Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Haveredskaber

Mangler du nogle nye haveredskaber til fældning af træer eller klipning af hækken? Så er du kommet til den rette side, for her finder du vores store udvalg af moderne redskaber som eksempelvis sneskrabere, grensakse og meget andet. Hos WATTOO.DK går vi op i kvalitet, og derfor finder du også kun redskaber til huset og haven fra de bedste og mest kendte producenter. Det er din garanti for et godt produkt, der kan holde til mange års brug.

Men selvom det er nemt at finde de forskellige typer af haveredskaber, så er det jo ikke ensbetydende med, at du ved hvor du skal starte – eller ved hvad du har brug for. Vi vil derfor gerne hjælpe dig godt på vej med nogle konkrete råd til dit køb af haveredskab. I det følgende kan du læse meget mere om hvilke redskaber du har brug for til en start, og hvilke du med fordel kan udvide redskabsskuret med hen ad vejen.

Guide til køb af haveredskaber

De fleste håndværkere og handymen kan blive enige om, at det gode håndværk forudsætter godt værktøj. Og det samme gør sig gældende for dit arbejde i haven; uanset om det måtte vedrøre klipning af hækken, rydning af fortovet eller trimning af æbletræet. Det er ligeledes derfor, at du hos WATTOO.DK kun finder haveredskaber fra anerkendte producenter som Fiskars, Felco og BAHCO. Vi holder os nemlig til kendte navne inden for værktøjsbranchen, der forstår sig på behovet hos den moderne og kvalitetsbevidste håndværker og handyman.

Havearbejdet kan for nogen være terapi – medens det for andre kan være noget af en byrde. Under alle omstændigheder så bliver opgaven noget nemmere, såfremt du har det rigtige værktøj og de rigtige redskaber. Som udgangspunkt har du ikke brug for alle tænkelige typer af haveredskaber, men fælles for dem du måtte vælge at investere i bør være, at de er nemme at håndtere, kommer i god kvalitet og at redskabets kapacitet passer til opgavens størrelse.

Til den almindelig husejer kan det være en fordel at råde over et mindre udvalg af gængse redskaber, der kan hjælpe til at løfte opgaven med at rydde fortovet eller klippe hækken. Det første du bør overveje at investere i er således også en god hækkesaks eller grensaks, der kan bruges til at trimme hækken eller træerne i haven. Som udgangspunkt kan du få grensakse i forskellige størrelser; fra helt små til store, kraftige grensakse. Et godt sted at starte ville være en af hver type, således at du kan beskære både tykke grene og mindre stænger på eksempelvis blomster.

Hvad angår redskaber til bearbejdelse af jorden, så kan det ligeledes være nyttigt at have nogle forskellige redskaber at vælge imellem; herunder spader, rive og skuffejern. Et haveredskab til jorden koster sjældent mange penge, og investerer du i et redskab fra en anerkendt producent, så har du dit nye haveredskab i mange år frem. Som udgangspunkt kan du komme rigtigt langt med blot få redskaber til jorden, og for langt de fleste vil en kombination af en god spade eller skovl samt en solid rive være en god start.

Slutteligt så er det også gavnligt for langt de fleste husejere, at eje et mindre sortiment af diverse redskaber som sneskrabere og koste. Kosten kan du bruge i rigtigt mange forskellige sammenhænge; og de fleste håndværkere vil nok medgive, at en kost i god kvalitet og med gode børster gør en kæmpe forskel i byggearbejdet. Her på siden finder du både koste med naturfibre, stålbørster og PVC fibre.

Hvad angår sneskovlen så kan du naturligvis klare opgaven med at rydde fortovet med en god kost eller skovl, men sneskovlen letter arbejdet – og tillader dig at udføre det hårde slid på kortere tid. Vi kender alle til den danske vinter, og i forbindelse med det hårde arbejde som vinteren ofte medfører i form af snerydning, kan pengene til en sneskovl være godt givet ud. Hos WATTOO.DK har vi et moderne udvalg af sneskovle og sneskrabere, der tåler mange års brug. Ligeledes finder du sneskovle i både metal og plastic, således at du selv kan vælge hvilken type, der passer dig bedst. Vi har endvidere sneskrabere til firmabilen, der gør det nemt at fjerne is og sne fra bilruderne om vinteren.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Entreprenør udstyr

Skriv til os