Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Landmålerstokke

Skal du måle op og markere større eller mindre områder, er det typisk nødvendigt med en eller flere landmålerstokke. Er du på udkig efter en billig landmålerstok i god kvalitet, kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig hurtigt videre. Vi forhandler nemlig altid et bredt og billigt udvalg fra de bedste producenter på markedet. Her på siden har vi samlet alle vores landmålerstokke, så du hurtigt kan finde netop den du leder efter. Se blandt andet de mange professionelle modeller fra anerkendte Finodan.

   

 • Landmålerstok i træ - 1,6 meter

  Landmålerstok i træ - 1,6 meter

  Varenr: 881013500

  inkl. moms 29,50 DKK
 • Landmålerstok i alu - 1,6 meter

  Landmålerstok i alu - 1,6 meter

  Varenr: 881013520

  inkl. moms 48,00 DKK
 • Landmålerstok i træ - 1,8 meter

  Landmålerstok i træ - 1,8 meter

  Varenr: 881013540

  inkl. moms 35,00 DKK
 • Landmålerstok træ 1,8 m

  Landmålerstok træ 1,8 m

  Varenr: 566103180

  inkl. moms 40,00 DKK
 • Landmålerstok

  Landmålerstok

  Varenr: 566103160

  inkl. moms 32,00 DKK

   

Det kan godt kræve en del forskellige ting at afmærke eller opmåle større områder; eksempelvis en masse forskelligt materiale til afspærring samt solide skilte. I den forbindelse har vi da også altid et stort udvalg af førnævnte her på siden, der gør opgaven endnu nemmere. Og det indebærer selvsagt også mange forskellige landmålerstokke i god kvalitet. Hos WATTOO.DK er høj kvalitet nemlig en hovedprioritet, der er kendetegnende for alt her på siden. Vi forhandler derfor også kun de bedste producenter af landmålerstokke, da vi tror på, at det er den bedste garanti for et godt produkt. Du kan således altid regne med, at den billige landmålerstok du finder her på siden holder til dét den skal.

Køb den perfekte landmålerstok online og få hurtig levering

For de fleste af os er lange leveringstider en stor gene, for man vil naturligvis gerne have sine nye landmålerstokke hurtigst muligt. Det er endvidere derfor, at vi altid giver dig hurtig levering på alle lagervarer til en fast, lav pris. Det betyder med andre ord, at du allerede 1-2 hverdage efter bestilling kan tage dine landmålerstokke i brug, og dermed komme hurtigt videre med netop din opgave. Og for at det ikke skulle være nok, så presser vi altid priserne mest muligt i bund – så du kan spare endnu mere.

Som du måske allerede ved, så findes der flere forskellige typer landmålerstokke – og hvilken der passer bedst til din opgave, er naturligvis op til dig. Under alle omstændigheder finder du både landmålerstokke i træ og aluminium her på siden, så din målerstok kan tilpasses netop din opgave. Endvidere forhandler vi også billige landmålerstokke i forskellige længder – eksempelvis stokke med længder på 1,6 eller 1,8 meter. Typisk vil det være sådan, at landmålerstokke i aluminium koster lidt mere end landmålerstokke i træ, da de som udgangspunkt også holder en smule bedre. Dermed ikke sagt at landmålerstokke i aluminium altid er det bedste valg; for det er det naturligvis ikke. Det er derfor en god ide, at du gør dig nogle overvejelser over, hvilken type der er den rigtige for dig.

Her på siden har vi hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af værktøj samt afspærring og skilte på nettet – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Har du brug for hjælp i forbindelse med dit køb af billige landmålerstokke, levering eller andet, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig godt videre på mail eller telefon. Her skal det være nemt at komme hjem med en billig landmålerstok.

Se alle produkter i kategorien Entreprenør udstyr - Afspærring & Skilte

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os