Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Dimplex Top, lav model DTD2W - 400V

TOP varmelisten er en ny spændende og stilren serie fra Dimplex med luftudslip i toppen. Udstyre med meget nøjagtig termostat (+/-0,1 gr), som sikre den bedste udnyttelse af forbruget. Leveres med udstyr til fast installation. Kan let udbygges med mange styrefunktioner bl.a. natsænkning og fjern kontrol.

inkl. moms fra 1.426,00 DKK

Beskrivelse

Dimplex leverer igen en af markedets bedste varmepaneler, men meget nøjagtig termostat +/- 0,1°. Dette betyder at radiatoren holder en jævn varme, hvilket skabet et behageligt klima og et lavere forbrug. Desuden er den indbyggede termostaten udviklet med en mærkbar lav standby effekt på kun 0,5W. Det er meget lavt sammenlignet med andre tilsvarende produker med op til 7W standby effekt.

Kar til natsænkning

Modellen leveres som standart uden natsænkning, men det har Dimplex også tænkt på. Ved at klikke tilkøbsmodulet DCU-2T med display ind i varmepanelet, opnås denne funktion. Modulet er en koblingsboks som klikkes ind i radiatoren efter man fjerner et lille blænddæksel ved siden af termostaten. Dækslet fjernes enkelt med skruetrækker. Hvis din installation er forberedt til censtralstyrret natsænkning kan du anvende kontrolenheden DCU-1Z der også ligner blænddækslet, og tildeler radiatoren den funktion, at når den modtager for spænding fra en styreleder, sænkes temperaturen 5 grader i forhold til den valgte temperatur.

Lav drivning - billigere drift.

Endnu en forbedring er at begge nye serier fra Dimplex har en lav drivning. F.eks. Hvis termostaten på en varm sommerdag, sættes til 20°c vil produkter med "høj drivning" på en kold vinterdag lade temperaturen falde til f.eks. 17°c, selv om termostaten står på 20°c. Dimplex har en "lav drivning" hvilket vil sikre at temperaturen fastholdes uanset udetemperaturen.

For hver grad man hæver temepraturen én grad, kan det mærkes forøger det strømforbruget med ca 5%. Derfor spares der penge, når man holder en fast temperatur. Den lave drivning sikre altså at temperaturen svinger under 0,5 grader, som dermed betyder jævnt forbrug og sparede strømkroner.

Vådrumsikret - klar til badeværelset

Alle radiatore i denne serie er IP 24, hvilket betyder at de er alle stænktætte

Trådløs styrring

Dimplex Front og Top er klargjort til det trådløse energistyringssystem Nobø Energy Control, som gør det muligt at kontrollere varmen ved hjælp af smartphone eller tablet. Du opnår denne funktionallitet ved at tilkøbe Nobø HUB, som kan kommunikere med styreenhederne DCU-ER DCU-2R og DCU-1R. Disse enheder kan erstatte den standart enhed som medfølger ved køb af radiatoren DCU-W.

Se video om Nobø HUB (på norsk)

Hvad skal jeg vælge Top eller Front?

De to modeller Top og Front kan sammenlignes på de fleste områder og skiller sig primært ud på to parametre:

  1. Design, med og uden gitter i front

  2. Respect afstand i top.

Når du montere en radiator fra serien Top skal du være opmærksom på at din vindueskarm eller hylder over radiatoren, skal være placeret minst 20 cm fra oversiden af radiatoren. Dette skyldes at den opvarmede luft sendes ovenud på Top modellen. Front modellen sender luften ud i front og derfor er der, på denne serie, en respektafstand ovenud til på kun 5 cm.

Specifikationer

Brand Øvrige
Dybde 9 cm
Farve Hvid
Frekvens 50 Hz
Højde 20 cm
IP-klasse (kapslingsklasse) IP24
Inkl. termostat Ja
Inkl. vægbeslag Ja
Installation Fast installation
Type Top (DTD2W)
Volt 400V

Varianter

Dimplex Top, lav model 750W, DTD2W - 400V (udgået) Dimplex Top, lav model 750W, DTD2W - 400V (udgået)
Varenummer: 0978560588
inkl. moms 1.426,00 DKK
inkl. moms 1.426,00 DKK
Dimplex Top, lav model 1000W, DTD2W - 400V (udgået) Dimplex Top, lav model 1000W, DTD2W - 400V (udgået)
Varenummer: 0978560591
inkl. moms 1.467,00 DKK
inkl. moms 1.467,00 DKK
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os