Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK FUGA Dåser

Her finder du alt i FUGA® dåser til indmuring, forfradåser, indstøbningsdåser samt dåser til let skillevæg.

Når der skal monteres FUGA® indsatse (lysdæmpere, stikkontakter afbrydere etc.) skal der benyttes en bagdåse som indsatsene kan fastmonteres i og kablet eller røret kan tilføres. I LK FUGA® serien findes der bagdåser til forskellige typer installation alt efter om det er nybyg, renovering eller montering i en væg hvor der ikke er særlig meget plads.

De mest almindelige bagdåser der benyttes i dag er den grønne indmuringsdåse samt forfradåsen som kan monteres i en gipsplade. Forfradåsen benyttes ofte når et hus skal renoveres og der skal installeres nye stikkontakter og afbrydere.
Indmuringsdåsen benyttes både nybyg og renovering.

Indstøbningsdåserne benyttes i nybyg hvor der støbes beton. Dåserne er stærkere og kan holde til at der bliver støvt beton omkring dem.

Dåserne til let skillevæg benyttes i vægge hvor pladsen er trang.

Her er udvalget af de klassiske blå forfradåser, grønne indmuringsdåser, gule indstøbningsdåser, blankmur dåser samt dåser for tynde skillevægge. Alt til LKs FUGA serie af stikkontakter og afbrydere. Serien af forfra-, indmurings- samt indstøbningsdåserne er blevet erstattet i løbet af 2016 af nye modeller som er lufttætte samt har mange andre forbedringer. Find de nye AIR dåser her.

Den nye serie af LK FUGA dåser fra 2016. Dåserne er vindtætte og har ekstra god plads til ledninger og indsatse. Alle nuværende og gamle FUGA indsatse kan bruges dåserne men dog er der forskel på hvilke rammer der kan anvendes på dem.

På indmurings-, indstøbnings- samt Slim forfradåserne kan alle klassiske, Design rammer og Slim design rammer anvendes.

På forfradåserne (ikke Slim) kan alle rammer med undtagelse af Baseline 50 og Slim design anvendes.

Se alle produkter i kategorien Lauritz Knudsen - LK FUGA®

Skriv til os