Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

LK FUGA®

LK FUGA® serien fra danske Lauritz Knudsen, er en af de mest udbredte og velkendte serier inden for afbrydere og materiel til stikkontakter. Er du på jagt efter nye afbrydere eller stikkontaktmateriel fra LK FUGA® serien, så er du landet på den rette side – for her finder du vore store udvalg af produkter inden for LK FUGA®. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste og mest anerkendte mærker, hvorfor du kun finder el artikler fra producenter som Lauritz Knudsen, når du handler med os.

Men hvad er det, der gør LK FUGA® til noget helt særligt – og hvor er det særligt anvendeligt at installere materiel fra LK FUGA® serien? Det kan du finde svar på i det følgende afsnit, hvor vi kigger nærmere på afbrydere og installationsmateriel fra danske Lauritz Knudsen.

Det mest udbredte system inden for afbrydere og stikkontakter

De fleste danskere kender navnet Lauritz Knudsen, og langt de fleste har da også forskelligt materiel fra den danske producent installeret i boligen eller virksomheden. Lauritz Knudsen har nemlig fået etableret sig selv som lidt af en institution inden for el installation, og deres LK FUGA® serie er det meste udbredte system inden for stikkontakter og afbrydere herhjemme. Alle indsatse i serien skal isættes LK FUGA® bagdåser – og alt efter hvilken installation du står over for, så kan du benytte forskellige typer dåser; eksempelvis forfradåser eller indmuringsdåser. Er du i tvivl, så spørg altid din lokale fagmand til råds.

LK FUGA® kan bruges til både private boliger og erhverv. Der er nemlig rig mulighed for at skifte mellem forskellige farver; og du kan let udskifte dele af systemet – uden at det går udover funktionen. Lauritz Knudsen har ydermere udviklet forskellige designserier inden for LK FUGA® systemets rammer, og her kan du vælge mellem Softline 63, Baseline 50 og Hardline DECO.

Softline 63 har de senere år været det mest populære valg, da denne designserie kommer med bløde, afrundende kanter. De klassiske LK FUGA® rammer er kendt for deres meget kantede og unikke design – men Softline 63 er for mange mere tidssvarende, med det lidt bløde udtryk.

Alternativerne til Softline 63 er dog ikke svære at få øje, for her kan du med LK FUGA® få både Baseline 50 og Hardline DECO. Baseline kan være et rigtigt fint udgangspunkt for mange moderne hjem, for med disse rammer får du et moderne kompromis mellem de helt bløde kanter fra Softline-serien – og de hårde kanter fra serier, der minder om de helt klassiske LK FUGA® rammer; som eksempelvis Hardline DECO. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du finder bedst og mest passende til din el installation – men det er altid en god ide at sammenligne de forskellige serier.

Ingen kabler?

Har du glemt at trække kabler eller har du ikke mulighed for det, så kan du stadig få Lauritz Knudsens flotte design, ved at bruge deres IHC Wireless serie.

Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af produkter fra LK FUGA® serien, og vi er altid lagerførende i alle de produkter, du finder her på siden; uanset om du er på jagt efter hygrostater, teleudtag eller blænddæksel. Det gør os i stand til at afsende dine varer meget hurtigt efter bestilling – og naturligvis at vi kan tilbyde skarpe priser på materiel fra LK FUGA®.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Fremragende

Baseret på 3883 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

13.08

Hurtig,god og billig

Hurtig,god og billig

Anders Hvidager

13.08

gode service

gode service. nem af find ting på net.

jimmy nyatekani

13.08

Dejlig præcis som ønsket

Dejlig præcis som ønsket

Henrik Andersen

13.08

alt perfekt

alt var perfekt

Per Nielsen

12.08

Super fint

Super fint og hurtig levering

Jytte Lindberg Jensen

Skriv til os