Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK Mini Modul

Med et LK mini modul får du praktiske moduler, der kan anvendes i forbindelse med svagstrømsinstallationer. Og er du på jagt efter et billigt udvalg af kvalitetssikrede mini moduler, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig. Her på siden har vi samlet vores brede udvalg af mini moduler til svagstrøm fra Lauritz Knudsen. Tag et kig på de mange modeller og farver, og vælg netop din favorit til boligen eller virksomheden.

   

 1. LK Mini Modul – Svagstrømstryk med 1 tryk, 25 x 25 mm

  Mini Modul serien fra Lauritz Knudsen bruges til f.eks. styring af kiprelæer og lign. De kan monteres direkte på gerikter og skal fastgøres med 2 stk små skruer (medfølger ikke).

  inkl. moms fra 16,60 DKK
 2. LK Mini Modul – Svagstrømstryk med 2 tryk, 25 x 50 mm

  Mini Modul serien fra Lauritz Knudsen bruges til f.eks. styring af kiprelæer og lign. De kan monteres direkte på gerikter og skal fastgøres med 2 stk små skruer (medfølger ikke).

  inkl. moms fra 30,50 DKK
 3. LK Mini Modul – Svagstrømstryk med 3 tryk, 25 x 75 mm

  Mini Modul serien fra Lauritz Knudsen bruges til f.eks. styring af kiprelæer og lign. De kan monteres direkte på gerikter og skal fastgøres med 2 stk små skruer (medfølger ikke).

  inkl. moms fra 43,75 DKK
 4. inkl. moms 111,00 DKK
 5. inkl. moms 94,00 DKK
 6. LK Mini Modul – Trykplade med klokkesymbol, 25 x 25 mm, sort

  Løs trykplade til LKs Mini Modul svagstrømstryk. Pladen har et klokkesymbol printet på forsiden. Gør det muligt at bruge et Mini Modul tryk som ringetryk ved f.eks. dørene i en opgang.

  Varenr: 1092000376

  inkl. moms 14,30 DKK
 7. LK Mini Modul – Trykplade med klokkesymbol og lampe (kant belysning), 8Vac/dc, 25 x 25 mm, sort

  Løs trykplade til LKs Mini Modul svagstrømstryk. Pladen har et klokkesymbol printet på forsiden og en lampe på bagsiden. Den kan f.eks. bruges på et Mini Modul med 2 tryk, hvor den erstatter den ene trykplade og monteres så den lyser konstant (og ikke virker som tryk). Kan også bruges som tryk med ledelys.

  Varenr: 1092000431

  inkl. moms 90,00 DKK
 8. LK Mini Modul – Gennemsigtig trykplade med signallampe, 25 x 25 mm

  Løs trykplade til LKs Mini Modul svagstrømstryk. Pladen er delvis gennemsigtig og har en lampe på bagsiden. Den bruges normalt som en signallampe som lyser konstant og ikke som en trykknap (se vejledningen til Mini Modul), men kan også bruges som trykknap med ledelys.

  inkl. moms fra 61,50 DKK

   

I boligen eller virksomheden har du givetvis installeret mange mini moduler, stikkontakter eller minitangenter – og de bliver hurtigt en stor del af det samlede indtryk af hele rummet. Det kan derfor godt svare sig at investere i kvalitet, når der skal købes nye mini moduler. Ikke blot af hensyn til funktionalitet og sikkerhed, men også i forhold til det design, som mini moduler af høj kvalitet kommer i. Og i den forbindelse er der næppe noget bedre end danske Lauritz Knudsen, der igennem årtier har formået at forene stilrent design med den højeste kvalitet. Hos WATTOO.DK finder du således også altid et stort og billigt udvalg af el artikler fra Lauritz Knudsen, som eksempelvis LK Fuga, LK lampemateriel og meget andet. Naturligvis til konkurrencedygtige priser fra din faste forhandler af el artikler på nettet.

Køb billige LK mini moduler og nyd godt af vores hurtige levering

Her på siden har vi altid forsøgt at tilbyde et kvalitetssikret udvalg til markedets skarpeste priser – også på hele vores store udvalg af LK mini moduler. Men vi har naturligvis også tanke på, hvor enerverende det kan være med lange leveringstider; særligt hvis du er i gang med en større udskiftning af modulerne i boligen eller virksomheden, og derfor har brug for dine nye Lauritz Knudsen moduler så hurtigt som muligt. Hos WATTOO.DK har vi derfor valgt at tilbyde dig få hverdages levering på alle lagervarer, da du således ikke skal vente længere tid en højest nødvendigt på dine varer.

Minimoduler fra Lauritz Knudsen kommer i flere forskellige størrelser – og der er således rig mulighed for at finde netop den model, der passer bedst til dine behov. Her på siden forhandler vi eksempelvis enkelte minimoduler, dobbelte og ikke mindst tredobbelte minimoduler fra LK. Fælles for dem alle er den velkendte kvalitet, som den danske producent har gjort sig bemærket ved. Endvidere kan vi hos WATTOO.DK også tilbyde billige mini moduler i flere forskellige farver; herunder blandt andet hvid, lysegrå, rød og sort. Uanset om du er på jagt efter hvide mini moduler eller grå, så kan vi altså hjælpe dig hurtigt videre til en lav pris. Vi vil fortsat være den forhandler du går til, når der skal købes billige el artikler på nettet.

Har du spørgsmål til vores billige udvalg af LK mini moduler, levering eller andet – så vil vi gøre vores bedste til, at du kommer trygt videre. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig godt videre på mail eller telefon, såfremt du brænder inde med nogle spørgsmål. Her skal det være nemt, at komme hjem med det helt rigtige LK mini modul.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Skriv til os