Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Plastkabel

De klassiske, hvide plastkabler kan bruges til lidt af hvert – og måske står du og mangler plastkabler lige nu. I så fald er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores store udvalg af plastkabler i forskellige længder. Hos WATTOO.DK går vi op i kvalitet, og derfor finder du kun de bedste produkter, når du handler med os. Det er din garanti for det bedste materiale, der holder mange år frem.

   

 1. Plastkabel PKAJ (H05VV-F) 5G2,5 mm² - 50 meter

  Blødt plastkabel som typis benyttes ved 400V installationer af f.eks. ovne og komfurer.

  Varenr: 9909000165

  inkl. moms 1.914,00 DKK
 2. Plastkabel PKAJ (H05VV-F) 3G2,5 mm² - 50 meter

  Blødt plastkabel som typis benyttes ved 400V installationer af f.eks. ovne og komfurer.

  Varenr: 9909000164

  inkl. moms 569,00 DKK
 3. Plastkabel PKAJ (H05VV-F) 5G0,75 mm² - rulle á 100 meter

  Blødt plastkabel 300/500V. Benyttes ofte indendørs ved tilslutning af opvaskemaskiner, køleskabe, dæmpbare lysstofrørsarmaturer mm. Kan også benyttes i fugtige omgivelser.

  Varenr: 9909000163

  inkl. moms 1.133,00 DKK
 4. Plastkabel 3G1 mm² - 50 meter

  inkl. moms fra 442,00 DKK
 5. Plastkabel 5G2,5 mm² - 50 meter

  inkl. moms fra 1.687,00 DKK
 6. Plastkabel 3G2,5 mm² - 50 meter

  inkl. moms fra 1.049,00 DKK
 7. Plastkabel 5G1,5 mm² - 50 meter

  inkl. moms fra 1.041,00 DKK
 8. Plastkabel 4G1,5 mm² - 50 meter

  inkl. moms fra 843,00 DKK
 9. Plastkabel 3G1,5 mm² - 50 meter

  inkl. moms fra 625,00 DKK
 10. inkl. moms 631,00 DKK

   

Men et plastkabel er jo ikke bare et plastkabel, for der findes mange forskellige længder, forskelligt antal ledere – og ikke mindst forskellige størrelser på lederne. Så hvordan vælger man det rigtige? Det skal vi kigge nærmere på i det følgende afsnit, hvor vi har skrevet mere indgående omkring valg af plastkabel.

Gode råd til køb af plastkabler

De fleste gør brug af plastkabler i større eller mindre grad; både i boligen eller i virksomheden. De bruges eksempelvis i forbindelse med montering af stikdåser, som forlængerledninger – og kan tilmed bruges på forskellige brugsgenstande som eksempelvis loftlamper eller væglamper. Endvidere kan du bruge det klassiske, hvide plastkabel til installation af hvidevarer som eksempelvis komfurer. Sagt på en anden måde, så er plastkablet en utroligt alsidig el artikel.

En af de første ting du skal gøre dig nogle tanker omkring, er hvor langt dit plastkabel skal være. Det er naturligvis bestemt af hvad du skal bruge det til, men modsat installationskabler og lampeledninger eksempelvis – så har længden ikke nær så meget betydning. Du kan derfor godt investere i meget lange kabler, for med et plastkabel er det nemt at afkorte til de længder du skal bruge; og da kablet er så alsidigt får du næppe problemer med at få brugt det resterende.

Dernæst så skal du finde ud af, hvor mange ledere du skal bruge i dit plastkabel. Det mest almindelige er plastkabler med tre ledere, da dette kabel kan bruges til de fleste installationer – og kan bruges til eksempelvis stikdåser og forlængerledninger. Et plastkabel med fem ledere er da også en rimeligt udbredt kabeltype, og kan bruges til installation af eksempelvis opvaskemaskiner eller køleskabe.

Slutteligt så er det værd at overveje, hvilken leder størrelse du har brug for. Skal du bruge dit kabel til mindre artikler som eksempelvis stikdåser eller installation af belysning, så vil en ganske almindelige leder størrelse på 0,75 mm2 være tilstrækkelig; men skal du derimod installere komfur eller andre hvidevarer, så kan større ledere være nødvendigt.

Som afslutning vil vi blot komme med en opfordring til dig, der er på udkig efter nye kabler – uanset om du er på jagt efter plastkabler, antennekabler, gummikabler eller noget fjerde. Sørg altid for at vælge dine kabler med omhu, og vælg som udgangspunkt kun kabler fra anerkendte producenter, som dem du finder her på siden. Du får nemlig nogle kabler, der er meget bedre isolerede hvilket mindsker interferens og skaber større sikkerhed – og du er sikret kabler, der holder i væsentligt længere tid. Det kan godt være de koster lidt mere som udgangspunkt, men den lange holdbarhed udligner hurtigt dette beløb.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør

Skriv til os