Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Møbler & inventar

De rigtige møbler til badeværelset er med til at skabe et behageligt og flot rum, som du glæder dig over at bruge hver dag. Her på siden kan du finde vores store udvalg af moderne møbler og inventar til badeværelset, der fuldender rummet med flot og praktisk design. Hos WATTOO.DK går vi op kvalitet, hvorfor du kun finder VVS artikler fra de bedste og mest kendte producenter, når du handler med os.

Men selvom vi har gjort det nemt for dig at finde netop det baderumsmøbel eller den håndklædetørrer du har brug for – så er udvalget efterhånden så stort, at det kan være svært at spore sig ind på, hvad det er man gerne vil have. I det følgende kan du derfor finde nogle generelle råd til køb af møbler og inventar til badeværelset.

Gode råd til køb af møbler og inventar

Det er måske ikke det første man tænker på, når badeværelset skal renoveres – men baderumsmøblerne og inventaret har lige så stor betydning for badeværelset, som eksempelvis håndvasken, håndvaskarmaturet og toilettet. Ikke nok med at møbler og inventar til badeværelset har en praktisk funktion, så er det også med til at fuldende rummet.

En af første overvejelser du bør gøre dig, når du eksempelvis er på udkig efter sæbedispensere, spejle eller hylder til badeværelset – er hvordan de kan indgå i den stil, som du har lagt. Det giver nemlig oftest det bedste resultat, såfremt du holder dig til en særlig stil og bestemte materialer. Hvis du blander for mange farver og materialer i badeværelset, så bliver det hurtigt forvirrende og rodet.

De fleste producenter af VVS artikler har heldigvis gjort det nemt for dig, for de udkommer jævnligt med hele designserier – der blandt andet inkluderer sådan noget som baderumsmøbler, håndvaskarmaturer, brusehoveder og meget mere. På denne måde kan du nemt få overblik over hvordan dit baderumsinventar kommer til at se ud; og ikke mindst hvilken pris du skal forvente. Ydermere har mange producenter også lavet samlede pakker, hvor du eksempelvis får møbel, håndvask og armatur i én samlet løsning. På denne måde er du sikret VVS artikler, der passer godt sammen – og indgår i samme designserie.

Dernæst så er det også rigtig vigtigt, at du har klare mål på, hvor meget dine baderumsmøbler og dit inventar må fylde. Typisk kan du finde underskabe, hylder og håndklædetørrere i forskellige mål; og her er det altså din plantegning, der bør agere styrepind. I mindre badeværelser kan det eksempelvis være gavnligt helt at undlade baderumsmøblet – og blot installere en væghængt håndvask.

Slutteligt så anbefaler vi altid hos WATTOO.DK, at du holder dig til de kendte producenter af VVS artikler. Det er ikke blot din garanti for et flot og gennemtænkt design – det sikrer dig også, at du køber møbler og inventar i den bedste kvalitet. Endvidere kan du også oftest opleve den praktiske forskel, at de kendte producenter har gjort det meget nemmere at opsætte og montere dine baderumsmøbler eller badeværelsesinventar. Vi forhandler blandt andet VVS artikler fra producenter som Gustavsberg, Ifö og Laufen.

Se alle produkter i kategorien VVS

Fremragende

Baseret på 3423 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

17.02

Klart anbefalelsesværdig...

Klart anbefalelsesværdig webshop. Intuitiv og fin hjemmeside med prisstærke varer, samt hurtig lev...

Jesper N.

16.02

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.

E. Berneke

16.02

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Kurt

15.02

Pænt pakket ind og smertefrit leverance.

Pænt pakket ind og smertefrit. Ikke den store sag, men ingen problemer. Spændende nu hvordan till...

Cams

15.02

Super!!!

Super!!!! I er super godt!!!

Kristina