Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

LK Lampemateriel

Er du på jagt efter lampemateriel i god kvalitet og til en skarp pris? Så er du kommet til det rette sted, for her har vi samlet vores brede udvalg af materiel til dine lamper fra danske Lauritz Knudsen. Uanset om du måtte være på udkig efter lampedæksler, lampeudtag eller noget helt tredje, så kan du finde det her på siden. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun el artikler fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for et godt produkt.

Men det kan jo være, at du ikke er helt sikker på hvad du skal bruge til din belysning – eller er i tvivl om det produkt du har udset dig, passer til dine eksisterende elinstallationer. Derfor kan du i det følgende læse lidt mere om lampemateriel fra Lauritz Knudsen, og blive klogere på hvordan du kommer bedst videre med dit projekt.

Lampemateriel i den bedste kvalitet

El installationerne indtager en helt særligt plads i boligen eller virksomheden – og det er bestemt ikke et område, hvor der bør spares på materialet eller komponenterne. Det er ligeledes derfor, at vi anbefaler lampemateriel fra Lauritz Knudsen. Den danske producent har mere end 100 år på bagen som producent af intelligente løsninger til bolig og erhverv – og har materiel installeret i tusindevis af bygninger og boliger landet over. Endvidere er de fleste produkter fra Lauritz Knudsen meget modulære, hvilket betyder at du let kan skifte mellem forskellige designserier.

Står du over for at skulle montere og installere loftlamper, så kommer du sjældent uden om forskellige typer af lampemateriel. Hos WATTOO.DK har vi alt hvad du skal bruge – lige fra lampeudtag til rosetter til underlag. Typisk vil det være sådan at hver type af materiel passer til flere forskellige typer af montering; eksempelvis passer de fleste af vores lampeudtag til montering på både væg og loft. Det er dog ikke altid tilfældet med vores dåser fra Lauritz Knudsen, der er produceret til forskellige typer af montering; som eksempelvis montering på pladeloft eller montering på pladevæg.

En stor fordel ved at holde sig til lampemateriel fra Lauritz Knudsen – såfremt man allerede har materiel fra Lauritz Knudsen installeret i boligen – er at de fleste produkter er kompatible på tværs af forskellige designserier som eksempelvis LK FUGA® og LK OPUS®. Det gør det nemt at montere dine nye lamper, uden at skulle tage særlig hensyn til eksisterende installationer; og letter dermed arbejdet. Står du over for at skulle montere eller udskifte megen belysning, så vil du også hurtigt opdage, at denne funktion ved produkter fra Lauritz Knudsen er meget praktisk og gennemført.

De fleste produkter fra Lauritz Knudsen kommer i forskellige designserier, der har indflydelse på særligt kanterne på dine produkter. Typisk vil de nyere designserier have mere runde former, hvilket er meget tidstypisk for det design, der er moderne lige nu. En klar fordel ved materiel fra Lauritz Knudsen er således også, at du uden problemer kan skifte rammerne på dine kontakter, hvis du synes, at hjemmets el installationer trænger til fornyelse. Ligeledes kommer de fleste produkter i flere forskellige farver, så du kan tilpasse nuancerne til din egen bolig eller virksomhed.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Fremragende

Baseret på 3883 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

13.08

Hurtig,god og billig

Hurtig,god og billig

Anders Hvidager

13.08

gode service

gode service. nem af find ting på net.

jimmy nyatekani

13.08

Dejlig præcis som ønsket

Dejlig præcis som ønsket

Henrik Andersen

13.08

alt perfekt

alt var perfekt

Per Nielsen

12.08

Super fint

Super fint og hurtig levering

Jytte Lindberg Jensen

Skriv til os