Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK OPUS® 74

Er du på udkig efter nyt materiel til dine udendørs el installationer? Så er du kommet til den rette side, for her har vi samlet vores store udvalg af LK OPUS® 74, der er det mest udbredte installationsmateriel til udendørs brug. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun produkter fra de bedste producenter som eksempelvis danske Lauritz Knudsen, hvilket sikrer dig det bedste og mest holdbare produkt.

Men hvad er det der kendetegner produkter fra Lauritz Knudsen – og hvad er forskellen på de mange designserier, som du finder hos den danske producent af el artikler? Det kan du blive meget klogere på i det følgende afsnit, hvor vi kigger lidt nærmere på Lauritz Knudsen og LK OPUS® 74.

Det bedste materiel til udendørs brug

Lauritz Knudsen er et navn, som de fleste danskere kender til. Lauritz Knudsen er nemlig blandt de førende producenter af installationsmateriel, og de fleste bygninger eller boliger har stikkontakter, afbrydere eller andet materiel fra eksempelvis LK FUGA® serien installeret i boligen. Den danske producent har mere 100 år på bagen som fremstiller af installationsmateriel, og har stået for at udvikle nogle af de mest ikoniske kontakter til danske hjem. Med afbrydere og stikkontakter fra danske Lauritz Knudsen er du sikret den bedste kvalitet – og hos WATTOO.DK kan du finde produkter til den bedste pris.

Modsat de meget kendte serier LK FUGA® og LK OPUS® 66, så er serien LK OPUS® 74 ikke beregnet til indendørs installation – men er derimod Lauritz Knudsens bud på udendørs installationsmateriel i god kvalitet. Med LK OPUS® 74 år du en komplet serie af installationsmateriel, der blandt andet indebærer adapterdæksler, blænddæksler, dåser og meget mere. Med andre ord, alt hvad du skal bruge, når der skal installeres udendørs belysning, opsættes strømudtag eller noget helt tredje.

Der findes mange forskellige producenter af udendørs installationsmateriel, men Lauritz Knudsen indtager førstepladsen med deres LK OPUS® 74, der er det mest brugte materiel. Der kan findes mange årsager til hvorfor danskerne foretrækker Lauritz Knudsen, men den åbenlyse og mest simple forklaring er nok, at Lauritz Knudsen kontinuerligt formår at designe og producere produkter af meget høj kvalitet. Når du udskifter dine gamle kontakter eller afbrydere med materiel fra LK OPUS® 74, så kan du også være helt sikker på, at du kan nyde godt af dit nye materiel i mange år frem.

Ligeledes er det altid en stor fordel ved de forskellige produkter og designserier fra Lauritz Knudsen, at de er meget modulære i deres design og funktionalitet. Sagt på en anden måde, så kan du nemt kombinere forskellige komponenter på kryds og tværs, når du køber dit materiel fra den danske producent – men uden at det går udover den enkelte komponents funktion. Det tillader dig altså at udskifte dine eksisterende kontakter, afbrydere eller dæksler hurtigt og effektivt; uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt dine el installationer også er fuldt funktionelle bagefter.

Hos WATTOO.DK er vi lagerførende i alle produkterne fra LK OPUS® 74, og har du spørgsmål til vores sortiment, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Skriv til os