Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Sikkerhedsudstyr

Det rigtige sikkerhedsudstyr har stor betydning for byggepladsen eller håndværkerarbejdet i hjemmet, for det er din garanti for, at du altid er bedst muligt beskyttet – og ikke mindst bedst muligt sikret, hvis uheldet skulle være ude. Hos WATTOO.DK har vi altid et stort udvalg af forskelligt sikkerhedsudstyr til dig, der ikke går på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Vi forhandler nemlig produkter fra de bedste og mest anerkendte producenter.

Men selvom vi har gjort det nemt for dig at finde netop kategori du leder efter, så kan det være noget af en jungle at finde det helt rigtige sikkerhedsudstyr. For hvordan vælger man det rigtige høreværn – og hvad er faldsikring overhovedet for noget? Alt dette og mere til kan du får svar på i følgende afsnit.

Gode råd til køb af sikkerhedsudstyr

Selvom du måske ikke tænker så meget over det til hverdag, når du går rundt på byggepladsen – så spiller det rigtige sikkerhedsudstyr en stor rolle i arbejdet. For ikke nok med at det kan beskytte dig mod eksempelvis øjen- eller høreskader, så er det også noget, som du skal have på i lange perioder ad gangen. Det er ligeledes derfor, at du med fordel kan investere i sikkerhedsudstyr fra de bedste producenter, da det er din garanti for holdbarhed og god pasform. Hos WATTOO.DK finder du kun sikkerhedsudstyr fra de mest anerkendte producenter som Antec og Peltor, da vi godt ved, at godt arbejde forudsætter godt udstyr.

De fleste der arbejder et sted, hvor de udsættes for meget larm, har et særligt forhold til deres høreværn. Enten er de meget glade for det, eller også opfattes det som noget generende og ubehageligt. Ikke desto mindre er det en nødvendig ting på byggepladsen, og derfor kan du med fordel også investere i høreværn, der har en god pasform – og som ikke bliver ubehagelige at have på i lænden. Her på siden finder du et stort udvalg af både høreværn og ørepropper, der kan redde dig fra høreskader i forbindelse med dit arbejde.

Dit høreværn skal opfylde gældende standarder, og det skal være CE-godkendt – hvilket du er sikret, når du handler med os. Derudover kan der efterhånden findes mange forskellige funktioner ved dit høreværn; eksempelvis muligheden for at tilslutte Bluetooth, mp3 afspiller og meget mere. Når du skal vurdere forskellige høreværn mod hinanden, så kig altid efter høreværnets HML-værdi, der fortæller dig om dæmpningen af henholdsvis højfrekvente, mellemfrekvente og lavfrekvente lyde – og ikke mindst høreværnets SNR-værdi, der fortæller om høreværnets generelle dæmpning af alle tre frekvensområder.

Men vi forhandler også en lang række andre sikkerhedsudstyr, der gør håndværksarbejdet mere sikkert. Eksempelvis kan du finde forskellige modeller inden faldsikring, der sikrer dig mod fald fra eksempelvis tagtoppe – og vi har et stort udvalg af hovedværn samt sikkerhedstøj og advarselsveste.

Det helt rigtige sikkerhedsudstyr kan gøre en kæmpe forskel hvis uheldet er ude, og derfor bør du altid tjekke op på om dit sikkerhedsudstyr overhælder gældende regler og standarder. Når du handler med os kan du altid være sikker på, at dit udstyr lever op til de strengeste krav – og at kvaliteten er i top.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Tøj & sikkerhed

Fremragende

Baseret på 3129 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

13.12

Stort udvalg og gode priser.

Stort udvalg og gode priser.

Kent

13.12

Alt klappede på kort tid

Alt klappede på kort tid

Gunnar Jepsen

13.12

hurtig og smertefri handel og levering

hurtig og smertefri handel og levering, de kan anbefales

Tommy Friis Jensen

13.12

Fantastisk informationsniveau i forløb

Varen perfekt og helt fantastisk information i hele ekspeditionsforløbet

Jesper

13.12

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds - ikke noget at klage over

ARNE JESPERSEN