Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Varme & styring

Skal du til at lægge gulvvarme i garagen eller på badeværelset? Eller trænger du til at få skiftet termostaterne ud på din radiatorer? Så er du kommet til den rette side, for her finder du vores brede udvalg af produkter til varme og varmestyring. Hos WATTOO.DK er vi eksperter i salg af VVS artikler, og du finder kun produkter fra de bedste producenter, når du handler med os.

Men vi ved også godt, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige produkter, producenter og kategorier – når VVS installationen skal på plads. I det følgende kan du derfor finde nogle gode råd til dit køb af blandt andet gulvvarme, radiator og termostat.

Gode råd til køb af produkter inden for varme og varmestyring

Der findes mange måder at varme boligen op på, men inden for de senere år, er særligt gulvvarme blevet populært. Det medfører nemlig fordele som; at rummet bliver opvarmet mere jævnt, at du ikke oplever fodkulde og at du ikke skal vedligeholde din varmeinstallation.

Det er dog en forudsætning for effektiv gulvvarme, at dit hus er ordentligt isoleret. Særligt skal du være opmærksom på om dit fundament er i orden, da gulvvarmen ellers blot forsvinder ned i fundamentet – og altså ikke op i badeværelset eller stuen. Typisk skelner man mellem el gulvvarme eller vand gulvvarme; og i de fleste tilfældet vil vand gulvvarme være meget billigere. Det er dog ikke altid, at det kan lade sig gøre.

Vand gulvvarme er nemlig noget dyrere – og er mere besværligt at installere – hvorfor det i nogle tilfælde godt kan svare sig, at installere el gulvvarme i stedet. Dog er det altid værd at kigge på vand gulvvarme frem for el gulvvarme, da de ekstra installationsomkostninger tjener sig selv ind igen på sigt; og fordi el gulvvarme trækker ned på den samlede energimærke beregning, såfremt du en dag skal sælge din bolig.

Find den rigtige radiator

Men der findes jo alternativer til gulvvarme, og her vælger de fleste den klassiske radiator. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af forskellige radiatorer, og der er helt sikkert også en, der passer dig. Ligesom med gulvvarme skelner man typisk mellem el radiatorer og vand radiatorer. I langt de fleste hjem, er det vand radiatorer, der er installeret.

Når du er på udkig efter din nye radiator, så er det altid godt at tænke over, hvor den skal placeres i rummet – for det er naturligvis bestemmende for størrelsen på din radiator. Som udgangspunkt får du det meste ud af din radiator, såfremt den er monteret under et vindue. Her vil der nemlig altid være tilstrømning af kold luft; selv med de bedste energivinduer. Radiatoren hjælper således til, at du ikke mærker kuldenedfaldet i resten af rummet.

Før i tiden var der ikke ret mange forskellige radiatorer at vælge imellem – og de havde alle mere eller mindre samme størrelse og design. Men sådan er det bestemt ikke i dag, og vi forhandler forskellige designserier fra kendte producenter som Rio, Eurorad og Purmo, der tillader dig til at tilpasse din radiator specifikt til din bolig.

Husk termostaterne

Uanset om du har købt dig en ny radiator, eller allerede har nogle velfungerende radiatorer installeret derhjemme – så gør de ikke så megen nytte uden termostaterne. En radiatortermostat giver dig nemlig muligheden for at styre din rumtemperatur, og det er jo netop dét, der er meningen med din radiator.

Hos WATTOO.DK forhandler vi særligt termostater fra danske Danfoss, der er kendt for høj kvalitet og moderne design. Det nyeste skud på stammen fra Danfoss, er deres Living Connect serie, som er intelligente termostater til din bolig. Med Living Connect termostater kan du elektronisk styre varmen på dine radiatorer – og de er endvidere intelligente, forstået på den måde at de selv kan justere rumtemperaturen.

De intelligente termostater fra Danfoss tillader dig altså, at sænke temperaturen om natten helt automatisk – eller helt slukke for radiatoren, når brændeovnen er i gang. Endnu en fordel ved Danfoss Living Connect er, at du ikke behøver udskifte alle dine termostater på én gang. De virker nemlig uafhængigt af hinanden, hvorfor du løbende kan udskifte termostaterne på dine radiatorer; uden at det går ud over funktionen på hver enkelt termostat. Living Connect er både smart, effektivt og miljøvenligt.

Se alle produkter i kategorien VVS

Skriv til os