Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Lauritz Knudsen

De fleste danskere kender efterhånden mærket Lauritz Knudsen – for de har produceret elartikler i høj kvalitet siden 1893. Lauritz Knudsen findes i danske hjem landet over; og det er et mærke, som er særligt kendt for stikkontakter og afbrydere i flot design.

Hos WATTOO.DK har vi altid et stort udvalg af elartikler fra Lauritz Knudsen på lager, og det danske mærke er et godt udgangspunkt for dine elinstallationer. Udvalget fra Lauritz Knudsen spænder bredt, og det er et klassisk eksempel på, hvordan godt design kan forenes med høj kvalitet og den rigtige funktion.

Lauritz Knudsen udvider løbende med nye serier, der passer til forskellige behov og typer af elinstallationer. I det følgende kan du blive lidt klogere på, hvad de forskellige serier står for.

LK FUGA®
FUGA®-serien er den mest udbredte serie fra Lauritz Knudsen, og de velkendte komponenter fra FUGA®-serien findes i danske boliger over hele landet. LK FUGA® er en komplet serie fra Lauritz Knudsen, der indeholder både afbrydere og stikkontakter.

LK FUGA® kommer i et tidsløst og elegant design, der efterhånden kan genkendes i de fleste boliger. Ydermere er det nemt at udskifte elementer i serien, hvorfor du selv kan skabe dit eget udtryk baseret på dine præferencer.

LK IHC®
IHC®-serien er et moderne koncept, der forener godt design med intelligent og trådløs teknologi. IHC er en forkortelse for Intelligent House Control, der forener flere forskellige elektroniske systemer i ét.

LK IHC® gør det muligt at samle forskellige elinstallationer som eksempelvis lys, varme og brandalarm i et samlet system, der kaldes for IHC Control® - og mediasystemer som TV, musik og netværk i IHC Net®.

LK OPUS 66®
OPUS 66®-serien er ligesom FUGA-serien en komplet designserie af stikkontakter og afbrydere fra Lauritz Knudsen. LK OPUS 66® kommer i et elegant og moderne design, der er produceret med brugervenlighed for øje.

Det nyskabende og smarte ved LK OPUS 66® er, at alle elementer i serien er lavet som selvstændige moduler, der gør det muligt for dig, at sammensætte din helt egen serie. OPUS 66®-serien kommer i hvid, lysegrå og koksgrå.

LK OPUS 74®
OPUS 74®-serien er – modsat FUGA® og OPUS 66® - en serie til udendørs brug. LK OPUS 74® er en særligt robust serie af stikkontakter og afbrydere, der er opbygget som moduler.

OPUS 74®-serien består af to forskellige udgaver; standard udgaven til udendørs- og vådrums elinstallationer – og en særligt robust udgave, der egner sig godt til industrimiljøer.

LK CLIC’LINE®
Den sidste i rækken af designserier fra Lauritz Knudsen, er den moderne CLIC’LINE-serie, der bygger videre på de stolte traditioner fra FUGA®-serien. LK CLIC’LINE er moderne installationskanaler, der elegant skjuler din kabelføring.

LK CLIC’LINE er udviklet til særligt kontorer, butikker og erhvervslokaler, hvor der er stort behov for at samle mange elinstallationer på en elegant og moderne måde.

Slutteligt så finder du også LK Flerpolet System® og LK Classic® her på siden. Flerpolet System® fra Lauritz Knudsen er særligt udviklet til 400 volt, og bruges typisk ved elinstallationer, hvor der ikke er meget plads. LK Classic® er klassiske stikkontakter og afbrydere i messing, der til forveksling ligner den første serie af afbrydere, som Lauritz Knudsen producerede for mange år siden.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Fremragende

Baseret på 3714 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

18.06

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

Petersen.

18.06

Super let at bestille samt hurtig…

Super let at bestille samt hurtig levering.

Claus Nielsen

18.06

Fik det jeg bestilte

Fik det jeg bestilte, hurtigt og billigt

Anders

14.06

Den rigtige pris og til tiden.

Den rigtige pris og til tiden.

Martin Birk

14.06

det var næsten for nemt

det var næsten for nemt

Hanne