Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Afbrydere og tryk

De fleste kender til forskellige typer afbrydere og trykknapper, da de bruges flittigt i både private boliger og virksomheder. Er du på jagt efter nye afbrydere eller trykknapper til netop din el installation, så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores udvalg af forskellige afbrydere og trykknapper til installation. Hos WATTOO.DK finder du kun produkter fra kvalitetsbevidste producenter, hvilket er din garanti for et godt produkt.

   

 1. Columbus Time Touch - 2019 logtimer, hvid

  Erstatter/kombineres med det klassiske Columbustryk som findes i mange ældre opgange i Danmark. Anvendes som en trappe- eller opgangslysstyring, som selv slukker for lyset igen når der er gået en vis tid.

  Varenr: 1323166170

  inkl. moms 234,00 DKK
 2. Columbustryk 290G – Tidstryk (maks. 8 min.) - Hvid

  Det klassiske Columbustryk som findes i mange ældre opgange i Danmark. Anvendes som en trappe- eller opgangslysstyring, som selv slukker for lyset igen når der er gået en vis tid. Denne tid styres af en pneumatisk ventil som kan indstilles via an skrue på bagsiden af trykket.

  Varenr: 1323130300

  inkl. moms 246,00 DKK
 3. Columbustryk 290G – Underlag - Hvid

  Udvendigt underlag til det klassiske Columbustryk.

  Varenr: 1323166167

  inkl. moms 33,00 DKK
 4. Udendørs Columbus Time Touch - 2019 logtimer - Grå (IP66)

  Dette udendørstryk erstatter svare til det klassiske Columbustryk som findes i mange ældre opgange i Danmark. Anvendes som en trappe- eller opgangslysstyring, som selv slukker for lyset igen når der er gået en vis tid.

  Varenr: 1323166183

  inkl. moms 530,00 DKK
 5. ALK (Aktiv load kondensator) til Columbus Time Touch

  Tilbehør til Columbus Time Touch. Bruges når der er problemer med ikke dæmpbare LED pære som blinker selvom strømmen er slukket.

  Varenr: 1366990015

  inkl. moms 145,00 DKK

   

Er du dog ikke helt sikker på hvad du skal kigge efter, når du skal have nye afbrydere til din el installationer, så forstår vi dig godt. Udvalget er nemlig stort, og det kan være svært at skelne den ene model fra den anden. Vi vil dog gøre vores bedste til at du kommer sikkert videre, hvorfor vi i det følgende afsnit har skrevet nogle gode råd til køb af afbrydere og trykknapper.

Vælg den perfekte afbryder eller trykknap

Afbrydere og trykknapper kan bruges til mange forskellige ting, men helt basalt bruges de til at styre strømmen i dine el installationer. Eksempler på det kan være, at tænde eller slukke belysningen i rummet – eller til eksempelvis at kontrollere ventilatorerne i virksomheden. Endvidere kan du finde moderne afbrydere og trykknapper med mere avancerede funktioner, som eksempelvis automatiseret tænd-sluk eller tidsbestemt afbrydning.

Det første du skal gøre dig af tanker, når du kigger efter nye afbrydere eller trykknapper, er naturligvis hvor de skal bruges. De helt klassiske afbrydere du finder her på siden kaldes for columbustryk, og det er de trykknapper du finder i diverse opgange og virksomheder, hvor lyset skal slukkes efter en tidsbestemt periode. Helt konkret tænder columbustrykknapper for lyset i din trappeopgang eller virksomhed, og efter et fastsat antal sekunder eller minutter, så slukker lyset igen.

Disse trykknapper er naturligvis særligt anvendelige i situationer, hvor du ikke har behov for kontinuerlig belysning – og hvor brugeren selv kan styre belysningen. Endvidere er det en meget energivenlig løsning, da columbustrykknappen sørger for, at der ikke bruges mere end strøm en højest nødvendigt, til at belyse trappeopgangen, lokalet eller indgangen.

Alle de afbrydere og trykknapper du finder her på siden, kan indstilles manuelt – og du vælger helt selv, hvor lang tid du vil åbne for strømmen igennem din afbryder. Det er dog væsentligt at du gør dig nogle tanker omkring dine behov for belysning, da de forskellige afbrydere tillader forskellige tidsintervaller. Har du brug for belysning i længere perioder ad gangen, kan du finde columbustrykknapper, der først slukker for strømmen efter 20 minutter. Endvidere kommer alle vores afbrydere og trykknapper med LED-indikatorer, der fortæller om der er tændt for strømmen eller ej.

Hos WATTOO.DK finder du kun el artikler fra de bedste producenter på markedet. Er du på udkig efter nye trykknapper, vil du særligt finde produkter fra ACelSHOP, der leverer produkter i meget høj kvalitet. Det er din garanti for et holdbart produkt, der lever op til dine høje krav om sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores udvalg af el artikler, ligesom vi ved, at du ikke går på kompromis med dine installationer.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Installationsmateriel

Skriv til os