Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK FUGA Rammer

Stort udvalg af Baseline, Softline og Hardline rammer samt de nyere Design og Slim rammer samt tilhørende tekniske montagerammer til alle typer indsatse i LK FUGA® serien.

Baseline rammer
En Baseline 50 ramme er den tynde ramme i Baseline serien der kun stikker få millimeter mere ud end indsatsen. Baseline 50 rammer er meget benyttede, og anvendes ofte hvor der ønskes en installation hvor rammerne og indsatsene ikke skal fremhæves mere en højst nødvendigt. Baseline 50 bruges ofte også i kanalinstallationer hvor der ikke er plads til større rammetyper.
Der findes også Baseline 63 og 68 rammer. Baseline 63 er 63 mm. bred og Baseline 68 er 68 mm bred etc. Baseline er designet med lettere runde hjørner og findes i farverne hvid, lysegrå, koksgrå samt stålmetallic i Baseline 50 modellen.

Softline rammer
Softline er som navnet angiver en ramme der har bløde og runde kanter i siderne. Rammeserien findes i to modeller, Softline 63 og Softline 68 og begge serier fås i farverne hvid, lysegrå, koksgrå og stålmetallic. Softline 63 serien findes i modeller til alle typer indsatse og dåser mens Softline 68 serien er noget mere begrænset i sit udvalg.

Hardline rammer
Hardline findes en en almindelig udgave, Hardline 63 samt i en mere dekorativ og stilistisk udgave - den såkaldte Hardline Deco. De almindelige Hardline rammer fås i farverne hvid, lysegrå, koksgrå og stålmetallic mens Hardline Deco rammerne fås i hvid/blå, hvid/grøn, hvid/lyserød, hvid/messing, hvid/rød og koksgrå/stål.

Se alle produkter i kategorien Lauritz Knudsen - LK FUGA®

Skriv til os