Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Affaldskværn

Hvis du gerne vil gøre rengøringen, madlavning og oprydningen i køkkenet nemmere, så er en affaldskværn måske lige sagen. Her på siden har vi samlet vores brede udvalg af billige affaldskværne, der er nemme at installere og anvende. Er du på jagt efter en affaldskværn til din køkkenvask, er du således kommet til den helt rigtige side. Se blandt andet de kvalitetssikrede modeller fra Intra Juvel.

   

  1. inkl. moms 4.914,00 DKK
  2. inkl. moms 2.546,00 DKK
  3. inkl. moms 6.140,00 DKK
  4. inkl. moms 4.175,00 DKK

   

En affaldskværn monteres typisk under din køkkenvask, og gør det væsentligt nemmere at rydde op samt rengøre efter madlavningen. En affaldskværn er beregnet til at findele dit madaffald, og bidrager således til at du smider mindre mad og organisk materiale i skraldespanden efter din madlavning – hvilket resulterer i færre lugtgener, og mindre madaffald i skraldespanden, der kan tiltrække myrer og fluer. Efter affaldskværnen har taget sig af dit madaffald, føres affaldet gennem kloaksystemet til et rensningsanlæg, hvor det blandt andet bruges til produktion af gødning og biogas. Det kræver dog en tilladelse af opsætte en billig affaldskværn i dit køkken, da det ikke er alle kloaksystemer der er store nok til at kunne klare transporten af det organiske madaffald. Hav således altid dette in mente, inden du anskaffer dig en ny og moderne kværn til madaffald.

Køb en billig affaldskværn på nettet

En billig affaldskværn kan uden tvivl være en rigtigt god anskaffelse i køkkenet – og særligt til børnefamilien, der ofte tilbereder større mængder mad; og således også skaffer sig af med større mængder organisk affald. Her på siden er vi eksperter i VVS på nettet, og vi har naturligvis også et kvalitetssikret udvalg af affaldskværne. Fælles for alle produkter i vores udvalg er, at de er nemme at installere og anvende, således at du hurtigt kommer godt i gang med din billige affaldskværn.

Der er i Danmark forskellige regler i forhold til at installere en affaldskværn i køkkenet, og proceduren afhænger således af hvor i landet du bor. I visse byer er det nok at indsende en e-mail med oplysninger om din adresse, hvor det i andre byer forholder sig anderledes. Hvordan du anskaffer dig en tilladelse til affaldskværn kan du læse meget mere om på din kommunes hjemmeside.

Se alle produkter i kategorien VVS - Vaske

Skriv til os