Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Vandlåse

Alle boliger har en eller flere vandlåse installereret, for vandlåsen installeres i alle de tilfælde, hvor vandet fra boligen skal ud i kloakken. Har du brug for en ny vandlås til håndvasken eller måske køkkenvasken, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig effektivt videre. Her på siden har vi samlet vores store og kvalitetssikrede udvalg af billige vandlåse, der er nemme at montere og vedligeholde. Se eksempelvis de mange spændende modeller fra kendte producenter som Geberit, NEOPERL og Wavin.

Du bemærker måske ikke vandlåsen i det daglige, men du er ikke et sekund i tvivl, såfremt vandlåsen er i stykker. Det er nemlig vandlåsens opgave at sikre dig mod lugtgener fra kloakeringssystemet, ved at spærre for den direkte forbindelse mellem afløb og kloak. Det er således også derfor, at det altid er en god ide at holde styr på vandlåsene i boligen, sommerhuset eller virksomheden. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun billige vandlåse fra de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for et godt produkt. Endvidere forhandler vi mange forskellige typer vandlåse, som eksempelvis vandlåse til køkkenvasken, til håndvasken, til gulvafløbet og til vaskemaskinen. Sagt på en anden måde, vi har alt hvad du skal bruge, når vandlåsen skal udskiftes eller installeres.

Køb en billig vandlås med hurtig levering

Det kan godt være en mindre katastrofe, såfremt den eksisterende vandlås går i stykker – for det medfører en masse gener i boligen; ikke mindst lugtgener. I den forbindelse er det således vigtigt, at man hurtigt og effektivt kan få købt og leveret en billig vandlås, der er nem at montere. Hos WATTOO.DK forstår vi den problemstilling ganske udmærket, og derfor tilbyder vi altid hurtig levering på alle lagervarer. Det er nemlig ikke nok at tilbyde et kvalitetssikret og billigt udvalg, du skal også kunne hjemskaffe varen på blot nogle få dage, så du kan komme hurtigt videre.

I forhold til valg af den perfekte vandlås, så er der flere forskellige ting du med fordel kan have med i dine overvejelser. Og det første er naturligvis, hvor vandlåsen skal monteres. For det er ikke lige meget om du skal bruge en billig vandlås til køkkenet eller badeværelset. For selvom de langt hen ad vejen har samme effekt, så er der typisk stor forskel på udformningen, størrelsen og designet. Hvor vandlåsen til køkkenet ofte kommer i plast – og er noget større – så kommer vandlåsen til badeværelset eller håndvasken typisk i krom, så den passer til resten af rummet.

Og i forlængelse af ovenstående kan det også være en god ide, at du gør dig nogle generelle overvejelser over, hvor lang du ønsker din vandlås. Alle rum er som bekendt ikke skabt ens, og nogle gange har du mere plads til vandlåsen end andre. Hos WATTOO.DK har vi dog gjort det nemt for dig at finde den perfekte vandlås, for vi har inddelt hele vores sortiment i passende kategorier – og under hver kategori kan du filtrere udvalget ved hjælp af sidemenuen. På denne måde kan du nemlig hurtigt få sporet dig ind på, hvilke muligheder du har for at købt en billig vandlås.

Se alle produkter i kategorien VVS - Afløb & kloak

Skriv til os