Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

LK OPUS® 66

De fleste danskere kender til navnet Lauritz Knudsen, og langt de fleste har da også allerede materiel fra den danske producent installeret i hjemmet eller virksomheden. Hvis du er på jagt efter nye stikkontakter eller afbrydere til din bolig, så er du landet på den rette side – for her har vi samlet vores brede udvalg af kontakter og afbrydere fra LK OPUS® 66 serien. Med materiel fra Lauritz Knudsen kan du nemt udskifte og opdatere dine el installationer.

  Det kan dog være, at du er lidt forvirret omkring de mange designserier fra Lauritz Knudsen – og det forstår vi godt. Det kan være noget af en opgave, at skulle orientere i de mange forskellige produkter. I det følgende har vi derfor skrevet lidt om hvad der kendetegner LK OPUS® 66, så du er bedre klædt på til at træffe den helt rigtige beslutning, når der skal investeres i nye stikkontakter, lysdæmpere eller andet.

  Afbrydere og stikkontakter i unikt design

  Lauritz Knudsen er et firma, der altid har gået forrest inden for nytænkning og design af produkter til den moderne bolig. Med LK OPUS® 66 får du en komplet serie af moderne afbrydere, stikkontakter og andet installationsmateriel, der passer perfekt ind i den moderne bolig. LK OPUS® serien kommer med et unikt design, der adskiller sig markant fra den ellers meget kendte og udbredte LK FUGA® designserie. Hvor LK FUGA® er kendetegnet ved hårde linjer, så får du med LK OPUS® 66 et mere tidstypisk design og blødere linjer.

  En af de helt store fordele ved installationsmateriel fra danske Lauritz Knudsen, er at deres produkter er kompatible på tværs af designserier. Det gør det meget nemt at udskifte eksempelvis alle rammerne i din bolig, såfremt du føler det er på tide at opdatere med nogle nye. Fælles for alle produkterne er dog den høje kvalitet, der har kendetegnet Lauritz Knudsens sortiment de sidste 100 år. Leder du efter en producent af el artikler, som du kan stole på – så behøver du ikke lede længere.

  LK OPUS® 66 fås – ligesom mange andre designserier – i forskellige farver. Du får altså mulighed for at vælge mellem hvid, lysegrå og koksgrå; med henblik på at vælge dét, der passer bedst ind i din bolig. Ligeledes er serien modulopbygget, hvilket vil sige, at du frit kan sammensætte forskellige komponenter – uden at det går udover funktionaliteten af hver enkelt komponent. Står du over for at skulle udskifte store dele af dine el installationer, så er det kun en fordel – hvilket mærkes hurtigt i forløbet. Endvidere kan LK OPUS® 66 kombineres med det nye og moderne LK IHC® system, der forener forskellige datasystemer i din bolig – og gør hverdagen endnu mere effektiv.

  Med LK OPUS® 66 får du altså et moderne alternativ til de andre kendte serier fra Lauritz Knudsen, og kan du gode lide de bløde linjer og runde kanter, så er denne serie for dig. Hos WATTOO.DK har vi det fulde udvalg af produkter fra Lauritz Knudsen, så du nemt og hurtigt kan finde netop dét, du står og mangler.

  Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

  Fremragende

  Baseret på 2975 anmeldelser

  Se nogle af anmeldelserne her.

  09.05

  Altid god service og hurtig levering

  Altid god service og hurtig levering, super

  Thomas Krogh

  26.04

  Enestående service og stort udvalg

  Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

  Mads Toft Søndergaard

  15.04

  SUPER SERVICE

  Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

  B. Hansen

  02.03

  Superhurtig levering

  Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

  Mors datter

  01.03

  Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

  God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

  Henrik Hansen

  08.02

  God indsigt og meget fin service!

  Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

  Connie

  18.11

  Hurtig og korrekt ekspedition

  Hurtig og korrekt ekspedition

  Helga

  18.11

  Hurtig ekspedition

  Hurtig ekspedition, varerne kommer til den aftalte tid

  Jan houborg

  18.11

  Som sædvanlig prima service

  Som sædvanlig prima service

  Poul Erik Strømsted Hansen

  17.11

  Hurtig og korrekt levering

  Hurtig og korrekt levering

  John Andersen

  17.11

  Dejligt sted at handle

  Dejligt sted at handle. nemt at bestille og hurtig ekspedition.

  Gert Bo Jensen