Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Gulvafløb

Gulvafløb giver dig ikke blot en praktisk funktion i forhold til at lede badevandet væk fra din brusekabine – de kan også være med til at pryde badeværelset i form af flot og innovativt design. Står du og mangler nye og flotte gulvafløb til dit badeværelse, så kan vi hjælpe dig godt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vores moderne og brede udvalg af flotte gulvafløb til det moderne badeværelse.

Selvom du måske ikke tænker så meget over det i hverdagen, så er du meget afhængig af dit gulvafløb – og opdager det givetvis enormt hurtigt, så snart det ikke virker efter hensigten. Men der er mere til gulvafløb end bare den praktiske funktion, for flotte og moderne gulvafløb bliver hurtigt en del af et velindrettet badeværelse. I kombination med det rigtige valg af håndvask, håndvaskarmatur og brusesæt kan du nemlig skabe et hyggeligt badeværelse kendetegnet ved flot og stilrent design. Hos WATTOO.DK får du et væld af muligheder, når badeværelset skal indrettes eller opdateres – og alt sammen fra de bedste og mest anerkendte producenter på markedet.

Billige gulvafløb med hurtig levering

Her på siden stræber vi hele tiden efter at kunne tilbyde de bedste og mest moderne produkter inden for el artikler, VVS artikler, belysning og meget mere. Det er nemlig det, der har kendetegnet WATTOO.DK siden vi åbnede – og sådan skal det vedblive at være. Du kan derfor se frem til at spare mange penge på dit køb af gulvafløb, når du handler med os; og det er altid med hurtig levering på lagervarer. Det skal være nemt at købe de rigtige varer, til den helt rigtige pris.

Når du overvejer hvilket gulvafløb der ville passe perfekt ind i din brusekabine, så er der flere ting at tage stilling. Det første er naturligvis målene på dit afløb, således at du kan få købt den helt rigtige model. Men derudover kan du også overveje hvorvidt du ønsker almindelige, runde standard afløb – eller mere tidstypiske modeller som eksempelvis afløbsrender eller hjørneafløb. De giver nemlig et mere personligt præg i brusekabinen, og kan være med til at forme designet i badeværelset. Uanset hvilken model du dog vælger, så finder du her på siden et bredt udvalg fra kendte producenter som Unidrain.

Dernæst er det naturligvis også nærliggende at overveje hvilken farve dit gulvafløb skal have – for her har du også forskellige valgmuligheder. Den mest gængse farve er rustfrit stål, der kendetegner langt de fleste gulvafløb. Det rustfrie stål går nemlig ofte igen over hele badeværelset – og således bliver der skabt god sammenhæng mellem de forskellige elementer i rummet. Det er dog ikke ensbetydende med, at det absolut skal være således; du kan også finde gulvafløb i forskellige nuancer af stål og tilmed farvede gulvafløb.

Har du spørgsmål til vores moderne udvalg af gulvafløb til badeværelset, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. De kan være dig behjælpelig med eventuelle spørgsmål vedrørende vores produkter, levering og meget andet. Hos WATTOO.DK søger vi nemlig altid at gøre det så let som muligt, at komme hjem med det rigtige produkt.

Se alle produkter i kategorien VVS - Afløb & kloak

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter