Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Tilbehør

Har du brug for tilbehør til dit ventilationssystem? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores store udvalg af tilbehør til dit Lindab ventilationsanlæg. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun tilbehør og reservedele til din ventilation fra kvalitetsbevidste og anerkendte producenter, hvilket er din garanti for et holdbart produkt. Går du heller ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde og dine produkter, så finder du hvad du skal bruge her på siden.

Men hvad findes der egentlig af tilbehør til ventilationsanlæg, og hvornår kan det være en god ide at investere i et nyt filter eller en ny regulator? Det kigger vi nærmere på i det følgende afsnit, hvor du kan læse mere om hvad vi tilbyder af tilbehør til dit ventilationsanlæg.

Vælg det rigtige tilbehør til dit ventilationssystem

Selvom vi ikke tænker så meget over det til hverdag, så spiller ventilationssystemet en stor rolle i vores daglige liv. I den private bolig er du afhængig af en vådrumsventilator, når fugten skal suges ud af badeværelset, så der ikke dannes svamp og dårligt indeklima. Og ligeledes er mange virksomheder utroligt afhængige af effektive ventilatorer og holdbare ventilationsrør, så der bliver tilført frisk luft til lagerhallen eller kontoret.

Men sådan et ventilationsanlæg kræver vedligeholdelse, og her kan det være nyttigt at være bevidst om hvad der relativt nemt kan udskiftes – og hvad der kræver lidt mere arbejde. I det følgende finder du derfor information omkring det tilbehør til ventilation vi tilbyder, så du nemt og hurtigt kan finde netop den del, der får dit anlæg til at præstere optimalt igen.

Det mest almindelige tilbehør er vores ventilationsfiltre fra den anerkendte producent Camfil Farr. Filtrene kommer typisk i to forskellige udgaver; navnlig filtermåtter og kanalfiltre. Den store forskel er, at filtermåtter blot er en lang rulle filtermateriale, der kan udskæres og tilpasses efter behov. Disse måtter bruges typisk i forbindelse med luftfiltre. Alternativet hertil er de såkaldte kanalfiltre, der mest af alt minder om en stor filtertragt. Disse filtre bruges til montering inde i selve ventilationsrøret – og gerne i forbindelse med et friskluftindtag.

Endvidere finder du et stort og moderne udvalg af ventilationsregulatorer her på siden. Regulatorerne bruges til at justere hastigheden på ventilatorerne; og er dermed en vigtig del af dit ventilationssystem. De fleste af vores regulatorer kommer fra producenterne EXHAUSTO, LS Control og Systemair, der har mange års erfaring med produktion af tilbehør til ventilationsanlæg. Ligeledes er de fleste af vores ventilationsregulatorer til trinløs hastighedsregulering.

Som en ekstra bonus, så passer de fleste af vores regulatorer til LK FUGA fra Lauritz Knudsen, og kan let monteres med almindeligt monteringsmateriel til FUGA-serien. Det gør det således nemt at integrere regulatorerne i mange virksomheder og private boliger, hvor materiel fra danske Lauritz Knudsen allerede er installeret.

Slutteligt så finder du forskellige artikler inden for tætningsprodukter til blandt andet montering af taggennemføringer og taghætter. Vi forhandler tætningsprodukter fra Fosroc, Lindab og Soudal, der er førende inden for diverse tætningsprodukter til montering af ventilationsanlæg. Vi forhandler blandt andet både fugemasse og ekspansions skum til tætning og isolering.

Se alle produkter i kategorien Ventilation

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter