Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Henvisningsskilte

Det er i mange tilfælde lovpligtigt at have de påkrævede henvisningsskilte hængende på arbejdspladsen, og det kan blive både dyrt og farligt ikke at have det. Hos WATTOO.DK finder du derfor også altid et bredt udvalg af henvisningsskilte i god kvalitet. Her på siden finder du blandt andet henvisningsskilte til både hovedværn, høreværn og meget andet. Skal arbejdspladsen sikres og leve op til de påkrævede regler, så kan vi hjælpe dig sikkert videre.

   

   

Hvis du arbejder på en byggeplads eller værksted, så er du sikkert allerede bekendt med flere af de forskellige henvisningsskilte skilte, der findes. Det er nemlig ofte lovpligtigt – særligt når der arbejdes under farlige forhold. Det er ligeledes derfor, at vi hos WATTOO.DK altid tilbyder et varieret udvalg af billige henvisningsskilte, der kan bruges på arbejdspladsen. Vi forhandler blandt andet professionelle henvisningsskilte, der påbyder høreværn og hovedværn. Skal du således leve op til de lovpligtige regler på arbejdspladsen om henvisningsskilte, så kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt videre. Når du handler med os, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, da vi har valgt kun at forhandle de bedste producenter på markedet. Vi er din faste partner online, når der skal investeres i afspærring og skilte.

Stort og billigt udvalg af lovpligtige henvisningsskilte

Det skal være nemt at sikre virksomheden på en effektiv måde – det synes vi i hvert fald her på siden. Men udover det brede udvalg, så skal priserne naturligvis også være presset i bund. Og det sætter vi en stor ære i hos WATTOO.DK, da vi ikke tror på, at høj kvalitet behøver koste en formue. Vi gør derfor vores bedste til, at du altid kan finde de helt rigtige henvisningsskilte til yderst konkurrencedygtige priser her på siden. Og hvis du tror, at du skal forvente lange leveringstider, så kan du godt tro om igen. For her på siden tilbyder vi altid få hverdages levering på alle lagervarer.

Kategorien henvisningsskilte dækker i sagens natur over flere forskellige skilte, der dog alle har det til fælles, at de typisk er lovpligtige på byggepladsen eller i værkstedet. Derfor kan det dog alligevel være dig en hjælp, kort at opridse hvilke typer skilte du kan finde her på siden. Størstedelen af vores henvisningsskilte er påbudsskilte, der gør opmærksom på, at der eksempelvis skal bæres øjenværn. Men der er naturligvis også andre typer henvisningsskilte, som eksempelvis skilte der gør opmærksom på øjenskyl og pulverslukkere. Hos WATTOO.DK finder du med andre ord alt hvad du skal bruge, når arbejdspladsen skal gøres sikker.

Vi vil være blandt danskernes foretrukne forhandlere af værktøj og byggemateriale på nettet, hvorfor vi gør vores ypperste til, at du altid kan finde et varieret og billigt udvalg her. Har du spørgsmål angående vores billige henvisningsskilte, så kan du altid kontakte vores kundeservice, der kan være dig behjælpelig via telefon eller mail. Her på siden skal det være så nemt som muligt, at komme hjem med det helt rigtige produkt – og naturligvis til den helt rigtige pris.

Se alle produkter i kategorien Entreprenør udstyr - Afspærring & Skilte

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os