Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Billig IHC - stort udvalg og hurtig levering

LK IHC® er et nyt og revolutionerende system fra danske Lauritz Knudsen og vi forhandler alt i billig IHC. IHC® står for Intelligent House Control, og er udviklet af den danske producent til det moderne hjem. Her på siden har vi samlet vores udvalg af forskellige komponenter til LK IHC® systemet, der indebærer alt hvad du skal bruge til netop din el installation. Hos WATTOO.DK er vi tilhængere af høj kvalitet, og derfor finder du kun el artikler fra de bedste producenter – og til de bedste priser – når du køber produkter hos os.

I det følgende afsnit kan du blive endnu klogere på IHC® fra Lauritz Knudsen, da vi har skrevet om hvad systemet er for noget – og hvordan du kan bruge det i din egen bolig. Er du nysgerrig på hvad Intelligent House Control kan gøre for dig og dine el installationer, så kan du blive meget klogere i det følgende afsnit.

Billig IHC - Vi har det store sortiment

LK IHC® er en samlet kategori, der dækker over flere forskellige systemer, der tilsammen gør din bolig smartere – og din hver dag nemmere. Lauritz Knudsen har nemlig udviklet forskellige komponenter til dine el installationer, der tillader dig at integrere dine forskellige systemer som lys, varme og alarmer med hinanden. Der findes to overordnede systemer inden for IHC®, navnlig IHC Net® og IHC Control®.

IHC® Net er et system, der tillader dig at kombinere dine forskellige media- og datasystemer som eksempelvis TV, telefoni, musik og netværk i ét samlet system. Som udgangspunkt er disse forskellige systemer ikke integrerede med hinanden, og de kan hverken kommunikere eller dele data mellem hinanden. Det kan de dog med IHC Net®, der gør det muligt at styre flere forskellige systemer og komponenter på samme tid – og gør det muligt at distribuere flere forskellige forbindelser via samme udtag.

Det giver dig altså en stor frihed i din bolig, at du med IHC® Net kan få samlet mange forskellige forbindelser i ét og samme udtag. Hele systemet er baseret på universelle udtag, hvorfor du ikke har brug for at installere særskilte udtag til eksempelvis telefoni eller internet – men blot kan samle dem på samme sted.

LK IHC Control® er anden del af LK IHC®, og dette system tillader dig at samle forskellige alarmsystemer i dine el installationer. Det gør ikke blot din bolig smartere, forstået på den måde at du har samlet forskellige systemer i ét – men det højner også sikkerheden i boligen, da du kan indbygge alarmer i el installationer, der sikrer dig effektivt mod tyveri, røg- eller gasudslip.

LK IHC Control® programmeres i Windows software kaldet Visual, hvor du kan koble dine systemer sammen – og tildele hver af dem forskellige funktioner. Har du allerede materiel fra Lauritz Knudsen som eksempelvis LK FUGA® eller LK OPUS® installeret i boligen – så kan du uden problemer kombinere dine eksisterende rammer med komponenterne fra LK IHC Control®.

Med LK IHC® får du altså alle de værktøjer du skal bruge, når boligen eller virksomheden skal opdateres og gøres endnu smartere. Med det moderne system fra Lauritz Knudsen kan du effektivt tilpasse din bolig eller virksomhed til nutidens krav om moderne IT anvendelse – samtidig med at du er godt forberedt på fremtidens udvikling.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Skriv til os