Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Kit & fugemateriale

Sanitetskit og fugemateriale er typisk påkrævet i forbindelse med VVS arbejdet, og det kan her være en særligt god ide at gå efter det bedste på markedet. Er du på jagt efter professionelt fugemateriale til dine VVS installationer, kan vi hjælpe dig effektivt videre – og her på siden finder du vores billige udvalg. Se blandt andet de professionelle og innovative produkter fra Unipak.

   

  1. Unipak – Unigum sanitetskit

    Unipak – Unigum sanitetskit

    Ikke hærdende syntetisk gummikit, som bruges til tilslutning af toiletter, ved køkkenafløbet, ved ilægning af stålvaske samt mange andre formål, hvor en permanent smidig og klæbende tætning ønskes.

    inkl. moms fra 37,00 DKK

   

Sanitetskit og fugemateriale bliver hurtigt en stor del af VVS installationerne; da det blandt andet kan bruges i forbindelse med installation af toiletter, afløb, håndvaske og meget andet. Hos WATTOO.DK finder du således også altid et stort udvalg af forskellige kit og fugemateriale, der letter VVS arbejdet. Og ikke nok med det, så har vi altid fokus på den høje kvalitet og lave priser. Derfor forhandler vi også kun de bedste forhandlere på markedet, da vi mener, at det er den bedste garanti for et godt produkt. Skal du videre på den bedste, hurtigste og billigste måde – så skal du altså blot købe dit billige sanitetskit eller fugemateriale her på siden. Vi har hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af billig vvs på nettet, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Se alle produkter i kategorien VVS - Diverse

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os