Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Vinduesventilatorer

En vinduesventilator kan være en elegant, professionel og billig løsning, når der skal installeres og monteres et moderne ventilationssystem. Hos WATTOO.DK finder du således også altid et nøje udvalgt sortiment af vinduesventilatorer, der er nemme at installere og betjene. Her på siden har vi samlet vores kvalitetssikrede udvalg af billige vinduesventilatorer fra anerkendte producenter som Thermex, der leverer innovative ventilationsløsninger.

   

 1. inkl. moms 1.563,00 DKK
 2. Ventilator VARIO150 (Reversibel) t. mur eller vindue

  Ventilator som er reversibel, hvilket betyder at den kan både blæse luft ind, og suge luft ud.. Beregnet til montering på vindue eller væg (ved hjælp af murrør).

  Varenr: 9909000774

  inkl. moms 2.284,00 DKK
 3. Ventilator VARIO230 (Reversibel) t. mur eller vindue

  Ventilator som er reversibel, hvilket betyder at den kan både blæse luft ind, og suge luft ud.. Beregnet til montering på vindue eller væg (ved hjælp af murrør).

  Varenr: 9909000776

  inkl. moms 4.715,00 DKK
 4. Ventilator VARIO300 (Reversibel) t. mur eller vindue

  Ventilator som er reversibel, hvilket betyder at den kan både blæse luft ind, og suge luft ud.. Beregnet til montering på vindue eller væg (ved hjælp af murrør).

  Varenr: 9909000778

  inkl. moms 6.772,00 DKK
 5. inkl. moms 3.972,00 DKK

   

Her på siden forhandler vi mange forskellige typer ventilatorer, og du kender måske nogle af modellerne bedre andre; eksempelvis er de populære ventilatorer til badeværelset meget udbredte i privaten – hvorimod loftrumsventilatorer måske er mere udbredte i virksomheden. Ikke desto mindre sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig et stort udvalg af billige og innovative ventilatorer, der er nemme at montere og betjene. I den forbindelse finder du naturligvis også et professionelt udvalg af vinduesventilatorer til en lav pris her på siden. En af grundene til at vi er blandt danskernes foretrukne forhandlere af ventilationsløsninger på nettet er, at vi kun forhandler de bedste producenter på markedet – hvilket er den bedste garanti for, at du kommer hjem med et produkt af høj kvalitet. Er du på jagt efter en billig vinduesventilator produceret med den mest moderne teknologi, så finder du den her på siden.

Køb en billig vinduesventilator online

Her på siden har nøgleordet altid været kvalitet – og det vil det altid blive ved med at være. Men vi er naturligvis ikke blinde for, at prisen også ofte har en afgørende betydning; da vi er i skarp konkurrence med mange andre forhandlere af billige ventilationsløsninger på nettet. Det er således også derfor, at vi hele tiden søger at presse priserne på vores vinduesventilatorer mest muligt i bund, så du kan kan spare endnu mere. Vi er nemlig fast besluttede på at bevise, at høj kvalitet ikke behøver koste en formue.

Som nævnt tidligere, så er vores udvalg af billige vinduesventilatorer præget af professionel kvalitet og innovative løsninger. Et godt eksempel herpå, er vores udvalg af reversible ventilatorer. De giver dig nemlig muligheden for ikke blot at suge luften ud af lokalet – men også at blæse luft ind. Det er således en meget effektiv og prisvenlig løsning, såfremt du kræver forskellige anvendelsesmuligheder af din ventilator. De innovative vinduesventilatorer er meget nemme at betjene, og ikke nok med det – så egner de sig også til montering på væg ved hjælp af murrør. Du får altså en meget alsidig ventilator, der kan være anvendelig i mange forskellige situationer.

Men udover ovennævnte, så forhandler vi naturligvis også mere klassiske vinduesventilatorer som du kender dem; altså med en lille snor, der starter ventilatoren. Har du ikke brug for avancerede eller højteknologiske løsninger – så får du her en meget billig og effektiv ventilator. Har du spørgsmål til vores store udvalg af billige vinduesventilatorer, levering eller andet, så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Hos WATTOO.DK har vi hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af el artikler, VVS artikler og ventilationsløsninger på nettet – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Se alle produkter i kategorien Ventilation - Ventilatorer

Skriv til os