Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Skabsafbrydere

En skabsafbryder kan være en elegant og simpel løsning til skabe med indbygget belysning. Mangler du en moderne og praktisk skabsafbryder til dine skabe med lys, så er du kommet til det helt rette sted – for her finder du vores moderne udvalg af afbrydere fra kendte producenter som ACelShop. Hos WATTOO.DK sætter vi en ære i kun at forhandle de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt.

   

  1. Skabsafbryder med dæksel - Hvid

    Kan f.eks. bruges til at tænde og slukke indbygget lys i et skab når døren åbnes og lukkes. Velegnet til svagstrøm signaler til f.eks. IHC CONTROL® eller til styring af svagstrømsrelæer.

    Varenr: 1317106023

    inkl. moms 65,50 DKK

   

Det kan dog være noget af en jungle af finde den rigtige skabsafbryder; særligt med tanke på, at det sikkert ikke er hver dag, at du er på udkig efter sådan en. For hvad skal man være opmærksom på, og hvad adskiller de forskellige modeller fra hinanden? Hos WATTOO.DK vil vi dog altid gøre vores bedste til, at vores kunder kommer trygt videre – hvorfor du i det følgende kan læse mere indgående omkring skabsafbrydere. Her kan du blive endnu klogere på hvad skabsafbrydere kan bruges til, og hvordan du vælger den helt rigtige.

Vælg den rigtige skabsafbryder

En skabsafbryder har den funktion, at den automatisk tænder og slukker for den indbyggede belysning i dine skabe, når lågerne åbnes eller lukkes. Det er en rigtigt praktisk løsning i forhold til din indbyggede belysning, der ovenikøbet kan være meget energivenlig – i og med at belysningen er slukket, når der ikke er brug for den. En ting at være opmærksom på er dog, at skabsafbrydere typisk kun anbefales til svagstrømssignaler eller styring af svagstrømsrelæer.

Det første du skal kigge efter, når du leder efter en ny skabsafbryder, er således også, hvor mange ampere den maksimale belastning må være på. Det har nemlig indflydelse på hvilken belysning der kan styres af skabsafbryderen – og er dermed ret styrende for, hvorvidt det er den rigtige model du har udvalgt eller ej. Endvidere er det typisk gældende for den maksimale belastning af skabsafbryderen, at belastningen ikke ændrer sig uanset om der er tilsluttet svagstrøm eller 230 volt.

Dernæst er det altid en god ide at gøre sig klart hvilken farve der ønskes. Selvom skabsafbryderen ikke er synlig det meste af tiden, så kan det godt svare sig at vælge en farve, der passer til den indvendige del af skabet. Hos WATTOO.DK finder du typisk et bredt udvalg af skabsafbrydere i flere forskellige farver – så du nemt kan tilpasse din afbryder til skabet.

Slutteligt så er det værd at nævne, at de skabsafbrydere du finder her på siden typisk egner sig rigtigt godt til at snakke sammen med det populære IHC Control fra Lauritz Knudsen. Med IHC Control kan du nemt og elegant styre forskellige installationer i din bolig; som eksempelvis røgalarmer, belysning og meget andet. Du finder naturligvis også et stort og moderne udvalg af alt hvad du skal bruge fra IHC Control, når du handler dine skabsafbrydere hos os.

Hos WATTOO.DK søger vi hele tiden at gøre vores bedste til, at du altid finder dett bedste og mest moderne udvalg af el artikler, når du handler her på siden. Vi vil nemlig fortsat være din foretrukne forhandler af el artikler og belysning.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Diverse

Skriv til os