din radiator.

Hos WATTOO.DK forhandler vi særligt termostater fra danske Danfoss, der er kendt for høj kvalitet og moderne design. Det nyeste skud på stammen fra Danfoss, er deres Living Connect serie, som er intelligente termostater til din bolig. Med Living Connect termostater kan du elektronisk styre varmen på dine radiatorer – og de er endvidere intelligente, forstået på den måde at de selv kan justere rumtemperaturen.

De intelligente termostater fra Danfoss tillader dig altså, at sænke temperaturen om natten helt automatisk – eller helt slukke for radiatoren, når brændeovnen er i gang. Endnu en fordel ved Danfoss Living Connect er, at du ikke behøver udskifte alle dine termostater på én gang. De virker nemlig uafhængigt af hinanden, hvorfor du løbende kan udskifte termostaterne på dine radiatorer; uden at det går ud over funktionen på hver enkelt termostat. Living Connect er både smart, effektivt og miljøvenligt.

Se alle produkter i kategorien VVS

Fremragende

Baseret på 3904 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.08

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering. Mange gode produkter til rimelig pris. Detalieret beskrivelse af pr...

Ken Dahl

17.08

Super ingen problemer varen kom hurtig…

Super ingen problemer varen kom hurtig ????????????

Per

16.08

Hurtig levering varen var tip top.

Hurtig levering varen var tip top. M. V. Hilsen ULLA.

Ulla Reneé Hansen

16.08

Et simpelt køb

Et simpelt køb, og varen kom dagen efter.

Connie

16.08

Rigtig god service og hurtig…

Rigtig god service og hurtig ekspedition. Kan ikke blive bedre.

mj

Skriv til os