Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Afløbsslanger

En afløbsslange er sjældent til at komme udenom, når opvaskemaskinen eller vaskemaskinen skal installeres i boligen, da den sørger for at vandet kommer effektivt fra maskinen og ned i afløbet. Hos WATTOO.DK forhandler vi et moderne udvalg af billige afløbsslanger til både opvaske- og vaskemaskinen. Skal du bruge en ny slange, er du således kommet til det helt rette sted. Se blandt andet de spændende produkter fra kendte navne som NEOPERL.

   

 1. Afløbsslange M/MUFFER 2500 MM emballage

  Udtrækbar afløbsslange med 19 og 22 mm gummimuffer. Anvendes til vaske-/opvaskemaskiner. Max. temp. ca. 80°.

  Varenr: 0274074341

  inkl. moms 44,00 DKK
 2. inkl. moms 131,00 DKK
 3. Drypbakke til vaskemaskine / opvaskemaskine, hvid (afløbsbakke)

  Drypbakke til vaskemaskine eller opvaskemaskine forhindrer vandskader og fugt på gulv ved dryp fra maskinen. Kvalitetsprodukt fra NEOPERL.

  inkl. moms fra 185,00 DKK
 4. Care fleksibel TIL- & afløbssystem 700MM

  Pressalit fleksibelt til afløbssystem • Afløbsslange, fleksibel, 32x700 mm.

  Varenr: 747477510

  inkl. moms 759,00 DKK
 5. Pressalit flex til- og afløbssystem, 1200 mm

  Pressalit fleksibelt til-/afløbssystem • Tilløbsslanger 1200mm • Afløbsslange: 1500 mm.

  Varenr: 747476510

  inkl. moms 868,00 DKK
 6. inkl. moms 133,00 DKK
 7. Afløbsslange 19/22mm-1,5m

  Udtrækbar afløbsslange med 19 og 22 mm gummimuffer. Anvendes til vaske-/opvaskemaskiner. Max. temp. ca. 80°.

  Varenr: 747495315

  inkl. moms 42,50 DKK
 8. inkl. moms 70,00 DKK
 9. Afløbsslange med gummimuffer til opvaskemaskine m.v., 19 x 22 mm

  Afløbsslange der kan anvendes til opvaskemaskiner, vaskemaskiner, osv. Leveres inkl. ophængsbøjle i plast.

  inkl. moms fra 32,00 DKK
 10. Afløbsslange 1½"x 40 mm

  Med muffe (omløber med 1½" gevind ) i den ene ende og 40 mm nippel/studs i den anden ende. Kan benyttes som fleksibelt afløbsrør ved håndvasken.

  inkl. moms fra 160,00 DKK
 11. Afløbsslange 1¼"x 32 mm - 1000 mm

  Passer til bundventiler på håndvaske og andet med 1¼" gevind. Slangen ender i en 32 mm studs/nippel, som passer på muffen på f.eks. et 32 mm afløbsrør.

  Varenr: 747497040

  inkl. moms 172,00 DKK

   

En afløbsslange er måske ikke det mest eksotiske i boligen, men det er en af de ting, der bare skal virke – for ellers virker sådan noget som opvaskemaskinen ikke, hvilken du givetvis er blevet ret afhængig af. Det kan således også være ret betryggende, at vi hos WATTOO.DK altid har mange forskellige slanger i gummi på lager, der kan bruges til netop din opvaske- eller vaskemaskine. Endvidere vælger vi vores afløbsslanger med stor omhu, således at du kan vide dig helt sikker på, at kvaliteten er i top. Men er du ikke helt klar på, hvad du skal kigge efter, når der skal investeres i en ny og billig afløbsslange, så kan du læse mere om hvordan du vælger den helt rigtige, i det følgende afsnit.

Stort udvalg af afløbsslanger i høj kvalitet

En afløbsslange er ikke blot en afløbsslange – selvom man måske godt kunne fristes til at tro det. For der er meget stor forskel på de helt billige afløbsslanger i tvivlsom kvalitet, og de afløbsslanger du finder her på siden. Hos WATTOO.DK er vi nemlig store tilhængere af god kvalitet til den rigtige pris, da det giver dig endnu mere for pengene – forstået på den måde, at afløbsslangen holder i længere tid. Endvidere mindsker du risikoen for brud på din afløbsslange, når du køber en slange fra de bedste og mest anerkendte producenter på markedet; hvilket de fleste synes godt om, såfremt de først har stået i en situation med vand over det hele

I forbindelse med køb af billig afløbsslange, så er der flere væsentlige ting at tage stilling til. For det første så er det nødvendigt at du har en god ide om, hvor lang din afløbsslange skal være. Det er som bekendt nemmere at tage fra end at lægge til, og er du i tvivl om to forskellige længder, så kan det være en fornuftig ide at vælge den længste af de to. Så har du nemlig lidt mere afløbsslange at gøre med, og så bliver det typisk nemmere at montere den helt korrekt.

Men for det andet, så er det også vigtigt, at du ved hvor store ende størrelserne skal være. Her har du typisk flere forskellige muligheder, og størrelsen på slangens ende er selvsagt bestemt af hvor og hvordan den skal monteres. Hos WATTOO.DK har vi dog gjort det ekstra nemt at indkredse sig på hvilke produkter der er de rigtige, ved at give dig muligheden for at filtrere vores udvalg via sidemenuen. Har du spørgsmål til vores moderne udvalg af billige afløbsslanger eller andet, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig effektivt videre. Vi tror nemlig på, at det skal være nemt at købe billig VVS på nettet.

Se alle produkter i kategorien VVS - Afløb & kloak

Skriv til os