Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Kabelbøjler

Få overblik over de billigste og mest solide kabelbøjler til brug ved befæstelse af kabler og rør her på siden. Vi har udelukkende kabelbøjler fra kompetente producenter, så du er sikret et holdbart resultat.

   

 1. Kabelbøjler af el-galvaniseret stål - Flere varianter

  Anvendes til befæstelse af kabler og rør. Bøjlerne er lavet af elforzinket stål. De bruges hovedsageligt indendørs eller steder hvor de ikke bliver udsat for større mængder vand. Til udendørsbrug eller nær kysten bør der bruges varmegalvaniserede bøjler.

  inkl. moms fra 94,00 DKK
 2. Kabelbøjler af varmegalvaniseret stål

  Anvendes til befæstelse af kabler og rør. Bøjlerne er lavet af varmeforzinket stål. Disse bøjler bruges udendørs eller andre steder hvor der kan være meget fugt. De er også velegnet til brug ved kystnære områder. Til indendørsbrug bør el-galvaniserede bøjler bruges i stedet for.

  inkl. moms fra 136,00 DKK
 3. inkl. moms 84,50 DKK
 4. inkl. moms 94,50 DKK
 5. Kabelbøjle Type B for C-profil varmforzinket stål - Flere varianter

  Vælg kabel-diameter fra Ø8 - Ø64 mm.

  inkl. moms fra 9,60 DKK
 6. Kabelbøjle Type RU for rund/flad/vinkel profil varmforzinket

  Vælg kabel-diameter fra Ø12 - Ø64 mm.

  inkl. moms fra 13,90 DKK
 7. Kabelbøjler af rustfri stål (AISI 316L) - Flere varianter

  Kabelbøjler af rustfrit stål (316L) som kan bruges til at fastgøre f.eks. kabler og rør. Bøjlerne kan bruges både indendørs og udendørs, og især i hårde miljøer da de er meget korrosionsbestandige. Findes med enten 1 eller 2 lapper og har skruehuller for Ø5,5 mm skruer.

  inkl. moms fra 334,00 DKK
 8. inkl. moms 176,00 DKK
 9. inkl. moms 400,00 DKK
 10. inkl. moms 279,00 DKK
 11. inkl. moms 69,00 DKK
 12. inkl. moms 170,00 DKK
 13. inkl. moms 82,50 DKK
 14. inkl. moms 132,00 DKK

   

Vi har markedets mest fordelagtige priser og hurtige leveringstider – så er det bare med at tage et kig og gøre en god handel allerede i dag!

Kabelbøjler hjælper dig med at opnå det endelige resultat

Når du arbejder med rør og kabler og elartikler generelt, så kommer du uden tvivl til at mangle kabelbøjler før eller siden. Det er nemlig ofte kabelbøjninger der gør, at du kan få befæstet dine rør og kabler på en ordentlig måde, så du opnår et godt resultat.

På denne måde opnår du et resultat, hvor din installation ikke alene virker – men også ser rigtig nydelig og pæn ud. Rør, kabler og ledninger, der vælter fra højre til venstre, ser nemlig sjusket og rodet ud – og det er ligeledes den direkte vej til ulykker og dermed uønskede nedbrud.

Med kabelbøjler får du derimod godt styr på det hele, og får det befæstet på en ordentlig måde, så du ikke kommer ud for disse situationer.

Køb altid god kvalitet – det giver det mest holdbare resultat

Et generelt råd, som gør sig gældende ved alt befæstelsesmateriel og installationsmateriel er, altid at købe produkter i ordentlige kvalitet. Ved nogle elartikler virker det måske helt åbenlyst, men desværre er det noget, mange glemmer, når det handler om mere ”simple” ting som kabelbøjler, ledningsclips og lignende.

Jovel – disse produkter er måske ikke lige så vitale, som mere essentielle dele, men problemstillingen er dog stadig den samme. Hvis ikke du køber produkter i ordentlig kvalitet, så ender du med et resultat, der hverken ser ud eller præsterer, som du havde håbet på.

Taler vi om dele som kabelbøjler, så vil en ringe kvalitet betyde en mindre stram og holdbar befæstning, som i værste fald betyder, at du på et senere tidspunkt skal i gang med at befæste og fiksere dine kabler, rør og ledninger igen.

Det er et besvær, du nemt kunne have undgået ved at købe kvalitetsprodukter fra starten. Her på WATTOO.DK imødekommer vi heldigvis denne problemstilling for din skyld ved udelukkende at forhandle kabelbøjler fra gode producenter, så du er garanteret et resultat, der vil holde i mange år frem. Her finder du blandt andet kabelbøjler fra stærke producenter som OBO BETTERMANN og Schneider Electric.

Kabelbøjler skal naturligvis ikke koste dig alverden

Omvendt skal det naturligvis heller ikke koste dig dyrt at få dit endelige resultat på plads med stærke befæstninger. Du har lagt penge for dine kabler, apparater og andet på forhånd, og nu skal du naturligvis ikke til at betale dyrt for kabelbøjler også. Det er du ikke interesseret i – og det forstår vi udmærket godt.

Derfor køber vi altid stort ind på vores lager, så vi har mulighed for at sænke vores priser på alle elartikler, så vi gang på gang kan overraske dig med markedets laveste priser!

Se alle produkter i kategorien Installationsmateriel - Befæstelsesmateriel

Skriv til os