Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Trådløse dørklokker

En trådløs dørklokke kan bruges i mange sammenhænge; eksempelvis i den private bolig, på lageret eller i dine butikslokaler. Er du på udkig efter en billig trådløs dørklokke fra kendte producenter som Friedland eller Honeywell, så er du kommet til det helt rette sted – for her finder du vores store udvalg af trådløse dørklokker til en god pris. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter, hvilket er din garanti for det bedste produkt.

   

 1. Honeywell – Trådløs dørklokke, 80dB, hvid, 150 meter

  Honeywell – Trådløs dørklokke, 80dB, hvid, 150 meter

  Trådløs og bærbar ringeklokke fra Honeywell med 4 forskellige ringetoner, vælg mellem model til batteri eller til skikkontakt 230V

  inkl. moms fra 413,00 DKK
 2. Honeywell – Trådløs dørklokke kit med LED og 2 Ringetryk, 84DB, hvid, 150 meter
  inkl. moms fra 616,00 DKK
 3. Honeywell – Trådløs dørklokke med LED med farvevalg, 84dB, hvid, 150 meter
  inkl. moms fra 594,00 DKK
 4. Honeywell – Trådløs dørklokke med LED. 84dB, hvid, 150 meter
  inkl. moms fra 488,00 DKK
 5. Honeywell – Dørklokke til erstatning af trådført ringeklokke LED, 90dB , hvid, 200 meter
  inkl. moms fra 858,00 DKK
 6. Honeywell – Trådløs dørklokke med biltz. 84dB, hvid, 150 meter

  Honeywell – Trådløs dørklokke med biltz. 84dB, hvid, 150 meter

  Model med 6 forskellige toner. Blits (Halo) lys opad og LED strobe funktioner som giver visuelle advarsler - det er optimalt til f.eks miljøer med høje støjforhold. Lyser også når sleep/mute funktion anvendes. Også relevant for hørehæmmede.

  Varenr: 9590965517

  inkl. moms fra 700,00 DKK
 7. Honeywell – Trådløs dørklokke med 8 toner og LED, 90dB, sølvgrå, 200 meter

  Honeywell – Trådløs dørklokke med 8 toner og LED, 90dB, sølvgrå, 200 meter

  Smart trådløs ringeklokke fra Honeywell med 8 forskellige ringetoner, og rækkevide på 200 meter. Denne model har indbygget signalforstærker, som betyder at kobler du denne sammen med en anden ringeklokke kan du forlønge signalet med op til 400 meter.

  Varenr: 9590965627

  inkl. moms fra 832,00 DKK
 8. Honeywell Portrait – trådløst tryk, sølvgrå
  inkl. moms fra 278,00 DKK
 9. Honeywell Portrait – trådløst tryk, hvid
  inkl. moms fra 278,00 DKK
 10. Dinuy trådløs dørklokke - 100 meter

  Dinuy trådløs dørklokke - 100 meter

  Smart Dinuy trådløs ringeklokke til stikkontakt inkl. ringetryk - Fås i hvid og koksgrå.

  inkl. moms fra 398,00 DKK
 11. Dinuy trådløs dørklokke - 100 meter

  Dinuy trådløs dørklokke - 100 meter

  Smart Dinuy trådløs ringeklokke til batteri inkl. ringetryk.

  Varenr: 0890100136

  inkl. moms fra 347,00 DKK
 12. Dinuy ekstra trådløs klokke - 100 meter

  Dinuy ekstra trådløs klokke - 100 meter

  Leveres uden ringetryk. Dvs. du skal have et ringetryk i forvejen.

  Varenr: 0890100204

  inkl. moms fra 289,00 DKK
 13. Dinuy trådløs dørklokke - 100 meter, uden ringetryk
  inkl. moms fra 272,00 DKK
 14. Pir sensor til Libra+ indendørs/udendørs

  Pir sensor til Libra+ indendørs/udendørs

  Trådløs PIR sensor, som passer til ringeklokker i serien Libra+.

  Varenr: 9903000152

  inkl. moms fra 947,00 DKK

   

Det kan dog være noget af en jungle at orientere sig i de mange forskellige dørklokker på markedet – og ikke mindst at finde ud af, hvilken model der er den rette for dig. Hos WATTOO.DK hjælper vi dig dog gerne bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan finde nogle gode råd i forbindelse med køb af billige trådløse dørklokker. Mangler du den sidste information omkring de forskellige produkter du finder her på siden inden køb – eller er du blot nysgerrig – så skal du blot læse med videre.

Guide til køb af billig trådløs dørklokke

De traditionelle dørklokker der blev installeret før i tiden var ikke trådløse, hvilket i praksis betød, at der skulle føres kabler mellem trykknappen og den højtaler, der afgiver lyd. Sådan er det heldigvis ikke mere, for de moderne, trådløse dørklokker kommer selvsagt uden kabler; hvilket gør det noget nemmere at montere og installere dem de helt rigtige steder. De trådløse dørklokker fungerer således på den måde, at der afgives trådløst signal til højtaleren, når der trykkes på knappen – hvorefter højtaleren afspiller den valgte lyd eller melodi.

Der findes mange forskellige typer af dørklokker, men noget af det vigtigste at være opmærksom på inden køb, er rækkevidden af din dørklokke. Det er nemlig ofte afgørende for, hvilke modeller der kan bruges til formålet – og endnu vigtigere; hvilke der ikke kan. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af dørklokker med mange forskellige rækkevidder, således at chancerne for du finder en du kan bruge, bliver så store som muligt.

Som udgangspunkt vil de fleste private boligejere være fint dækket ind med en trådløs dørklokke, der har en rækkevidde på 100 meter. Det er nemlig sjældent, at højtaleren skal monteres længere væk fra trykknappen i den private bolig, da dørklokken typisk placeres ved hoveddøren.

Sagen kan dog være lidt en anden for dig, der skal montere dørklokken i et lagerhus eller i butikslokaler. Her kan det i mange tilfælde være meget nyttigt, at højtaleren til dørklokken bliver placeret inde i et baglokale eller kontor, hvor du holder til – medens trykknappen placeres ved lager- eller butiksindgangen. I dette tilfælde er du dog også godt dækket ind med vores udvalg, for her på siden finder du trådløse dørklokker med en rækkevidde på op til 200 meter.

Det næste du således kan gøre dig nogle tanker omkring, når du har slået fast hvilken rækkevidde du behøver, er hvilken farve du godt kunne tænke dig. Vi forhandler et bredt udvalg af farver; fra hvid til sort til sølv. Der er således rig mulighed for at tilpasse den trådløse dørklokke til resten af lokalet, indgangen eller lageret.

Står du og er på udkig efter nye ringetryk til din dørklokke, så er du havnet på den rette side. Her får du de bedste ringetryk på markedet i lækkert design og til skarpe priser!

Ringetryk i lækkert designs og i høj kvalitet

Et ringetryk skal gerne være i fornuftig kvalitet og i et fornuftigt design, så du stolt kan havde det hængende fremme. Med en fornuftig kvalitet får du en god pålidelig og dermed et ringetryk, der altid fungerer upåklageligt og ligeledes vil et pænt design give dit rette udtryk til dit hjem.

Heldigvis kan du her på siden få begge dele, da vi udelukkende forhandler de bedste ringetryk her på WATTOO.DK. Her får du således både et lækkert og nydeligt designs samt en stabil kvalitet, du kan stole på.

Vi opnår denne kombination ved altid at forhandle ringetryk fra de bedste producenter herunder kendte Honeywell, som er en garanti for begge dele. Ved altid at give dig produkter fra de bedste producenter, er du således sikret den bedste løsning både i forhold til stabilitet men også udseende!

Få det rette ringetryk til dine trådløse dørklokker

Hvis du lige har brugt tid og energi på at sætte en ny trådløs dørklokke op, så er næste skridt naturligvis at få anskaffet dig et lækkert ringetryk, der kan sætte punktum på dit arbejde. Et smart ringetryk færdiggøre dit arbejde, så du får lige netop det resultat, du har ønsket dig.

Her er det vigtigt, at du sørger for at anskaffe dig et godt ringetryk, så det passer til din nye dørklokke og ikke mindst lever op til dine forventninger. Heldigvis går vi altid op i at sikre dig de bedste produkter her på WATTOO.DK, hvilket gør det nemt for dig at finde et fint ringetryk til dine behov.

Her på siden finder du ringetryk i flere designs og farver, så du nemt kan vælge det bedste udseende til dit hjem. Vi sørger naturligvis for at samtlige ringetryk altid har den bedste kvalitet, der fås på markedet!

De bedste priser på gode ringetryk

Endeligt så skal du naturligvis finde dig den bedste pris, så du overholder dit budget og måske endda kommer i mål uden at nå dit maks. Her på shoppen køber vi derfor altid stort ind fra vores dygtige leverandører, så vi kan give dig de bedste priser i hele landet – selv på varer i exceptionel kvalitet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at arbejde professionelt og komme i mål med et godt resultat, men vi ved også, at prisen er afgørende i stort set alle henseender. Derfor har vi altid fokus på at sikre os stærke forhandleraftaler, for ultimativt at kunne give dig markedets skarpeste priser lige fra elartikler til vvs-artikler.

Mangler du et pænt og solidt ringetryk til at færdiggøre installationen af din nye dørklokke, så kan du altså med fordel tage et kig her på shoppen, hvor du altid er garanteret de laveste priser!

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Alarmer & klokker

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os