Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Grohe Blue Home Duo køkkenarmatur med brus, C-tud, startsæt

GROHE Blue® Home Duo startsæt: etgrebs-køkkenbatteri til filtreret, afkølet og kulsyretilsat vand. Indeholder køleenhed, filter og CO2-flaske til tilsætning af kulsyre. Høj C-tud.

inkl. moms fra 13.119,00 DKK

Beskrivelse

At købe vand på flaske kan være tidskrævende og besværligt. Gå i stedet efter den miljøvenlige og praktiske mulighed for at have din egen forsyning af filtreret bordvand direkte fra hanen med GROHE Blue® Home Duo. Kombineret med alle de sædvanlige fordele ved et klassisk GROHE køkkenarmatur giver dette armatur desuden mulighed for at nyde den dejlige smag af det reneste kvalitetsvand med eller uden brus direkte fra hanen, fordi du dermed får dit eget filtersystem derhjemme.

Det prisattraktive GROHE Blue® Home Duo startsæt har alt, hvad du skal bruge for at nyde filtreret, afkølet eller kulsyretilsat vand derhjemme – du kan endda indstille kulsyremængden til meget brus eller lidt brus.

Sættet kombinerer GROHE Blue etgrebsbatteriet med en lavenergi-hjemmekøleenhed (0,5 kw/t), der indeholder filter og CO2-flaske til tilsætning af kulsyre. Køleenheden passer i alle skabe med en bredde på over 30 cm og passer dermed perfekt i ethvert køkken – og både filteret og CO2-flasken, der vejer 425 g, er nemme at fjerne og udskifte.

Den tidløse C-formede tud og slanke armaturkrop skjuler adskilte indvendige vandveje til filtreret og ikke-filtreret vand. Ved at dreje på grebet får du almindeligt standardvand til opvasken, men for at aktivere filter-, afkølings- eller brusfunktionen skal du blot trykke på den oplyste LED-trykknap. Det er lige så nemt at bruge som din smartphone, og LED-displayet giver også besked, når patronen skal skiftes.

Ud over GROHEs karakteristiske elegante linjer, som gør, at dette monoblok-køkkenarmatur vil klæde alle køkkentyper, har det også en langtidsholdbar mat SuperSteel belægning og den integrerede holdbare SilkMove® mekanisme, der sikrer ubesværet betjening. Og fordi der ikke er behov for ekstern rørføring, og alt i sættet er klar til brug, kan installationen udføres på kun 30 minutter uden professionel assistance!

Består af følgende:

GROHE Blue Home etgrebs køkkenarmatur med filterfunktion

Ethulsmontage

C-tud

Trykknapper for 3 forskellige typer af filtreret og afkølet vand til bordet

Stille, medium, brusende

GROHE SilkMove 28 mm keramisk patron

Med svingtud

Svingfelt 150°

Seperate indvendige vandveje til filtreret vand

Fleksible tilslutningsslanger 3/8"

GROHE Blue Home køler

Leverer 3 liter afkølet vand pr time

180 Watt køleenhed, 230 V, 50 Hz

Beskyttelsestype IP 21

CE-godkendt

Kan ændres til GROHE Blue filter størrelse S, GROHE Blue aktivt kul filter og GROHE Blue magnesium + filter

GROHE Blue filter størrelse S, filter hoved med fleksibel justering af vandets hårdhed

GROHE Blue 425 g CO2 flaske

Specifikationer

1-hul 1-hul
Betjening 1-greb
Brand Grohe

Varianter

Grohe Blue Home Duo køkkenarmatur med brus, C-tud, rustfri stål, startsæt (udgået) Grohe Blue Home Duo køkkenarmatur med brus, C-tud, rustfri stål, startsæt (udgået)
Varenummer: 705503816
inkl. moms 13.119,00 DKK
inkl. moms 13.119,00 DKK
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os