Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK OPUS® 66

De fleste danskere kender til navnet Lauritz Knudsen, og langt de fleste har da også allerede materiel fra den danske producent installeret i hjemmet eller virksomheden. Hvis du er på jagt efter nye stikkontakter eller afbrydere til din bolig, så er du landet på den rette side – for her har vi samlet vores brede udvalg af kontakter og afbrydere fra LK OPUS® 66 serien. Med materiel fra Lauritz Knudsen kan du nemt udskifte og opdatere dine el installationer.

Det kan dog være, at du er lidt forvirret omkring de mange designserier fra Lauritz Knudsen – og det forstår vi godt. Det kan være noget af en opgave, at skulle orientere i de mange forskellige produkter. I det følgende har vi derfor skrevet lidt om hvad der kendetegner LK OPUS® 66, så du er bedre klædt på til at træffe den helt rigtige beslutning, når der skal investeres i nye stikkontakter, lysdæmpere eller andet.

Afbrydere og stikkontakter i unikt design

Lauritz Knudsen er et firma, der altid har gået forrest inden for nytænkning og design af produkter til den moderne bolig. Med LK OPUS® 66 får du en komplet serie af moderne afbrydere, stikkontakter og andet installationsmateriel, der passer perfekt ind i den moderne bolig. LK OPUS® serien kommer med et unikt design, der adskiller sig markant fra den ellers meget kendte og udbredte LK FUGA® designserie. Hvor LK FUGA® er kendetegnet ved hårde linjer, så får du med LK OPUS® 66 et mere tidstypisk design og blødere linjer.

En af de helt store fordele ved installationsmateriel fra danske Lauritz Knudsen, er at deres produkter er kompatible på tværs af designserier. Det gør det meget nemt at udskifte eksempelvis alle rammerne i din bolig, såfremt du føler det er på tide at opdatere med nogle nye. Fælles for alle produkterne er dog den høje kvalitet, der har kendetegnet Lauritz Knudsens sortiment de sidste 100 år. Leder du efter en producent af el artikler, som du kan stole på – så behøver du ikke lede længere.

LK OPUS® 66 fås – ligesom mange andre designserier – i forskellige farver. Du får altså mulighed for at vælge mellem hvid, lysegrå og koksgrå; med henblik på at vælge dét, der passer bedst ind i din bolig. Ligeledes er serien modulopbygget, hvilket vil sige, at du frit kan sammensætte forskellige komponenter – uden at det går udover funktionaliteten af hver enkelt komponent. Står du over for at skulle udskifte store dele af dine el installationer, så er det kun en fordel – hvilket mærkes hurtigt i forløbet. Endvidere kan LK OPUS® 66 kombineres med det nye og moderne LK IHC® system, der forener forskellige datasystemer i din bolig – og gør hverdagen endnu mere effektiv.

Med LK OPUS® 66 får du altså et moderne alternativ til de andre kendte serier fra Lauritz Knudsen, og kan du gode lide de bløde linjer og runde kanter, så er denne serie for dig. Hos WATTOO.DK har vi det fulde udvalg af produkter fra Lauritz Knudsen, så du nemt og hurtigt kan finde netop dét, du står og mangler.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Skriv til os