Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Olieradiatorer

Her hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af gode olieradiatorer, som alle er pålidelige og i god kvalitet. Vi sælger olieradiatorer fra de bedste producenter, og du kan altid være sikker på at få en skarp pris og god vejledning.

   

 1. Adax ALO KET olieradiator 230V m. stikprop

  Adax ALO KET olieradiator 230V m. stikprop

  Effektiv og skåsom olieradiator. Højde 30 cm. Leveres inkl. termostat, vægbeslag og ben. Klar til at sætte i stikkontakten!

  inkl. moms fra 1.320,00 DKK
 2. Adax APO KET olieradiator 230V m. stikprop

  Adax APO KET olieradiator 230V m. stikprop

  Effektiv og skåsom olieradiator. Højde 60 cm. Leveres inkl. termostat, vægbeslag og ben. Klar til at sætte i stikkontakten!

  inkl. moms fra 1.461,00 DKK

   

Hvis du er på udkig efter din næste olieradiator, så er du havnet på den rette side. Tag et kig i vores udvalg og find det helt rette produkt til dine behov. Hvis du har brug for hjælp og vejledning, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig i den rigtige retning.

De bedste olieradiatorer på markedet

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige olieradiator, så du kan få den bedst mulige oplevelse. Derfor har vi sat os for at indkøbe de absolut bedste og mest pålidelige olieradiatorer på markedet, så vi kan give dig det bedste udvalg.

Her får du altså kun radiatorer i absolut særklasse, som giver dig en god stabilitet og driftssikkerhed, hvilket udelukkende er til din fordel.

Dette går igen uanset hvad du køber hos WATTOO.DK. Her får du elradiatorer, elvarme samt alle elartikler i uovertruffen kvalitet. Vi opnår dette ved nøje at vurdere samtlige producenter og altid holde os opdateret på behov i markedet og nye produkter.

God service behøver ikke koste en bondegård

Som en ekstra lille gevinst, så får du har hos WATTOO.DK altid en personlig og god service, såfremt du har behov for det. Vi ønsker ikke blot at give dig de bedste og billigste produkter herunder olieradiatorer – vi vil også give dig den absolut bedste og mest kyndige vejledning.

Har du således brug for hjælp og rådgivning i forhold til at finde den helt rigtig olieradiator – eller noget helt andet – så er du altid velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vender tilbage med et givende svar med det samme.

Og servicen betaler du naturligvis ikke for; den får du helt gratis!

Find den rigtige olieradiator til en skarp pris

Hvis du har sat dig for, at du skal være ejeren af et nyt oliefyr, så kan du stensikkert finde det helt rigtige her. Vores udvalg har alle de bedste olieradiatorer fra velkendte producenter – og derudover holder vi altid prisen særlig skarp.

Her får du nemlig markedets laveste pris, som altid vil overraske dig positivt. Det gælder for disse olieradiatorer såvel som diverse andre produkter som el-gulvvarme, termostater og lignende produkter.

Du kan grundlæggende være helt overbevist om, at du altid får den bedste pris her på webshoppen. Vi ved selv, hvor vigtigt det er, at finde den bedste pris – og derfor gør vi alt, vi kan, for altid at købe stort og billigt ind, så vi efterfølgende kan sælge vores produkter billigt til dig. Så tag et kig og vurder, om ikke din nye olieradiator befinder sig lige her på siden; skarpere priser finder du hvert fald ikke!

Se alle produkter i kategorien Elvarme - Elradiatorer

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os