Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Flexrør & plastrør

Her finder du både fleksible flexrør og stive plastrør til brug i el-installationen samt tilbehør som bøjninger, muffer og t-stykker. Elektrikerrør og elrør, som de også kaldes, bruges normalt til at trække grundisolerede installationsledninger igennem. Hvis du bruger elrør og installationsledninger får du en installation som er nem at vedligeholde, udvide og rette fejl på. Man kan også trække moderne tynde installationskabler igennem elektrikerrørene. For den sags skyld kan man også bruge elektrikerrør til mange andre kreative formål som ikke nødvendigvis har noget med strøm at gøre.

   

 1. Plastrør til el-installationer - 4 meter

  Plastrør til el-installationer - 4 meter

  Stift blyfri PVC plastrør, der også kaldes for elrør eller elektrikerrør og som normalt bruges til indendørs el-installationer. Når først rørene er fastgjort, så kan der trækkes installationsledninger eller kabler igennem rørene vha. en søgefjeder eller træktråd. Rørene er glatte på indersiden hvilket sikrer problemfri trækning i dem. Ved bukning i mindre radiuser bør der bruges en bukkefjeder. Røret kan holde til temperaturer på op til 60°C.

  inkl. moms fra 21,95 DKK SPAR 28% 15,90 DKK
 2. Polykonmuffe til plastrør

  Polykonmuffe til plastrør

  Polykonmuffen bruges til at samle plastrør og flexrør, i forbindelse med el-installationer. Den sikrer en væsentligt mere tæt samling end en skæremuffe. Er velegnet til rør som indstøbes eller indmures. Muffen sidder fast på røret af sig selv, da den er lidt konisk indvendigt. Fikser dog altid samlingen med clip, bøjler eller tape.

  inkl. moms fra 2,00 DKK
 3. Skæremuffe til plastrør - Flere varianter

  Skæremuffe til plastrør - Flere varianter

  Den kendte skæremuffe til plastrør, som er brugt i utallige el-installationer i lofter og pladevægge. Kendes også som knivmuffe eller SK muffe. Bruges til at samle stive plastrør eller flexrør med hinanden. Den indbyggede metal modhage, låser muffen sikkert fast på røret. Muffen er miljøvenlig og halogenfri.

  inkl. moms fra 2,80 DKK
 4. Plastbøjning på 90° med muffer

  Plastbøjning på 90° med muffer

  Bøjning af plast fra ABB, som bruges samme med plastrør til el-installationer. Sikrer en perfekt 90 graders bøjning, hvor der nemt kan trækkes installationsledninger eller kabler igennem bagefter. Den har en faststøbt muffe i hver ende, som passer direkte på plastrøret. Mufferne har indvendigt lidt lim påført som hjælper med at fastholde rørene i dem.

  inkl. moms fra 10,70 DKK
 5. Flexrør til el-installationer - Flere varianter

  Flexrør til el-installationer - Flere varianter

  Det klassiske flexrør af blyfri PVC i samme professionelle kvalitet som det elektrikeren bruger. Bruges normalt til indendørs el-installationer hvor der bagefter trækkes installationsledning eller kabler igennem rørene. Vælg mellem 16, 20 eller 25 mm. Det kan holde til temperaturer på op til 60°C.

  inkl. moms fra 261,00 DKK
 6. T-stykke med muffer, 16 mm

  T-stykke med muffer, 16 mm

  Tee som bruges til samling af plastrør eller flexrør i el-installationen. Husk at når der bruges et t-stykke skal installationsledningerne trækkes samtidig med at rørene samles. T-stykket har ingen indbygget modhage, og derfor skal samlingen fikseres med f.eks. bøjler eller clips.

  Varenr: 5430000921

  inkl. moms fra 6,20 DKK
 7. Vinkelstykke på 90° med muffer, 16 mm

  Vinkelstykke på 90° med muffer, 16 mm

  90 grader vinkel med meget lille radius. Bruges til at samle plastrør eller flexrør i el-installationen. Husk at når denne meget skarpe vinkel bruges, er det være en fordel at trække installationsledningerne samtidig med at rørerne samles. Vinkelstykket har ingen indbygget modhage, og derfor skal samlingen fikseres med f.eks. bøjler eller clips.

  Varenr: 5430000976

  inkl. moms fra 4,80 DKK
 8. Dietzel – Halogenfri lysegrå plastbøjning på 90° med muffer

  Dietzel – Halogenfri lysegrå plastbøjning på 90° med muffer

  Halogenfri bøjning af plast, der bruges sammen med elektrikerrør i forbindelse med el-installationer. Bøjningen sørger for at det er nemt at trække installationsledningerne eller kabler igennem plastrørerne. For skarpe buk, kan nemlig gøre det næsten umuligt at få trukket ledningerne igennem rørene. Har faststøbt muffer i begge ender. Fikser samlingen med bøjler eller clips.

  inkl. moms fra 12,10 DKK
 9. PM Flex – Halogenfrit gråt flexrør - Flere varianter

  PM Flex – Halogenfrit gråt flexrør - Flere varianter

  Det miljøvenlige halogenfrie alternativ til det almindelige flexrør af PVC. Bruges til indendørs el-installationer, hvor der enten trækkes installationsledninger eller kabler i røret efter det er monteret. Dette flexrør kan holde til et tryk på 750N og kan derfor fint bruges til indstøbning i beton, samt til indmuring og i pladevægge og lofter. Røret kan klare temperaturer på op til 90°C.

  inkl. moms fra 343,00 DKK
 10. PM Flex – Halogenfrit hvidt tyndt plastrør - 3 meter

  PM Flex – Halogenfrit hvidt tyndt plastrør - 3 meter

  'Light' udgave af det stive plastrør til el-installationer. Dette rør er udført i hvid halogenfri plast. Røret er især velegnet til synlige installationer med f.eks. hvide clips, da den hvide farve passer bedre ind de fleste steder, end den klassiske gule på almindelige PVC elrør. Da rørets godstykkelse ikke er så stor, kan det kun holde til et tryk på 320N, og bør derfor ikke indstøbes i beton. Røret kan holde til temperaturer på helt op til 105°C.

  inkl. moms fra 33,00 DKK
 11. Beskyttelsesmuffe til 20 mm rør ATI39
  inkl. moms fra 4,20 DKK
 12. Beskyttelsesmuffe til 16 mm rør ATI38
  inkl. moms fra 2,30 DKK
 13. HFRIM-Turbo: Halogenfrit tyndt plastrør med muffe, lysegrå – Dietzel

  HFRIM-Turbo: Halogenfrit tyndt plastrør med muffe, lysegrå – Dietzel

  Denne halogenfri 'light' version af elektrikerrøret er udført med en faststøbt muffe i den ene ende. Muffen gør det hurtigt at samle flere længder rør med hinanden, uden brug af ekstra tilbehør. Røret kan bruges til el-installationer i pladevægge, lofter og gulve, samt til indmuring. Det bør ikke indstøbes i beton, da det kun kan holde til et tryk på omkring 320 newton. Røret kan holde til temperaturer på helt op til 105°C.

  inkl. moms fra 25,00 DKK
 14. BESKYTTELSESHÆTTE 25MM ATI40
  inkl. moms fra 4,20 DKK
 15. Lufttæt ledningsgennemførings prop til flexrør - Flere varianter

  Lufttæt ledningsgennemførings prop til flexrør - Flere varianter

  Prop til tætning af flexrør der er brugt til elektriske installationer. Proppen sikrer at klimaskærmen forbliver tæt fordi der ikke kan trække varm luft fra f.eks. dåsen i væggen og op på loftet. Kan også bruges på flexrør med kabler eller ledninger, da dens permanente fleksible membran sikrer let ledningsgennemføring.

  inkl. moms fra 7,60 DKK
 16. HFPRM-Turbo: Halogenfrit UV-stabilt plastrør med muffe, sort – Dietzel

  HFPRM-Turbo: Halogenfrit UV-stabilt plastrør med muffe, sort – Dietzel

  Halogenfrit lysegråt plastrør med en faststøbt muffe i den ene ende. Muffen gør det hurtigt at samle flere længder rør med hinanden, uden brug af ekstra tilbehør. Røret kan bruges både indendørs og udendørs da det er UV bestandigt. Det kan holde til temperaturer på op til 105°C samt holde til et tryk på 750N. Derfor kan røret også sagtens bruges til indstøbning i beton, udover at det selvfølgelig også kan bruges til indmuring og indbygning i pladevægge, lofter og lign..

  inkl. moms fra 71,50 DKK
 17. PM Flex – Flexrør (16 mm) med 3G1,5 mm² installationsledninger - 100 meter

  PM Flex – Flexrør (16 mm) med 3G1,5 mm² installationsledninger - 100 meter

  Praktisk ringel med gråt flexrør, som kommer formonteret med installationsledninger. Spar en arbejdsgang og slip for at trække ledningerne i røret efter at det er monteret. Installationsledningerne er PVC isolerede, og flexrøret er halogenfrit. Denne udgave er forsynet med 3 stk. 1,5 mm² i farverne gul/grøn, brun og blå.

  Varenr: 4230024506

  inkl. moms fra 1.001,00 DKK
 18. HFXP-Turbo: Halogenfrit UV-stabilt flexrør, sort – Dietzel

  HFXP-Turbo: Halogenfrit UV-stabilt flexrør, sort – Dietzel

  Halogenfrit sort flexrør som bruges til el-installationer med installationsledning eller kabler. Røret kan bruges både indendørs og udendørs da det er UV bestandigt. Det kan holde til temperaturer på op til 105°C samt holde til et tryk på 750N. Derfor kan røret også sagtens bruges til indstøbning i beton, udover at det selvfølgelig også kan bruges til indmuring og indbygning i pladevægge, lofter og lign..

  inkl. moms fra 550,00 DKK
 19. BESKYTTELSESHÆTTE 32MM ATI41
  inkl. moms fra 6,40 DKK
 20. Dietzel – Halogenfri lysegrå plastmuffe

  Dietzel – Halogenfri lysegrå plastmuffe

  Halogenfri muffe fra Deitzel Univolt, som bruges til samling af plastrør i el-installationer. Samlingen skal fikseres med f.eks. clips eller bøjler.

  inkl. moms fra 4,80 DKK
 21. HFXP-HT: Halogenfrit UV-stabilt flexrør til høj temperatur, sort – Dietzel

  HFXP-HT: Halogenfrit UV-stabilt flexrør til høj temperatur, sort – Dietzel

  Halogenfrit sort flexrør som bruges til el-installationer, hvor der kan forekomme ekstreme temperaturer på mellem -45° til 150°C. Røret kan bruges både indendørs og udendørs da det er UV bestandigt. Det kan holde til et tryk på 750N og kan derfor bruges til indstøbning i beton, udover at det selvfølgelig også kan bruges til indmuring og i pladevægge og lofter.

  inkl. moms fra 1.028,00 DKK
 22. Prop til plastrør, 16/20/25 mm - 100 stk

  Prop til plastrør, 16/20/25 mm - 100 stk

  Praktisk prop som passer på enden af et plastrør til el-installationer. Bruges f.eks. til at sikre, at åbne rørender ikke bliver fyldt med skidt, vand eller mørtel imens byggeriet er i gang, eller til at afproppe disponible rør, som først skal bruges senere. Proppen passer til både 25, 20 og 16 mm rør pga. dens smarte opbygning.

  Varenr: 5430000125

  inkl. moms fra 323,00 DKK
 23. Fleksibel rørbøjning (0 til 90°) med skæremuffer, 20 mm

  Fleksibel rørbøjning (0 til 90°) med skæremuffer, 20 mm

  Dette specielle stykke tilbehør, som bruges i forbindelse med elektrikerør, består af en 'halv' skæremuffe i hver ende, og en variabel bøjning i midten. Den kan drejes rundt og lave en vinkel på 0 til 90 grader. De indbyggede metal modhager i mufferne holder bøjningen solidt fikseret på plastrøret efter den er monteret.

  Varenr: 5430000138

  inkl. moms fra 22,50 DKK
 24. Reducerende skæremuffe til plastrør, 20 x 16 mm - 100 stk

  Reducerende skæremuffe til plastrør, 20 x 16 mm - 100 stk

  Speciel version af skæremuffen fra ABB. Kaldes også en overgangsmuffe. Den gør det muligt at samle et 20 mm plastrør eller flexrør med et 16 mm rør. Den indbyggede metal modhage fikserer muffen solidt på plastrøret. Muffen er miljøvenlig og halogenfri.

  Varenr: 5430000112

  inkl. moms fra 616,00 DKK
 25. HFPRM-Turbo: Halogenfrit plastrør med muffe, lysegrå – Dietzel

  HFPRM-Turbo: Halogenfrit plastrør med muffe, lysegrå – Dietzel

  Halogenfrit lysegråt plastrør med en faststøbt muffe i den ene ende. Muffen gør det hurtigt at samle flere længder rør med hinanden, uden brug af ekstra tilbehør. Røret kan bruges til indendørs installationer. Det kan holde til temperaturer på op til 105°C samt holde til et tryk på 750N. Derfor kan røret også sagtens bruges til indstøbning i beton, udover at det selvfølgelig også kan bruges til indmuring og indbygning i pladevægge, lofter og lign..

  inkl. moms fra 57,50 DKK

   

Se alle produkter i kategorien Kabel, ledning & rør - Plastrør & metalrør

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os