Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Clips

Gode og billige ledningsclips er en forudsætning for at kunne fiksere dine ledninger på en holdbar og nydelig måde. Med ledningsclips kan du nemt og elegant få dine ledninger i den ønskede retning uden at gå på kompromis med udseende.

Her på siden har vi gode clips til brug i diverse materialer såsom træ og spånplader, og vi har altid skarpe priser og hurtigere leveringstider.

   

 1. inkl. moms 59,50 DKK
 2. inkl. moms 62,00 DKK
 3. Clips oval - 100 stk

  Ledningsclips for anvendelse i træ og spånplader.

  inkl. moms fra 0,00 DKK
 4. Clips rund hvid - 100 stk

  Ledningsclips for anvendelse i træ og spånplader.

  inkl. moms fra 0,00 DKK
 5. Clips rund grå - 100 stk

  Ledningsclips for anvendelse i træ og spånplader.

  inkl. moms fra 0,00 DKK

   

Gode priser på clips i stærk kvalitet

Hvad end du er i gang med at flytte eller færdiggøre større installationer, så kan du hurtigt få brug for ikke stort antal ledningsclips, til at fastgøre alle dine ledninger på en ordentlig måde.

Netop fordi du typisk skal bruge et stort antal clips, så skal prisen naturligvis også være til at arbejde med. Derfor får du her på WATTOO.DK altid ledningsclips til virkelig fordelagtige priser, hvor du nemt kan købe store mængder hjem uden at skulle betale en krone for meget.

Ledningsclips er et af de mest anvendte typer installationsmateriel og særligt når vi taler specifikt om befæstelsesmateriel, og derfor har du naturligvis brug for et sted, hvor du får gode priser og en stærk kvalitet. Således kan du billigt og nemt håndtere samtlige af dine nye kabler og ledninger på en god måde, uanset om det er simple forlængerledninger eller noget helt andet. Med gode clips kommer du langt!

Få dine ledninger af vejen med ledningsclips

Hvis du er godt træt af ledninger på tværs af det hele, og hvis du har brug for mere rydelighed, så er clips det helt rette. Med clips får du nemt og hurtigt gemt samtlige af dine ledninger af vejen på en god og holdbar måde, så du ikke står tilbage med det rod, du er vant til nu.

Du kan naturligvis altid vælge blot at gemme dine ledninger bag stole, skabe eller andet – men resultatet vil altid være derefter. Hvis du derimod ønsker en professionel og ordentlig løsning, så er det clips, du skal have fat i. På denne måde kan du nemt og overskueligt hæfte dine ledninger fast til gulvkarmen eller lignende, så det bliver pænt og ensartet.

Ikke mindst vil det give dig langt mere fri plads, hvis du får sat dine ledninger fast med clips; plads du vel og mærke nemt kan bruge på andre ting.

Med en god portion clips er du klar til at opnå dit slutresultat

Du er aldrig færdig med dine installationer, førend det hele ser ordentligt ud. Første skridt er at få det hele til at virke optimalt – men derefter handler det om at skabe et pænt resultat. Du skal trods alt befinde dig midt i det hele, og det vil med garanti give dig mere ro i sjælen, hvis der er rydeligt og pænt.

Når du skal i gang med nye installationer – uanset om det er større eller mindre installationer – så vil du derfor altid sætte pris på at have en god portion gode ledningsclips med i bagagen, så du kan opnå dit endelig resultat med bravur!

Se alle produkter i kategorien Installationsmateriel - Befæstelsesmateriel

Skriv til os