Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Foto Gong Classic – PIR sensor

Passiv infrarød bevægelsessensor til Foto Gong Classic dørmeldersystemet fra Servodan. Den monteres over døren. En ekstra sensor bruges f.eks. når du ønsker at overvåge både fordør og bagdøren.

Varenummer:3485810090
inkl. moms 785,00 DKK

Beskrivelse

Foto Gong fra Servodan:

Foto Gong er det klassiske og velkendte dørmeldersystem fra Servodan, som efterhånden har mere end 40 år på bagen. Det er løbende blevet opdateret, så det altid har fuldt med tiden hvad angår funktioner og anvendelsesmuligheder. Foto Gong serien bruges hovedsageligt, til at holde styr på hvornår kunder kommer og går, og informere personalet med en klar og tydelig ringeklokke lyd. Foto Gong kan finde anvendelse mange forskellige steder som f.eks. butikker, forretninger, kontorejendomme og værksteder.

Den nyeste udgave af Foto Gong er fra 2013 og findes i to versioner: Classic, som er den klassiske fortrådede udgave af Foto Gong, eller Trådløs som er, som navnet siger, den moderne trådløse udgave.

Foto Gong Classic:

Den klassiske fortrådede Foto Gong er det rigtige valg, når der er mulighed for at få trukket kabler mellem central, sensorer og evt. ekstra lydgivere. Resultatet bliver en meget driftsikker løsning, hvor signalerne kommer igennem, lige meget hvad bygningen er lavet af.

Fordele:

  • Fortrådet system der er driftsikkert og ikke kan forstyrres af andre signaler.

  • To forskellige typer af sensorer samt mulighed for ringetryk.

  • Flere PIR og IR sensorer kan tilsluttes på samme tid (se vejledning for maks. antal).

  • Fordør og bagdør kan have hver sin lyd.

  • 4 forskellige lyde af vælge imellem - Volumen kan justeres.

  • Centralen kan udvides med en ekstra lydgiver. Man kan f.eks. have centralen i butikken og lydgiveren i baglokalet.

  • Centralen har impulsudgang. Tilslut f.eks. til en tæller eller til lysstyringen i butikken.

Centralen:

Den fortrådede central har en indbygget lydgiver samt mulighed for at tilslutte en ekstra lydgiver. Det gør det muligt at kunne høre ringeklokke lydene i flere forskellige lokaler på samme tid.

PIR og IR sensoren:

PIR sensoren (passive infrarød bevægelsessensor) er velegnet til døre, hvor folk ikke opholder sig i dens synsfelt, efter de er kommet ind i f.eks. butikken. Den er også velegnet til situationer, hvor man kun har mulighed for at montere en sensor over døren. Den reagere på hurtige temperaturskift i dens synsfelt, som f.eks. når en person går ind foran den. Vær opmærksom på at den reagere på alle hurtige temperaturskift, lige meget om det er fra et menneske eller ej.

IR sensoren (infrarød strålesensor) er velegnet til døre, hvor der er risiko for at folk ofte opholder sig tæt ved den. F.eks. pga. udstillinger af varer tæt ved døren. Sensoren monteres på den ene side af døren, og der monteres en reflektor på den anden side overfor den. IR sensoren vil lave en infrarød stråle mellem den og reflektoren. Når denne stråle bliver brudt af f.eks. en person der går igennem den, vil ringeklokken lyde. Denne sensor type er immun overfor f.eks. hurtige temperaturskift eller vindstød, og reagere kun på at dens stråle bliver brudt.

Hvis der monteres en sensor ved både fordøren og bagdøren, kan centralen indstilles til at have hver sin lyd for de to døre. Det gør det nemt at høre om det f.eks. er en kunden der er gået igennem fordøren eller måske fragtmaden der er kommet ind af bagdøren.

Komplet dørmelder-pakke:

Den komplette pakke findes i to udgaver, som er enten med PIR sensor eller med IR sensor. Den består af: 1 stk. PIR sensor (44-041) eller IR sensor (44-072), 1 stk. Central med lydgiver (23-410) og 1 stk. Strømforsyning til central (23-041).

Hvad skal jeg bruge:

Vi anbefaler at købe den komplette dørmelder-pakke som dit udgangspunkt. Læs beskrivelserne af PIR og IR sensor ovenfor, for at bestemme hvilken type sensor du skal bruge. Hvis du er i tvivl, så vil PIR sensoren ofte dække de fleste behov. Med den komplette pakke har du alt, hvad du skal bruge for at overvåge en enkelt dør. Kabler og ledninger købes separat. Hvis du også ønsker at overvåge f.eks.bagdøren, købes en ekstra PIR-sensor eller IR sensor. Hvis du ønsker at kunne høre ringeklokke lyden i flere rum, købes der en ekstra lydgiver der tilsluttes til den oprindelige central.

Vigtig general information:

Rækkevidde for det trådløse system er ca. 200 meter i fri luft. Mursten, beton, jern osv. kan skærme signalet, så rækkevidden bliver mindre.

Hvis der benyttes batterier i stedet adapter til PIR sensoren, skal man være opmærksom på at rækkevidden kan formindskes lidt. Derfor anbefales det at benytte 230V adaptere, så vidt det er muligt. Hvis der benyttes batterier skal man selv huske at de skal skiftes en gang imellem.

Dette er den nyeste udgave af Foto Gong serien fra Servodan. Serien er blevet opdateret med nye produkter i 2013. Trådløse Foto Gong dele fra før 2013 kan IKKE anvendes med dele fra 2013 og frem.

Specifikationer

Brand Niko-Servodan
EAN 5703102207081
Forsyningsspænding Foto Gong Classic central leverer forsyningen
IP-klasse (kapslingsklasse) IP20
Luftfugtighed 20-65% RF
Omgivelsestemperatur 0° til 45°C
Sensor type PIR sensor
Type Fortrådet
Typenummer 44-041
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os