Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Diverse

Mangler du noget til dine VVS installationer, som du ikke kan finde i vores andre kategorier? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores udvalg af diverse produkter og tilbehør til VVS. Hos WATTOO.Dk har vi forhandlet produkter til VVS installationerne i mange år, og vi har alt hvad du skal bruge, når toilettet skal monteres eller vandhanen skal udskiftes. Vi forhandler kun produkter fra de mest kvalitetsbevidste producenter, og det er din garanti for et godt og holdbart produkt.

Men vi ved også godt, at sådan en ’diverse kategori’ ikke nødvendigvis siger ret meget om, hvad du kan finde her. Vi vil derfor gerne gøre det endnu nemmere for dig at finde dét, du har brug for – og det har vi gjort ved i det følgende, at skrive om de forskellige kategorier du finder her på siden; og ikke mindst hvad de dækker over.

Stort udvalg af tilbehør og diverse til VVS

Det kan kræve flere forskellige produkter og forskelligt værktøj, at få VVS installationen på plads. Det er ligeledes derfor, at den professionelle håndværker altid har værktøjet i orden – og derfor, at han køber sine VVS artikler fra anerkendte producenter. Men der findes også tilbehør og diverse produkter inden for VVS, der ikke lige passer i de mest gængse kategorier, hvorfor vi har samlet dem alle her på siden.

Det mest almindelige tilbehør her på siden, finder du i kategorien pakninger. Denne kategori dækker nemlig over et stort udvalg af forskellige pakninger til VVS installationerne; fra små gummipakninger til vandhanen til hårde fiberpakninger, der kan bruges til tilslutningsslanger og omløbere. Fælles for hele udvalget er dog den høje kvalitet der følger med, når du køber produkter fra Klinger og NEOPERL. Næsten uanset materiale eller indvending diameter, så kan du i denne kategori finde netop den pakning, som du leder efter.

Du finder endvidere vores kategori med markeringsbånd her på siden, og den indeholder de farvede markeringsbånd, som enhver håndværker ikke kan leve uden. Vi har mange forskellige typer markeringsbånd; fra helt almindelige og ensfarvede – til markeringsbånd med print. Er du på udkig efter effektiv afskærmning i forbindelse med dit VVS arbejde, så er det i denne kategori du finder det.

Moderne udvalg af tilslutningsslanger og slangekoblinger

De sidste kategorier du finder inden for tilbehør til VVS artiklerne, er kategorierne med tilslutningsslanger og slangekoblinger. Disse produkter bruges jævnligt i VVS arbejdet, og indtager en central plads i installationen af eksempelvis drikkevand, teknisk vand og varmeanlæg. Vores brede udvalg af tilslutningsslanger i forskellige materialer og længder gør dig i stand til at komme hjem med den helt rigtige model – og ikke mindst at VVS installationen forløber sig planmæssigt.

Alle vores produkter i kategorien med slangekoblinger kommer fra den anerkendte producent Sørensen & Kofoed, der udvikler innovative løsninger til industrien. Med koblinger fra Sørensen & Kofoed får du en såkaldt hermafrodit kobling, der hverken er en han eller hun kobling. Det bevirker at du kan montere alle koblinger af samme størrelse sammen med hinanden; hvilket letter arbejdet for de fleste.

Se alle produkter i kategorien VVS

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter