Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Varmeveksler

En varmeveksler er et effektivt løsning, når der skal opvarmes brugsvand til huse, sommerhuse og lejligheder. Er du på udkig efter en ny og moderne varmeveksler til den moderne bolig, så er du kommet til den rigtige side. Her finder du nemlig vores store udvalg af billige og kvalitetssikrede varmevekslere fra anerkendte producenter som Danfoss, Metro Therm og Termix.

   

 1. Danfoss Redan – Akva Lux II til 1-2 lejl.

  Danfoss Redan – Akva Lux II til 1-2 lejl.

  Højeffektiv pladevarmeveksler fra Danfoss til opvarmning af brugsvand til 1-2 lejligheder. Den fås i 2 modeller med eller uden kappe. Kappen er hvid og kan også tilkøbes som tilbehør.

  inkl. moms fra 4.603,00 DKK
 2. Danfoss Redan – Akva Lux II til 3-4 lejl.

  Danfoss Redan – Akva Lux II til 3-4 lejl.

  Højeffektiv pladevarmeveksler fra Danfoss til opvarmning af brugsvand til 3-4 lejligheder. Den fås i 2 modeller med eller uden kappe. Kappen er hvid og kan også tilkøbes som tilbehør.

  inkl. moms fra 5.442,00 DKK
 3. Danfoss Redan – Akva Vita II til 1 lejl. - med kappe (rustfri) (udgået)
  inkl. moms fra 4.670,00 DKK
 4. Danfoss Redan – Akva Lux II S til 1-4 lejl - uden kappe

  Danfoss Redan – Akva Lux II S til 1-4 lejl - uden kappe

  Effektiv pladevarmeveksler inkl. Alpha2 pumpe, til stor enfamiliebolig eller op til 4 lejligheder. Den er forberedt for cirkulation af brugsvand hvilket giver varmt vand ved tapstedet uden ventetid og uden vandspild. Bemærk at denne model er uden vejrkompensering.

  Varenr: 374977190

  inkl. moms fra 13.630,00 DKK
 5. Metro Therm – 2720/238-26

  Metro Therm – 2720/238-26

  Pladeveksler primært til udskiftning i eksisterende anlæg. Konstruktionen med 2-slag og det specielle plademønster giver optimal turbulens over pladerne og dermed enestående termisk varmetransmission.

  Varenr: 376556130

  inkl. moms fra 3.030,00 DKK
 6. Metro Therm – System 2-6

  Metro Therm – System 2-6

  Fjernvarme varmeveksler til direkte eller inddirekte fjernvarme. Varmevekslerne leveres fuldisoleret.

  inkl. moms fra 8.055,00 DKK
 7. Termix – NOVI til 1-4 lejl. - med kappe

  Termix – NOVI til 1-4 lejl. - med kappe

  Termix Novi er en effektiv vandvarmer med flere energibesparende egenskaber. Den intelligente Termix TPV-regulator sørger for optimal komfort med minimalt forbrug af energi.

  inkl. moms fra 5.195,00 DKK
 8. Termix – ONE til 1-10 lejl. - med kappe

  Termix – ONE til 1-10 lejl. - med kappe

  Vameveksler til brugsvand med driftøkonomi i topklasse. Vælg mellem modeller fra 1-10 husstand. Driftsikker styring med en patenteret føleraccelerator, der forstærker AVTB-ventilens lukkehastighed til det maksimale. Det forhindre overophedning af varme veksleren og giver en god driftsøkonomi.

  inkl. moms fra 4.802,00 DKK
 9. Termix – VMTD-1 opbl - udvalgte bymodeller

  Termix – VMTD-1 opbl - udvalgte bymodeller

  Termix VMTD opbl. med TPV-regulator er en komplet unit til direkte forsyning med blandekreds til rumvarmeanlæg og varmt brugsvand. Nogle gulve tåler ikke samme fremløbstemperatur som radiatorer. Derfor har Gemina Termix udviklet en unit med indbygget blandekreds, der gør det muligt at indregulere to separate temperaturer til hhv. gulvvarme og radiatorer.

  Der fås modeller der er tilpasset de forskellige forsyninger der tilbydes i forskellige kommuner.

  Med vejrkompensering kan varmeanlægget styres og overvåges optimalt. Uanset vejret udenfor reguleres varmeanlægget konstant i forhold til de valgte parametre og forhindrer dermed overforbrug.

  inkl. moms fra 19.691,00 DKK
 10. Termix – VMTD 2 opbl AVA GTU

  Termix – VMTD 2 opbl AVA GTU

  Termix VMTD-2 med fuldisolering er en fjernvarmeunit til direkte forsyning. Den regulere temperaturen via tpv-regulator og har indbygget blandekreds og danfoss automatik ECL 110 (vejrkompensering)

  Varenr: 376994592

  inkl. moms fra 13.555,00 DKK
 11. Danfoss Redan – Kappe til Akvalux Akva Lux II TD og S unit
  inkl. moms fra 988,00 DKK
 12. Danfoss Redan – PM-regulator, trykstyringsventil

  Danfoss Redan – PM-regulator, trykstyringsventil

  Regulator fra REDAN til styring af temperaturen på varmtvand i forbindelse med en pladevarme-/rørveksler eller en spiralvandvarmer. Der medfølger 4 pakninger.

  Varenr: 375019105

  inkl. moms fra 2.013,00 DKK
 13. Danfoss Redan – Sikkerhedssæt til vandvarmer

  Danfoss Redan – Sikkerhedssæt til vandvarmer

  Dette Danfoss produkt til Redan varmeveksler er til montage under vandvarmere fra Redan Danfoss. Det passer til modellerne: Akva VitaII/GWII/LuxII/LesII

  Varenr: 374929906

  inkl. moms fra 675,00 DKK
 14. Danfoss Redan – Udskiftningsveksler, 1R-26
  inkl. moms fra 2.795,00 DKK
 15. Trykstyret brugsvandregulator, PM2+P, Danfoss Redan
  inkl. moms fra 2.364,00 DKK
 16. Danfoss Redan – Cirkulationssæt til eftermont.
  inkl. moms fra 349,00 DKK
 17. Danfoss Redan – Cirkulationssæt til eftermont.
  inkl. moms fra 441,00 DKK
 18. Danfoss Redan – Kappe til Akva Lux II

  Danfoss Redan – Kappe til Akva Lux II

  Hvidlakeret stålkappe der passer til Serien Akva Lux II Fra Danfoss Redan.

  Varenr: 374927810

  inkl. moms fra 463,00 DKK
 19. Redan Akva Lux II TD fuldisoleret unit
  inkl. moms fra 10.318,00 DKK
 20. Termix – Sikkerhedsaggregat 10 bar
  inkl. moms fra 385,00 DKK
 21. Termix – GTU trykudligner ¾"
  inkl. moms fra 699,00 DKK

   

En varmeveksler kan erstatte din gamle varmtvandsbeholder og give dig stor strømbesparelser, hvis du vælger den rigtige model. Udvalget er stort og det er vigtigt at se sig godt for. Du skal vurdere om hvor stort behovet er i ejendommen. Er der f.eks flere lejligheder i ejendommen, eller har familine et ekstraordinært behov, bør man købe en af de modeller der svare til dette.

Der er modeller til inddirekte fjernvarme og til direkte fjernvarme. Modellerne til direkte fjernvarme kan udnytte det tryk der leveres fra forsyningsvirksomheden, og der kan i visse tilfælde dermed undlades omkostninger til anskaffelse og drift af cirkulationspumpe.

Vekslere til inddikrekte fjernvarme giver en vis sikkerhed ved lækage på systemet. Det lukkede system vil sikre at der maksimalt siver den mængde vand ud som systemet indeholder. Systemer for direkte fjernvarme kan derimod stå og sive længe inden skalden opdages, med store omkostninger til følge.

Hvis du har en gammel varmeveksler installeret i boligen eller sommerhuset, så kan der være mange penge at spare, ved at investere i en ny og moderne en af slagsen. De moderne varmevekslere giver nemlig typisk store strømbesparelser – såfremt du får valgt den rigtige model til netop dine behov. Det er i den forbindelse altid vigtigt at tage højde for mængden af brugsvand, der forbruges i det daglige. Derudover findes der også forskellige typer af varmeveksler; som eksempelvis varmere til indirekte og direkte fjernvarme. Varmevekslere til direkte fjernvarme kan typisk udnytte trykket fra forsyningsvirksomheden, således at der kan spares penge på anskaffelse og drift af cirkulationspumpe. Uanset hvilken model du dog måtte efterspørge, så finder du altid et stort og moderne udvalg til lave priser, når du handler med os.

Billige varmevekslere fra de bedste producenter

Hos WATTOO.DK er du altid sikret de bedste producenter på markedet, for vi har aldrig gået på kompromis med kvaliteten af vores udvalg – og det kommer vi aldrig til. Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at vi ikke kan tilbyde lave priser; for vi søger hele tiden at presse priserne i bund. Vi sørger for at skære de fordyrende mellemled væk, således at du kan spare mange penge på din næste varmeveksler, cirkulationspumpe eller noget helt tredje. Det skal være nemt at finde billige VVS artikler på nettet – det mener vi i hvert fald.

I forhold til valg af billig varmeveksler, så er det altid vigtigt at du overvejer hvorvidt din varmeveksler skal være til direkte eller indirekte fjernvarme. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele. Den primære fordel ved varmevekslere til direkte fjernvarme har vi berørt kort tidligere, men vi har endnu ikke belyst den primære fordel ved varmevekslere til indirekte fjernvarme. Den primære fordel ved denne type varmeveksler er, at du opnår en vis form for sikkerhed i forbindelse med lækage. Et lukket system vil nemlig sikre, at der kun siver en vis mængde vand ud af systemet ved brud eller malfunktion. Varmevekslere til direkte fjernvarme har derimod ikke dette lukkede system, hvorfor de kan stå og lække vand ud i lang tid før det opdages.

Alle de varmevekslere du finder her på siden kommer fra kvalitetsbevidste producenter, og vi fører kun de nyeste varmevekslere med den mest moderne teknologi. Det er din garanti for et holdbart produkt, der egner sig til den moderne bolig, virksomhed eller sommerhus. Mangler du reservedele til din varmeveksler eller tilbehør i forbindelse med montering og installering, så forhandler vi naturligvis også disse. Du finder blandt andet også cirkulationssæt til eftermontering, sikkerhedssæt til vandvarmere og trykudlignere her på siden. Hos WATTOO.DK finder du med andre ord alt hvad du skal bruge, når den eksisterende varmeveksler skal udskiftes med en mere miljøvenlig og moderne model.

Se alle produkter i kategorien VVS - Varme & styring

Fremragende

Baseret på 3423 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

17.02

Klart anbefalelsesværdig...

Klart anbefalelsesværdig webshop. Intuitiv og fin hjemmeside med prisstærke varer, samt hurtig lev...

Jesper N.

16.02

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.

E. Berneke

16.02

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Kurt

15.02

Pænt pakket ind og smertefrit leverance.

Pænt pakket ind og smertefrit. Ikke den store sag, men ingen problemer. Spændende nu hvordan till...

Cams

15.02

Super!!!

Super!!!! I er super godt!!!

Kristina