Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Kontakture

Et kontaktur er en nem og praktisk måde at styre eksempelvis belysningen på, uden manuelt at skulle tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Er du på udkig efter et nyt og moderne kontaktur til indendørs eller udendørs brug, så har du fundet vej til den rette side – for her finder du vores moderne udvalg af kontakture fra anerkendte producenter som JO-EL. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste produkter, hvilket er din garanti for høj kvalitet og lang holdbarhed.

   

 1. Udendørs døgnur til stikkontakt mekanisk med dansk jord

  Udendørs døgnur til stikkontakt mekanisk med dansk jord

  Døgnuret er forsynet med en dansk stikprop på bagsiden, og en dansk stikkontakt under klaplåget. Den er udført med dansk jord, og kan ikke bruges med side-jord (schuko) eller pind-jord stikpropper og stikkontakter.

  Varenr: 8423096075

  inkl. moms fra 83,50 DKK
 2. Digitalt kontaktur døgn/ugeur med jord
  inkl. moms fra 319,00 DKK
 3. Døgnur til stikkontakt mekanisk uden jord
  inkl. moms fra 39,75 DKK

   

Det er dog ikke sikkert, at du er helt med på hvad du skal kigge efter – eller hvordan du skelner de forskellige kontakture fra hinanden. Og det kan vi egentlig godt forstå, for det kan være lidt af en jungle af finde rundt i; særligt hvis det er lang tid siden, at du sidste udskiftede det eksisterende kontaktur. Vi vil dog gerne hjælpe dig trygt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på kontakture. Her har vi nemlig skrevet mere indgående om emnet, så du bliver endnu bedre klædt på til at træffe den helt rigtige beslutning.

Gode råd til køb af kontaktur

Der findes mange forskellige måder at regulere strøm eller belysning på – eksempelvis tidsrelæ, bevægelsessensorer eller columbustrykknapper. Men et praktisk alternativ til førnævnte, der typisk kræver lidt ekstra i forbindelse med montering, er et ganske almindeligt kontaktur. Med et kontaktur kan du indstille perioder hvor strømmen skal være enten slået til eller fra; og det hele kører således automatisk, hvorfor du ikke manuelt behøver at gøre noget.

Der findes som udgangspunkt to forskellige typer af kontakture; navnlig mekaniske og digitale kontakture. Deres funktion er basalt set det samme, men håndteringen af dem er noget anderledes. Den væsentligste forskel er naturligvis hvordan du indstiller tiden på dit kontaktur, og som navnet måske antyder, så gør du det digitalt på den ene model – og ved at dreje på en skive på den anden model. Hvilken model du føler dig mest tilpas med er naturligvis op til dig, men fordelen ved et digital kontaktur er typisk, at du får lidt flere funktioner oveni hatten; som eksempelvis nedtællingsfunktion, uge- og døgnprogrammer samt automatisk skifte mellem sommer- og vintertid.

En af de store fordele ved et kontaktur, er at det fungerer glimrende som et præventivt middel imod indbrud eller hærværk. God belysning og tændte lamper i stuen er nemlig afskrækkende overfor uindbudte gæster. Men ikke nok med det, så kan et kontakt ur også bruges til meget andet end blot din belysning, da det passer til en ganske almindelig stikkontakt. Du kan således også bruge kontakturet til styring af dit havespringvand, din strålevarmer eller varmeblæseren i garagen, når frosten melder sig.

Slutteligt så vær altid opmærksom på, om dit kontaktur egner sig til udendørs brug – såfremt du altså skal bruge det udendørs. Det er nemlig typisk sådan, at udendørs kontakture kommer i en lidt anden udformning, for således at kunne modstå regn, vind og vejr. Endvidere er der også typisk forskel på om det specifikke kontaktur kommer med jord eller ej.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Løs-el

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os