Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Kabelrør

Kabelrør bruges til at beskytte kabler som skal graves ned i jorden, samt give mulighed for at man kan trække flere eller andre kabler senere hen. Kabelrør kan også som indføringsrør i bygningerne når der skal føres mange kabler igennem bygningsdelene eller være plads til hurtig udvidelse. Findes som både fleksible og stive rør med enten korrugeret eller glat inderside.

   

 1. Rød korrugeret kabelrør i rulle med træktråd og glat inderside - 50 meter

  Kabelrør anvendes primært til nedlægning i jord til beskyttelse af kabler. Rørenes glatte inderside gør det nemt at trække kabler frem. Tåler ikke direkte sollys.

  inkl. moms fra 436,00 DKK
 2. GM Plast – Slutprop til korrugeret kabelrør

  Simpel endeprop som beskytter mod at der kommer skidt og jord ind i røret, og er velegnet til brug under anlægsfasen. Størrelserne 50 og 90 mm bruges indvendigt i kabelrøret, og størrelsen 110 mm bruges udvendigt på kabelrøret. Se henholdsvis udvendige og indvendig diameter på slutpropperne i varenes specifikationer.

  inkl. moms fra 11,20 DKK
 3. Hegler 'Hekaplast-R' – Rødt korrugeret kabelrør i rulle med træktråd og glat inderside - 50 meter

  Korrugeret kabelrør til nedgravning i jorden. Røret er dobbeltvægget og har en glat inderside. Røret er forsynet med en træktråd, så det er nemt at få hevet en søgefjeder igennem røret, efter det er gravet ned. Røret kan nemt bøjes, selv i skarpe buk, i forhold til tykkelse af rørvæggen. Se specifikationer for bukkeradiuser. Der medfølger en samlemuffe med røret.

  inkl. moms fra 415,00 DKK
 4. Hekaplast: Samlemuffe til kabelrør med korrugeret overflade – Øvrige

  Tilbehør til kabelrør fra Hegler Plastik med korrugeret yderside. En del af Hekaplast serien. Muffen bruges til at samle to kabelrør med hinanden. Muffen er ikke vandtæt.

  inkl. moms fra 11,00 DKK
 5. GM Plast 'Cabelduct' – Rødt kabelrør i lige længde med faststøbt muffe og glat inderside - Flere varianter

  Stift kabelrør med glat indvendig overflade. Det har en faststøbt muffe i den ene ende, så det er nemt at samle flere længder rør med hinanden. Det glatte inderside og lave gnidningsmostand gør det nemt at trække kabler igennem røret.

  inkl. moms fra 141,00 DKK
 6. GM Plast 'Cabelduct' – Rødt korrugeret kabelrør i lige længde med glat inderside og inkl. samlemuffe - 6 meter

  Stift og kraftigt kabelrør med glat inderside og korrugeret udvendig overflade. Det består af 2 lag, hvor den korrugerede overfalde yderst giver røret stor styrke, og den glatte inderside gør det nemt at trække kabler igennem røret. Røret leveres inklusiv en samlemuffe.

  inkl. moms fra 110,00 DKK
 7. Wavin 'DVR' – Rødt korrugeret kabelrør i rulle med træktråd og glat inderside - 50 meter

  Kraftigt dobbeltvægget halogenfrit kabelrør til nedgravning i jorden. På trods af sin kraftige konstruktion er røret stadig meget fleksibelt. Det er glat indvendigt og forberedt med en træktråd. Bruges til beskyttelse og fremføring stærkstrøm installationskabler og lign. som skal graves ned i jorden. Røret fra Wavin, findes i flere forskellige størrelser.

  inkl. moms fra 797,00 DKK
 8. Wavin – Prop til kabelrør af typen DVK, DVR og KR

  Tilbehør til Wavins kabelrør. Endestoppet bruges til at beskytte kabelrør mod at der kommer jord og andet skidt ind i dem. Endestoppet af ikke vandtæt.

  inkl. moms fra 8,70 DKK
 9. Hegler 'Hekaplast-S' – Rødt korrugeret kabelrør i lige længde med glat inderside og inkl. samlemuffe - 6 meter

  Korrugeret kabelrør fra Hegler Plastik. Røret er dobbeltvægget og har en glat inderside. Leveres inklusiv en samlemuffe, så det er hurtigt at sætte adskillige længder sammen efter hinanden. Røret er stift, men kan godt bøjes over længere afstande. Hvis skarpe buk skal laves, bør en rulle med rør bruges i stedet for.

  inkl. moms fra 182,00 DKK
 10. Kopos – sort halogenfrit / UV-bestandig korrugeret kabelrør i rulle med træktråd og glat inderside - 50 meter

  Kabelrør anvendes primært til nedlægning i jord til beskyttelse af kabler. Rørenes glatte inderside gør det nemt at trække kabler frem. Kabelrøret er halogenfrit / UV-bestandig...
  inkl. moms fra 868,00 DKK
 11. Wavin 'DVK' – Rødt korrugeret kabelrør i lige længde med glat inderside og inkl. samlemuffe - 6 meter

  Kraftigt dobbeltvægget halogenfrit kabelrør til nedgravning i jorden, hvorefter der kan trækkes installationskabler og lign. igennem det. Røret er en lige længde, men kan godt bøjes og lave retningsskift over større afstande. Det er glat indvendigt og leveres inklusiv en muffe (ikke vandtæt). Røret fra Wavin, findes i flere forskellige størrelser.

  inkl. moms fra 138,00 DKK
 12. inkl. moms 742,00 DKK
 13. Wavin – Distanceholder til 8 stk. kabelrør på 110 mm udv. diameter

  Praktisk kabelrørsholder som bruges når flere kabelrør skal ligge i den samme rande i 2 lag. Holderen sørger for at holde den korrekte afstand mellem rørerne. Der kan være 4 rør i det nederste lag og 4 i det øverste.

  Varenr: 199694110

  inkl. moms 76,00 DKK
 14. Wavin – Vandtæt samlemuffe 'type MT' til kabelrør af typen DVK, DVR og KR

  Tilbehør til Wavins kabelrør med korrugeret yderside. Kan bruges til Wavins rør af typen DVK, DVR og KR. Denne vandtætte version bruges til at samle to kabelrør med hinanden, når der er behov for en vandtæt samling. Den har indbyggede låsekroge, der griber fat i den korrugerede overflade på røret og leveres med to tætningsringe.

  inkl. moms fra 28,75 DKK
 15. Wavin 'PS' – Rødt to-delt kabelrør i lige længde med glat inderside - Flere varianter

  Smart kabelrør som er 2-delt. Det vil sige at røret kan adskilles ned langs midten, og bruges til f.eks. at beskytte eller reparere allerede nedgravede kabelrør, uden at hele det gamle rør skal graves op, eller eventuelle kabler i røret skal klippes over. Det kan også bruges til at monteres rundt om kabler som allerede er gravet ned. Røret kan ikke bøjes.

  inkl. moms fra 657,00 DKK
 16. Wavin 'KR' – Rødt korrugeret kabelrør i rulle med træktråd - 50 meter

  Tyndt korrugeret kabelrør i rød plast. Velegnet til de steder hvor belastningen på røret er lav, og hvor der kun skal bruges en kort længde kabelrør, da indersiden ikke er glat. Den er forsynet med en træktråd, så der kan trækkes en søgefjeder eller lign. igennem røret nemt og hurtigt.

  inkl. moms fra 1.052,00 DKK
 17. GM Plast 'Flexduct' – Rødt korrugeret kabelrør i rulle med træktråd, glat inderside og inkl. samlemuffe - 50 meter

  Rødt korrugeret kabelrør med glat inderside som bruges til beskyttelse af kabler der skal graves ned. Den korrugerede overflade giver røret stor styrke. Det er forsynet med træktråd, så det er hurtigt at få trukket f.eks. en søgefjeder igennem røret. Derudover medfølger der også en samlemuffe med hver rulle rør.

  inkl. moms fra 683,00 DKK
 18. GM Plast 'Split ducts' – Rødt to-delt kabelrør i lige længde med glat inderside - 3 meter

  Kabelrør som er delt i to ned langs længde retningen. Det betyder at det kan monteres rundt om kabler som allerede er delvist gravet ned, eller bruges til at beskytte andre kabelrør som har fået en skade, uden at de og deres kabler skal klippes helt over.

  inkl. moms fra 692,00 DKK
 19. Wavin 'DVK' – Korrugeret flexbøjning (til stive kabelrør) med glat inderside og inkl. samlemuffe - 1,5 meter

  Kraftig dobbeltvægget flexbøjning med glat inderside, som bl.a. kan bruges sammen med Wavins stive DVK kabelrør eller lign. rør. Bøjningen bruges når stive kabelrør skal skifte retning, og bøjningen skal have en lille radius på under en meter. Den an bruges til at lave en vinkel på mellem 0 til 90°, og bliver leveret inklusiv en samlemuffe.

  inkl. moms fra 213,00 DKK
 20. GM Plast – Samlemuffe til korrugeret kabelrør

  Samlemuffen bruges til at samle to af GM Plasts korrugerede kabelrør med hinanden. Findes til mange forskellige rør størrelser.

  inkl. moms fra 14,50 DKK
 21. Wavin – Samlemuffe 'type M' til kabelrør af typen DVK, DVR og KR

  Tilbehør til Wavins kabelrør med korrugeret yderside. Kan bruges til Wavins rør af typen DVK, DVR og KR. Muffen bruges til at samle to kabelrør med hinanden. Den har indbyggede låsekroge, der griber fat i den korrugerede overflade på røret. Muffen er ikke vandtæt.

  inkl. moms fra 31,00 DKK

   

Se alle produkter i kategorien Kabel, ledning & rør - Plastrør & metalrør

Skriv til os