Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Spot til vådrum

Indbygningsspot passer perfekt ind i den moderne bolig eller virksomhed, og de leverer behageligt lys uanset i hvilke rum de monteres i - også i vådrum. Er du på udkig efter elegante spots til badeværelset, så er du kommet til det rette sted – for her har vi samlet vores brede udvalg. Se de mange flotte modeller fra anerkendte producenter som Flash Light, Nordlux og Nordtronic. Vær altid opmærksom på loftshøjden, når du kigger efter belysning til badeværelset, da der er særlige regler for montering såfremt loftshøjden er under 2,25 meter.

   

 1. Nordtronic Low Profile Flexible, indbygningsspot 230V LED, 6W, 430lm, 2700K

  5 års garanti! Stilfuldt kvalitets indbygningsspot, som er et af markedets absolut laveste på kun 33 mm i højden. Genialt til lofter med begrænset plads og hvor dampspærren ikke må brydes. Forsynet med en kraftig varm hvid LED pære på 430 lumen (~50W halogenpære) som kan lysdæmpes. Kan også bruges i vådrum og direkte i isolering.

  inkl. moms fra 208,00 DKK
 2. Uni Install indbygningsspot, GU10 (230V) –

  Efterfølgeren til det populære og markedsledende Quick Install indbygningsspot fra Nordtronic. Uni Install er solidt dansk design af høj kvalitet. Det kræver kun 63 mm i indbygningshøjde, kan installeres direkte i isolering og fastgøres enten med skrue fastspænding eller fjedre. Få spottet med en af vores anbefalede LED-pærer eller uden lyskilde. Findes også til udendørsbrug i rustfri stål.

  inkl. moms fra 88,95 DKK
 3. Uni Install rustfri indbygningsspot (udendørsbrug), GU10 (230V) – Nordtronic

  Efterfølgeren til det populære og markedsledende Quick Install indbygningsspot fra Nordtronic. Denne version af Uni Install er til udendørsbrug og har en front af syrefast rustfri stål (AISI 316). Spottet kræver kun 63 mm i indbygningshøjde, kan installeres direkte i isolering og fastgøres enten med skrue fastspænding eller fjedre. Få spottet med en af vores anbefalede LED-pære eller uden lyskilde. Findes også til indendørsbrug.

  inkl. moms fra 159,95 DKK
 4. LED-spot Gabriella, Ra93-98, 350mA LED 4W, 295-350 lumen, 40°, dæmpbar

  LED-spot med høj Ra-værdi og fantastisk lys. Med en indbygningshøjde på kun 12 mm kan Gabriella LED Downlight benyttes til mange formål. Den er bl.a. anvendelig under overskabe i køkkenet eller i baldakin på badeværelset...

  inkl. moms fra 159,00 DKK
 5. Low Profile indbygningsspot 230V LED 45° kip 6W / 40° / 2700K / dæmpbar - hvid (mat)

  NYHED fra Nordtronic! Med det nye Low Profile spot får du mulighed for at sætte indbygningsspot i f.eks. skråvægge og "loft til kip". Selvom indbygningshøjden kun er på 33 mm kan spottet kippe hele 45°, så du kan få lys direkte ned. En unik løsning, der også er smart til belysning af billeder osv. på vægge ved installation i vandret loft.

  Varenr: 9907003584

  inkl. moms 359,00 DKK
 6. Nordtronic Low Profile ECO, LED indbygningspot, 6W, >Ra90

  Low Profile ECO er den nyeste tilføjelse til Low Profile serien fra Nordtronic, der let og hurtigt monteres direkte i isolering ved hjælp af de påmonterede fjedre.
  inkl. moms fra 249,00 DKK
 7. Nordtronic Velia Low Profile indbygningsspot, 230V, RA>95, rund

  Godkendt til installation direkte i isoleringen (både downlight og driver) Spottet har en høj Ra værdi og stort lumenudbytte. Driver er aftagelig som gør installationen enkel og nemt at tilslutt.e og afkoble spottet f.eks når der skal males.

  inkl. moms fra 269,00 DKK
 8. Rosetta indbygningsspot 230V LED (rund) - Nordtronic

  Populært spot til installation direkte i isoleringen. Leveres med tætningsring og 3-polet klemrække. Kan anvendes med op til 7,5W LED. Vælg mellem flere forskellige LED pærer vi anbefaler.

  inkl. moms fra 90,00 DKK
 9. Gabriella 90 indbyg-/påbygningsspot LED (rund) A+ 4W / 90° / Ra96 / 2700K / dæmpbar

  LED spot med ekstraordinær lav indbygningshøjde på kun 12 mm og ekstra stor spredning! særligt til brug under køkkenskabe eller hylder. Påbygningsring findes under tilbehør. Kan også anvendes i lofter, hvor der f.eks. er pladsmangel eller i vådrum, da det er et lavspændingsspot. Giver mange lumen, og har en dejlig varm hvid farve og en rigtig god farvegengivelse (Ra96)

  inkl. moms fra 149,00 DKK
 10. Viola Mini indbygningsspot LED 2W / 30° / 2700K / dæmpbar

  Genialt mini-spot som kan bruges utallige steder. F.eks. indbygget i hanebåndsbjælker, i toppen af dør- eller vindueskarm, som stjernehimmel imellem større spot eller som nat belysning. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Kan også bruges helt inde i brusenichen uanset loftshøjden. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 129,00 DKK
 11. Low Profile indbygningsspot 230V LED (rund) rustfri 6W / 40° / 2700K / dæmpbar

  Low Profile LED spot i rustfri udgave. Specielt velegnet som udendørs LED-spot i udhæng, garager og carpote eller indendørs på badeværelset. Indbygningshøjde kun 33 mm.

  inkl. moms fra 315,00 DKK
 12. Elena Mini indbygningsspot LED 2W / 120° / 2700K

  Smart mini spot med stor spredning på lyset. Er især velegnet til steder hvor der er en kort afstand til det belyste, pga. den store spredning og det bløde lys. Kan f.eks. bruges i indbyggede hylder i vægge eller under møbler. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 139,00 DKK
 13. Rina indbygningsspot 230V LED

  Flot firkantet indbygningsspot til direkte installation i isoleringen. Leveres inkl. tætningsring. Kan anvendes med op til 7,5W LED. Vælg mellem flere forskellige LED pærer vi anbefaler eller køb den uden lyskilde. De er alle på 2700 kelvin.

  inkl. moms fra 93,00 DKK

   

Badeværelset er typisk et af de mest brugte rum i boligen, og det er således meget vigtigt med god og behagelig belysning. Dette gør sig ikke blot gældende foran spejlet, men også i brusekabinen og ved dit toilet. Belysningen på badeværelset kommer til sin ret, når farvegengivelsen og farvetemperaturen er i orden – og det opnår du nemt ved at vælge moderne spots til badeværelset i god kvalitet. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste og mest anerkendte producenter af spots til vådrum på markedet, hvilket er din garanti for et godt produkt. Vil du gerne vide mere om hvad der kræves af din belysning på badeværelset, så skal du blot læse med i det følgende afsnit.

Spots til badeværelset til billig pris

Her på siden går vi ikke blot op i høj kvalitet, vi sætter også en ære i at kunne tilbyde vores udvalg til lave priser. Det er nemlig kombinationen af disse to ting der gør, at vi er blandt danskernes foretrukne forhandler af billige belysning på nettet. Vi søger hele tiden at skære dyre led væk, så du kan spare endnu mere.

Belysningen på badeværelset adskiller sig typisk lidt i forhold til belysningen i resten af boligen, da badeværelset ofte byder på lidt andre udfordringer end eksempelvis køkkenet eller stuen; eksempelvis i form af høj luftfugtighed og risikoen for at belysningen kommer i kontakt med vand. I det følgende har vi således skrevet en kort guide til de regler der gør sig gældende, når du skal installere spots på badeværelset.

Regler for belysning i vådrum:

Vådrum og badeværelser er delt op i områder (også kaldet zoner) som bestemmer hvilke regler der skal overholdes og hvad der kan monteres. Når det handler om belysning i loftet er det område 1, 2 og 3 man skal tage hensyn til.

Områdeinddeling:

 • Område 1:
  Det går fra gulv til 2,25 meter over gulvet. Det er afgrænset af enten: Det indre af brusenichen, det ydre af brusebassinet, yderkanten af badekaret eller hvis der ikke er et brusebassin og blot hænger et brusehoved, så er kanten på området en cirkel rundt om brusehovedet med en radius på 60 cm.
  Område 1 går desuden 5 cm ind i eventuelle vægge og lofter som støder op til området. (området har altså også betydning for hvad der må monteres inden i væggen/loftet)
 • Område 2:
  Det går fra gulv til 2,25 meter over gulvet. Starter hvor område 1 slutter og dækker et område der er 60 cm bredt rundt om område 1.
  Område 2 går desuden 5 cm ind i eventuelle vægge og lofter som støder op til området. (området har altså også betydning for hvad der må monteres inden i væggen/loftet)
 • Område 3:
  Det går fra gulv til 2,25 meter over gulvet. Starter hvor område 2 slutter og dækker et område der er 2,4 meter bredt rundt om område 2. Derudover findes område 3 også ovenover område 1 og 2 og går fra 2,25 meter over gulvet op til 3 meter over gulv.
  Område 3 går desuden 5 cm ind i eventuelle vægge og lofter som støder op til området. (området har altså også betydning for hvad der må monteres inden i væggen/loftet)

Fastmonteret 230V belysning:

 • Område 1:
  Der må der ikke installeres 230V belysning, hverken påbygget eller indbygget.
 • Område 2:
  Der må godt installeres 230V belysning. Det skal have en kapslingsklasse på mindst IPX4.
 • Område 3:
  Der må godt installeres 230V belysning. Intet krav om særlig beskyttelse mod vand (kan f.eks. være IPX0).
 • Uden for område:
  Der må godt installeres 230V belysning. Ingen ekstra krav om kapslingsklasse end normalt.
 • Rengøring ved spuling:
  Hvis der forekommer rengøring ved spuling f.eks. i fællesbade, så skal kapslingsklassen mindst være IPX5.

Fastmonteret 12V/lavvolts belysning (SELV, klasse III):

 • Område 1:
  Der må godt installeres 12V belysning. Det skal have en kapslingsklasse på mindst IP24.
  Transformer/strømforsyning må ikke installeres i dette område.
 • Område 2:
  Der må godt installeres 12V belysning. Det skal have en kapslingsklasse på mindst IP24.
  Transformer/strømforsyning må ikke installeres i dette område.
 • Område 3:
  Der må godt installeres 12V belysning. Det skal have en kapslingsklasse på mindst IP20.
  Transformer/strømforsyning må godt installeres i dette område. Den skal have en kapslingsklasse på mindst IP20.
 • Uden for område:
  Der må godt installeres 12V belysning. Ingen ekstra krav om kapslingsklasse end normalt.
  Transformer/strømforsyning må godt installeres i dette område. Ingen ekstra krav om kapslingsklasse end normalt.
 • Rengøring ved spuling:
  Hvis der forekommer rengøring ved spuling f.eks. i fællesbade, så skal kapslingsklassen mindst være IP25.

Uddybning:

Disse udbydninger er ikke 100% fyldestgørende, og skal kun ses om vejledende i forhold til reglerne i Stærkstrømsbekendtgørelsen.

IP nummeret er opbygget af to cifre. Det første cifre beskriver hvor beskyttet lampen er mod faste genstande, støv og fingre. Det andet ciffer beksriver hvor beskyttet lampen er mod vand. Når der skrives et X i stedet for et tal, betyder det at det pågældende område ikke er aktuelt og at de normale regler skal følges.

IP2X betyder f.eks.: Beskyttet mod faste genstande med en diameter på 12,5 mm eller mere. Beskyttet mod berøring af farlige dele med en finger.

IPX4 betyder f.eks.: Beskyttet mod oversprøjtning.Vand der sprøjter mod kapslingen fra enhver retning, må ikke have nogen skadelig virkning.

SELV betyder beskyttelse ved ekstra lav spænding hvor ingen af de spændingsførende ledere er forbundet til jord ledningerne eller må kommet i kontakt med jord ledningerne eller dele som de er forbundet til. SELV opnåes derudover med en transformer eller strømforsyning som adskiller de 12V galvanisk fra de 230V, så der ikke er nogen elektrisk forbindelse mellem de to.

Klasse III betyder at beskyttelse mod elektrisk stød opnås ved, dels at materiellet forsynes med ekstra lav spænding, SELV eller PELV, og dels at materiellet ikke selv frembringer højere spænding end ekstra lav spænding.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Indbygningsspot

Skriv til os