Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Bad

Dit badeværelse er et af de mest centrale rum i din bolig, og derfor skal det naturligvis også være funktionelt – samtidig med at det ser smart og moderne ud. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af alt du skal bruge til det moderne badeværelse; lige fra brusesæt til brusekabiner til badeforhæng. Fælles for hele vores sortiment er, at vi kun forhandler udstyr til badeværelset fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter.

Men hvordan finder vælger man egentlig det helt rigtige badekar eller brusehoved – og hvordan kan man med fordel indrette badeværelset? Det hjælper vi dig godt på vej med i følgende afsnit, hvor du får gode råd til indretning af badeværelse.

Sådan skaber du et moderne og flot badeværelse

Dit badeværelse består selvsagt af rigtigt mange ting, og det kan som udgangspunkt være svært at skabe sammenhæng – særligt hvis de forskellige elementer i dit badeværelse ikke kommer fra samme producent eller designserie. Det kan derfor være en god ide, at rette sig efter nogle særlige tips, når badeværelset skal indrettes smart og effektivt.

En af de første ting du med fordel kan gøre en dyd ud af, er at udnytte pladsen bedst muligt – og dermed gemme unødvendige ting væk. Det kan gøres på mange måder, men en af de nemmeste og mest effektive måder at gøre det på, er ved købe et flot og moderne baderumsmøbel. De fleste møbler til badeværelset fås i forskellige farver, og så er de oftest meget nemme at integrere med din håndvask og dit håndvaskarmatur.

Dernæst så er det også altid en god ide, at du har en god belysning på badeværelset. Det får du mest effektivt ved at kombinere loftlamper med bordlamper eller væglamper. De fleste af os tænker ikke over hvor meget belysningen rent faktisk betyder, men det har en stor effekt på opfattelsen af rummets størrelse.

Husk dog på, at der tit gælder nogle specifikke regler for belysningen i dit vådrum – særligt hvis du gerne vil have indbygningsspot. Undersøg derfor altid om din belysning er godkendt til vådrum, inden du giver dig i kast med det helt store installationsarbejde. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af indbygningsspot til vådrum, der er nemme at montere; uanset om de skal monteres i loftet eller direkte i isolationsmaterialet.

Vær konsekvent i din stil

De fleste producenter af håndbrusere, bruseslanger og meget andet organiserer deres produkter i forskellige designserier. Du kan eksempelvis indrette hele dit badeværelse med forskellige produkter fra samme designserie med producenter som Grohe, Damixa eller Hansgrohe – og det er der en grund til.

Det kan nemlig være en rigtigt god ide, at holde stilen ensartet, når du indretter dit badeværelse. Det giver alt andet lige det bedste resultat; og det gør det nemt at indkøbe nye produkter til badeværelset med tiden.

Når det så er sagt, så laver de fleste producenter af artikler til badeværelset deres produkter i bestemte materialer, som eksempelvis rustfrit stål. Det åbner derfor også for, at du kan kombinere forskellige brusesæt med forskellige armaturer – blot materialerne og det samlede udtryk er det samme.

Se alle produkter i kategorien VVS

Skriv til os