Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Rackskabe

Vi har alt fra standard 19" rackskabe og serverskabe til små minirack til hjemmenetværket.

   

 1. LK OFFICE LINE afdækning af kabelgennemføringshul
  inkl. moms fra 188,00 DKK
 2. LK OFFICE LINE kabelaflastning m. børste for gulvrack
  inkl. moms fra 239,00 DKK
 3. LK OFFICE LINE passiv ventilationsflange

  LK OFFICE LINE passiv ventilationsflange

  Flange til afdækning af kabelgennemføringshul i top eller bundplade. Fastgøres med 6 mm. skruer.

  Varenr: 1088010163

  inkl. moms fra 194,00 DKK
 4. LK OFFICE LINE filterindsats

  LK OFFICE LINE filterindsats

  Filteret mindsker indtrængen af støv i racket. Monteres i toppen eller bunden af rack.

  Varenr: 1088010189

  inkl. moms fra 373,00 DKK
 5. LK OFFICE LINE hjul for montering på gulv- og vægrack
  inkl. moms fra 674,00 DKK
 6. Blindplade 10" til MACRORACK
  inkl. moms fra 162,00 DKK
 7. Gennemføringsliste 10" til MACRORACK
  inkl. moms fra 176,00 DKK
 8. Patchkabelguide vertikal koksgrå
  inkl. moms fra 60,00 DKK
 9. LK OFFICE LINE rack beslag for Ruko lås type 5207
  inkl. moms fra 64,50 DKK

   

Rackskabene udgør hjertet i de store netværksinstallationer. Det er i rackskabet, at du har krydsfeltet og det er her alle netværkskablerne starter for så at fortsættet ud til de enkelte dataudtag.

Rackskabe findes i mange forskellige størrelser alt efter hvilke behov man har. Der findes væghængte rackskabe og gulvrack til at stille direkte på gulvet, hvis man har brug for meget plads . På nogle gulvmodeller kan der også monteres hjul, så skabet kan flyttes rundt. Det kan især gøre montering og senere servicering lettere da man nemt kan komme til rackskabets indhold fra alle sider.

Det mest almindelige rackskab til netværksinstallationer er 19” rack'et, men dog ikke den eneste størrelse der findes. F.eks. kan man også få 10” rack. De 19” kommer af at det udstyr, der kan monteres i rackskabet, har en front som er 19” bred, inklusiv kanterne på hver side hvor monteringshullerne er placeret. Da denne 19” standard ligger passer praktisk talt alt 19” udstyr i alle 19” rackskabe. Der er dog flere ting at være opmærksom på end blot frontbredden.

For det første om rack'et kan bære vægten af det udstyr man ønsker at montere, da det godt kan løbe op i mange hundrede kilogram, samt om udstyret skal fastgøres til 2 eller 4 punkter. Nogle rackskabe har nemlig kun 2 monteringsprofiler i fronten, mens andre også har 2 profiler bagerst. Dem med 2 profiler har således kun mulighed for at udstyr kan skrues fast i fronten, selvom der ofte kan købes tilbehør så der kan fastgøres både foran og bagved. Hvis man prøver at fastgøre udstyr der skal gøres fast både foran og bagved, udelukkende i de forreste profiler, kan man risikere at det går i stykker pga. sin egen vægt. Derudover findes rackskabe også i forskellige dybder, da noget udstyr kræver ekstra plads, som f.eks. servere.

Højden på rack udstyr følger også en fast standart og opgives på dansk i HE. På engelsk er det U eller det lidt mindre brugte RU. 1 HE svarer til en åbning på 44,45mm. Selve udstyret er dog altid nogle millimeter mindre end det antal HE det er opgivet til, for at sikre at forskelligt udstyr ikke støder mod hinanden og binder ved montering eller demontering.

Der findes meget forskelligt udstyr til montering i racks. F.eks. kan nævnes: Patchpaneler hvor RJ45 konnektorer kan klikkes i, powerpaneler som har stikdåser monteret på sig, switche til at fordele ens netværk ud til flere brugere, servere, hylder både som faste eller med udtræksskinner. Ud over netværksrelateret udstyr finders der også audio udstyr, video udstyr samt meget andet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Datamateriel

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os