Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Diverse

Mangler du særlige el artikler, som du ikke kunne finde i vores generelle kategorier? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores udvalg af diverse el artikler til brug i forbindelse med elinstallationer og generel betjening af el artikler. Fælles for alle vores produkter i diverse-kategorien er, at de er produceret af kvalitetsbevidste producenter, der ikke går på kompromis med hverken form eller funktion.

Men vi ved også godt, at en diverse-kategori kan være et diffust begreb – og det fortæller ikke så meget om, hvad du rent faktisk kan finde her på siden. I det følgende har vi derfor skrevet lidt om hvad vores forskellige underkategorier her på siden indeholder, og hvilke producenter du kan finde diverse el artikler fra, når du handler med os.

Bredt udvalg af diverse el artikler på nettet

Hos WATTOO.DK mener vi, at det skal være nemt at finde de helt rigtige elartikler til dine installationer – hvorfor vi har inddelt alle vores elartikler i passende kategorier som eksempelvis installationsmateriel, artikler fra Lauritz Knudsen og datamateriel. Men der er bare nogle elartikler, der ikke passer ind i de mere gængse kategorier; og dem har vi samlet her på siden.

En af de store kategorier du kan finde her på siden, er kategorien med strømforsyninger og trafoer. Her har vi samlet et bredt udvalg af jernkerne- og elektroniske transformere og trafoer, der kan bruges i dine elinstallationer. Transformerne bruges til dæmpning af blandt andet halogenbelysning, og det er særligt nyttigt i både hjemmet og virksomheden, hvor der kan være behov for at kontrollere belysningens styrke. Vi fører et bredt udvalg af transformere og trafoer fra særligt Flash Light, Osram og Noratel Lübcke. Ydermere finder du i denne kategori også LED drivere, der bruges til at forsyne LED pærer og skinner med den rigtige spænding.

I vores kategori med møntautomater har vi samlet vores udvalg af produkter fra Senmatic, der leverer møntautomater af høj kvalitet. Møntautomater kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men det er typisk boligforeningen eller virksomheden, der bruger dem til vaskemaskiner, solarier, betalingsautomater eller lignende. Skal du udskifte eller forny dine automater fra Senmatic, så finder du dem i denne kategori.

I den lidt mere jordnære kategori med skabsnøgler, finder du et bredt udvalg af nøgler til de mest gængse kabelskabe fra blandt andet Triax, ABB og Cimco. Vi forhandler både enkeltvise trekantsnøgler og hele nøglesæt, der passer til de mest almindelige bolte og skruer på dit kabelskab. Kabelskabet har en vigtig funktion i enhver elinstallation, og med vores udvalg af skabsnøgler kan du hurtige komme ind til dine kabler, selvom den originale skabsnøgle er blevet væk.

Slutteligt har vi også forskellige kategorier med afbrydere til dine elinstallationer; herunder niveauafbrydere og skabsafbrydere. Vores skabsafbrydere bruges til at tænde eller slukke for indbygget lys, når en dør åbnes og lukkes – og er særligt velegnet til eksempelvis IHC Control systemet fra Lauritz Knudsen. Har du spørgsmål til vores udvalg af diverse elartikler, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til kundeservice, der sidder klar på telefon og e-mail.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Skriv til os