Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Havehakker

Hvis du gerne vil fjerne ukrudtet i haven på en effektiv måde, så er en havehakke det perfekte redskab at bruge. Hos WATTOO.DK forhandler vi moderne havehakker til lave priser, og naturligvis kun fra de bedste og mest anerkendte producenter på markedet.  Hvis du er på jagt efter en billig havehakke, så er du altså kommet til den helt rette side. Se blandt andet de professionelle modeller fra velkendte Fiskars, der er garant for god kvalitet til en lav pris.

   

   

For nogle er havearbejdet ren terapi, mens det for andre er ren tortur. Under alle omstændigheder, så skal havearbejdet klares i den private bolig, sommerhuset eller i virksomheden. Og derfor er det nødvendigt at have de helt rigtige redskaber stående i skuret. For selvom du måske er en af dem, der elsker at gå i haven – så gør det altså ikke noget, at værktøjet er i orden. Du finder derfor altid et bredt og billigt udvalg af alt fra river til økser til kultivatorer her på siden. Hos WATTOO.DK forhandler vi en lang række kvalitetsbevidste producenter, der kan tilbyde innovative og professionelle løsninger til dig, der ikke går på kompromis med dit værktøj.

Stort udvalg af billige havehakker med hurtig levering

Her på siden er vi blandt danskernes foretrukne forhandlere af værktøj samt redskaber på nettet, og det er vi stolte af. Men det forpligter også, hvilket naturligvis kun gør os endnu mere motiverede for at holde den høje standard. Det betyder derfor, at vi jævnligt opdaterer vores brede udvalg med nye produkter fra de bedste producenter på markedet – ligesom vi altid tilbyder hurtig levering på alle lagervarer. Vi ved nemlig godt, at du er interesseret i at få din nye havehakke hurtigst muligt; og at lang ventetid er enormt enerverende. Med WATTOO.DK kan du derfor have din havehakke i hus allerede 1-2 hverdage efter bestilling. Det kalder vi god service.

Havehakker kommer typisk ikke i mange forskellige modeller, da de alle bruges til mere eller mindre samme formål; nemlig at fjerne ukrudt på en effektiv og god måde. Der er dog mindre forskelle på de forskellige havehakker du kan finde her på siden; typisk kommer de nemlig med et skaft i varierende længder. Du kan derfor fint finde havehakker med en længde, der passer bedre til eksempelvis din højde eller din arbejdsopgave. Endvidere forhandler vi også løse klinger til din havehakke, så du kan du kan nøjes med at udskifte den slidte klinge frem for at investere i en helt ny hakke.

Her på siden har vi en vision om at kunne tilbyde det bedste udvalg af billige haveredskaber på nettet, og kun de fra bedste producenter på markedet. Det er vi overbeviste om, at det giver det bedste resultat for både dig og os. Har du spørgsmål til vores billige udvalg af havehakker, så sidder vi klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Husk at du hos WATTOO.DK kan få fragt helt ned til 6 kroner.

Se alle produkter i kategorien Entreprenør udstyr - Haveredskaber

Fremragende

Baseret på 3137 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

14.12

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering Kan kun varmt anbefales

Kp service

14.12

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være

Kunde Bodil Vangslev

14.12

Det hele forløb som det skulle.

Det hele forløb som det skulle.

Kirsten Tranberg

14.12

Jeg er imponeret.

Jeg er imponeret.

H.Andersen

14.12

hurtig og nemt

hurtig og nemt

Flemming Jensen