Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul

Til maks. 16A og 250Vac / 50Hz. Denne korrespondance afbryder med et omskifter kontaktsæt, er ikke forsynet med en vippe tangent. I stedet kan den kun betjenes vha. en nøgle (bestilles seperat). Dette er praktisk da det beskytter mod utilsigtet afbrydelse eller aktivering. Den kan også fint bruges som en 1-polet afbryder. Den er også forsynet med en sløjfeklemme.

inkl. moms fra 94,95 DKK

Beskrivelse

Afbryderen er en korrespondance afbryder, hvilket betyder at den har et omskifter kontaktsæt. Kontaktsættet har 3 klemmer, fælles klemmen samt NC (normalt sluttet) og NO (normalt åben) klemmerne. Når afbryderen vippes med den specielle nøgle (eller en lille ligekærvet skruetrækker) skifter den til at have forbindelse mellem fælles klemmen og NO klemmen. Når der vippes igen skifter den tilbage til at have forbindelsen mellem fælles klemme og NC klemmen osv. Afbryderen kan også fint bruges som en 1-polet afbryder.

Derudover er den forsynet med ekstra sløjfeklemme, som ikke er elektrisk forbundet med kontaktsættets klemmer.

Afbryderen kan ændres til en trykkontakt ved at montere en fjeder under tangenten (se under tilbehør). En trykkontakt skifter tilbage til sin oprindelige stilling når brugeren slipper den. Bruges f.eks. i forbindelse med kiprelæer.

Montering:

Afbryderen er beregnet til at skulle monteres i en planforsænket dåse for indmuring, forfradåse til lette vægge, dåse for blankmur eller på panelunderlag samt underlag. Indsatsen skal klikkes i en ramme inden montering med mindre at underlaget har integreret ramme.

De nye 16A afbrydere kan ikke monteres i de gamle SV dåser til meget tynde skillevægge. Derudover kan der også være problemer med montering i nogle af de ældre indmuringsdåser, med mange år på bagen, som stadig er i brug i nogle huse. F.eks. dem af træ vil kræve lidt tilpasning for at afbryderen kan være der. I andre tilfælde må dåserne skiftes.

Hvis der er plads problemer i gamle dåser, kan der stadig købes nogle enkelte 13A afbrydere som reservedele.

Mere information:

Du kan se en dybdegående video fra LK, som gennemgår de nye 16A afbrydere og de ændringer der er sket. Find den her.

Specifikationer

Brand Lauritz Knudsen
Bredde 47,1 mm (bredden på indsatsen bag afdækningen)
Dybde (ind i dåse eller underlag) 19 mm (inklusiv kløer før fastskruning)
Halogenfri Ja
Halogenfri (yderligere information) PVC fri, Halogenfri, Overholder RoHS direktivet
Højde 44,5 mm (indsats uden afdækning)
IP-klasse (kapslingsklasse) IP20
Kontaktsæt 1 x omskifter kontaktsæt med 3 klemmer. (NC = normalt sluttet, NO = normalt åben og C = fælles klemme)
Modul betegnelse 1 modul
Modul bredde 1 modul
Modul højde 1 modul
Montering & tilbehør Leveres med 2 stk. formonterede gribe kløer som bruges ved montage i underlag, panelunderlag og forfradåser. Kløerne kan fjernes og erstattes med afbryderskruer når indsatsen monteres i f.eks. indmuringsdåser osv.
Mærkespænding 250Vac / 50Hz
Mærkestrøm 16A
Tilslutningsklemmer 4 stk. dobbelte skrueløse klemmer for 1,5 til 2,5 mm² stiv, flertrådet eller mangetrådet leder. Kun én leder pr. hul.
Version 16A
Yderligere elektrisk information Sløjfeklemmen udgør en af de fire dobbelte skrueløse klemmer. Klemmen kan f.eks. bruges til at videresløjfe nul ledningen.

Varianter

LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, hvid LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, hvid
Varenummer: 1017054705
inkl. moms 115,95 DKK
inkl. moms 115,95 DKK
LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, lysegrå LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, lysegrå
Varenummer: 1017054718
inkl. moms 116,95 DKK
inkl. moms 116,95 DKK
LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, koksgrå LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, koksgrå
Varenummer: 1017054721
inkl. moms 127,95 DKK
inkl. moms 127,95 DKK
LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, uden afdækning/tangent LK FUGA – Korrespondance nøgleafbryder med sløjfeklemme, 1 modul, uden afdækning/tangent
Varenummer: 1017058303
inkl. moms 94,95 DKK
inkl. moms 94,95 DKK
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os