Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Chat
70 20 08 08

Håndværktøj

Hos WATTOO.DK finder du et moderne udvalg af håndværktøj fra kvalitetsbevidste og kendte producenter. Vi har samlet vores brede udvalg her på siden, så du let kan finde dit nye håndværktøj – uanset om du er på jagt efter en ny hammer, mejsel eller pressetang. Når du køber dit værktøj hos os, så kan du stole på kvaliteten og holdbarheden; for vi går ikke på kompromis med vores produkter.

Men hvordan vælger man egentlig det helt rigtige håndværktøj – og hvordan kan man skelne de gode produkter fra de mindre gode? Det og meget mere kan du finde svar på i det følgende afsnit, hvor vi giver dig nogle generelle råd til køb af dit håndværktøj.

Guide til køb af håndværktøj

Uanset om du arbejder professionelt som håndværker, eller blot bruger værktøjet i forbindelse med byggeprojektet eller renoveringen i hjemmet – så har kvaliteten af værktøjet stor betydning for kvaliteten af det arbejde, der bliver udført. Med det rigtige håndværktøj er du nemlig sikret, at dine popnitter bliver fastgjort solidt og korrekt – eller at dine kabelsko bliver monteret ordentligt. De helt billige modeller inden for håndværktøj går ikke blot let i stykker; de er typisk også upræcise, sløve eller skæve alt efter hvilken type håndværktøj, der er tale om.

En af de første ting du skal kigge efter, når du er på jagt efter nyt håndværktøj i form af eksempelvis stålbørster, tænger eller hammere, er således også kvaliteten på dit værktøj. For selvom prisen naturligvis har en betydning for om du køber den specifikke hammer eller ej, så er prisen ikke nødvendigvis et udtryk for håndværktøjets samlede omkostning.

For selvom prisen er det du betaler nu og her, så er den samlede pris for dit værktøj afledt af værktøjets produktivitet – og her kan de helt billige modeller koste dig dyrt. For typisk er det billigste værktøj også dét, der giver dig de største omkostninger i forhold til manglende produktivitet. Med andre ord, brug pengene på ordentligt håndværktøj fra starten af, og undgå ærgrelsen over ødelagte pressetænger eller mejsler. Et godt sted at starte, ville være med anerkendte producenter af værktøj som Hultafors, DVA, Elpress eller Nelco.

Det næste du kan gøre dig nogle tanker omkring, er hvilket værktøj du skal have – og hvad der blot ville være dejligt at have. Det er nemlig ikke altid de samme ting; medmindre du er professionel håndværker og i den forbindelse har nogle særlige krav til dit eget udvalg af professionelt håndværktøj. Hos WATTOO.DK har vi håndværktøj i mange forskellige kategorier, der med tiden kan blive en del af din egen samling – men er du helt grøn i byggearbejdet, så kan du med fordel gøre dig klart, hvad der er det vigtigste værktøj til en start.

Slutteligt så er det naturligvis også vigtigt, at du har en klar ide om, hvad der er det rigtige værktøj til materialet. Er du fagmand, så ved du det sikkert allerede – men går du med et byggeprojekt i privaten, så er det måske en anden sag. Det håndværktøj du finder her på siden er som udgangspunkt beregnet til særlige opgaver, og bør således anvendes derefter. Er du ikke helt sikker på hvad du har brug for, så spørg din lokale fagmand til råds.

Se alle produkter i kategorien Værktøj

Fremragende

Baseret på 3800 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.07

let og hurtig levering

Venlig og imødekommende personale

Harley Hechmann

17.07

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i…

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i netbutiken og korrekt tekniske specifikationer. Levering inde...

Tommy

16.07

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

Mathias J

16.07

Hurtigt og nemt ????

Hurtigt og nemt ????

Ulla

16.07

Hurtig levering

Hurtig levering

Åki