Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK Lampemateriel

Er du på jagt efter lampemateriel i god kvalitet og til en skarp pris? Så er du kommet til det rette sted, for her har vi samlet vores brede udvalg af materiel til dine lamper fra danske Lauritz Knudsen. Uanset om du måtte være på udkig efter lampedæksler, lampeudtag eller noget helt tredje, så kan du finde det her på siden. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun el artikler fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for et godt produkt.

Men det kan jo være, at du ikke er helt sikker på hvad du skal bruge til din belysning – eller er i tvivl om det produkt du har udset dig, passer til dine eksisterende elinstallationer. Derfor kan du i det følgende læse lidt mere om lampemateriel fra Lauritz Knudsen, og blive klogere på hvordan du kommer bedst videre med dit projekt.

Lampemateriel i den bedste kvalitet

El installationerne indtager en helt særligt plads i boligen eller virksomheden – og det er bestemt ikke et område, hvor der bør spares på materialet eller komponenterne. Det er ligeledes derfor, at vi anbefaler lampemateriel fra Lauritz Knudsen. Den danske producent har mere end 100 år på bagen som producent af intelligente løsninger til bolig og erhverv – og har materiel installeret i tusindevis af bygninger og boliger landet over. Endvidere er de fleste produkter fra Lauritz Knudsen meget modulære, hvilket betyder at du let kan skifte mellem forskellige designserier.

Står du over for at skulle montere og installere loftlamper, så kommer du sjældent uden om forskellige typer af lampemateriel. Hos WATTOO.DK har vi alt hvad du skal bruge – lige fra lampeudtag til rosetter til underlag. Typisk vil det være sådan at hver type af materiel passer til flere forskellige typer af montering; eksempelvis passer de fleste af vores lampeudtag til montering på både væg og loft. Det er dog ikke altid tilfældet med vores dåser fra Lauritz Knudsen, der er produceret til forskellige typer af montering; som eksempelvis montering på pladeloft eller montering på pladevæg.

En stor fordel ved at holde sig til lampemateriel fra Lauritz Knudsen – såfremt man allerede har materiel fra Lauritz Knudsen installeret i boligen – er at de fleste produkter er kompatible på tværs af forskellige designserier som eksempelvis LK FUGA® og LK OPUS®. Det gør det nemt at montere dine nye lamper, uden at skulle tage særlig hensyn til eksisterende installationer; og letter dermed arbejdet. Står du over for at skulle montere eller udskifte megen belysning, så vil du også hurtigt opdage, at denne funktion ved produkter fra Lauritz Knudsen er meget praktisk og gennemført.

De fleste produkter fra Lauritz Knudsen kommer i forskellige designserier, der har indflydelse på særligt kanterne på dine produkter. Typisk vil de nyere designserier have mere runde former, hvilket er meget tidstypisk for det design, der er moderne lige nu. En klar fordel ved materiel fra Lauritz Knudsen er således også, at du uden problemer kan skifte rammerne på dine kontakter, hvis du synes, at hjemmets el installationer trænger til fornyelse. Ligeledes kommer de fleste produkter i flere forskellige farver, så du kan tilpasse nuancerne til din egen bolig eller virksomhed.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Skriv til os